Inlägg

Inlägg som Noobkaka har skrivit i forumet
Av Noobkaka

@arry: Hmm låter som en bra idé. Tur att den ena av mina store bröder är snickare. Nåväl, hur gör jag ett snyggt bord? Det får gärna vara lite mörk och har sånt där fint trä mönster.

Av Noobkaka

Behöver ett nytt skrivbord!

Ett bra sådant.

Jag undrar om ni här på forumet har några bra förslag? Jag vill gärna ha ett som är rätt så djupt så jag har massor av plats med armarna men kan lättare sitta rakt med bordet lite närmre magen.

Det får också vara ett som är riktat åt vänster/höger hörn, brukar har papper vid sidan om mig och liknande, några bords högtalare, +skärm,mus,tangentbord,musmatta.

Så det ska finnas plats!

Några förslag?

Av Noobkaka

@VideoyGTX: Man kan ha vsync på i 30 fps...

Av Noobkaka

@flexm: Nej för fan, jag är inte ny när det gäller spelande. Klart jag har fps på unlimited och vsync av. Och CCC har så klart inte tvingad vsync på.

Av Noobkaka

@Yoshman: Hur vet jag om jag har slagit på "Virtual Super Resolution" ?

Av Noobkaka

@VideoyGTX:

Men jag har ju sett videoer på folk som kör ultra witcher 3 med FuryX och får 55-60 fps, 1440p så klart,

Kolla! https://www.youtube.com/watch?v=IuZbBAXj0Js Och det här var med Drivers från 15.5 beta, nu har jag 15.7 som AMD har sagt ger bättre prestanda i witcher3!

Och jag får ju knappt 41 fps med allt av och allt på low.

Av Noobkaka

@MinscS2:

GPU runt 60 till och med 99% , och CPU ibland knappt 30%. Är det normalt?

Av Noobkaka

@Xyborg:

När jag slår på eller av hairworks för Geralt / alla, så vinner jag knappt 5 FPS, ja 5 fps! Och när jag slår det på sså ligger jag runt 28-32 fps i Novigrad om jag springer runt.

SKIT SKUMT!

Av Noobkaka

Jag får bara 30 fps Ultra på witcher 3 med min FuryX

2560x1440p , ultra settings , jag borde ha 50-65fps, men jag är för fan nere på 30fps!

VARFÖR????

Kan någon hjälpa mig? Jag har provat sänka det ner till low och då har jag för fan 55 fps! LOW MED ETT JÄVLA FURYX 55 fps! i witcher3!

Det är något väldigt fel med det här. Är mitt FuryX isönder? Det är ett Gigabyte Furyx, och i Battlefield 4 ultra (samma resolution) har jag 75 fps.¨

jag har har de senaste driverss, 15.7 , windows 81 64-bit.

En i7 4470k och 16gb 1600mhz ram.

Av Noobkaka

Hej, jag har redan ringt inet kundservice och dem erbjöd ett Gigabyte fury X some redan fanns på lagret, tydligen har det varit mycket strul med just MSI furyX korten.

Men iallafall, allt är fixat nu.

Av Noobkaka

Hej, jag har redan ringt inet kundservice och dem erbjöd ett Gigabyte fury X some redan fanns på lagret, tydligen har det varit mycket strul med just MSI furyX korten.

Men iallafall, allt är fixat nu.

Av Noobkaka

AMD MSI Fury X försenad ännu en gång!

Vad är det som händer Inet?! säger att det kommer in 30 Juni, sen blev det 3 juli, och nu säger det försenat igen?

Vad är det som pågår? Kan någon på Inet förklara alla förseningar? Jag funderar faktiskt nu på att avbeställa grafikkortet och köpa på annat ställe.

Av Noobkaka

@Flopper:

Avvaktar just nu med att köpa FuryX, väntar på bättre svar från AMD angående det surrande ljudet som vissa FuryX kort tydligen har gett ifrån sig.

Av Noobkaka

@alex5555:

i7 4470k

Av Noobkaka

Bästa skärmen för spelande med FuryX?

Jag tänker köpa en FuryX, har dock nuvarande eyefinity BenQ 24" LED GL2460 (haft i ett par år nu).

Så dem skärmarna är tyvärr inte använd bara med FuryX om inte jag skaffar tre Active-adapters.

Jag vill helst ha en Freesync 1440p 144hz Dataskärm, men benchmarksen för FuryX på alla resolutioner under 4k ser ju inte så bra ut - vilket jag är lite ledsen över.

Därför vill jag ha erat råd, ska jag nöja mig med att spela och använda en av mina BenQ Gl2460 tillsvidare med en Active-adapter eller ska jag redan nu köpa en bättre passande skärm för FuryX?

Jag har hittilst bara tittat på Acer 27" XG270HU och BenQ 27" 3D LED FreeSync XL2730Z. Båda är dock 1440p vilket jag inte är så säker på för FuryX.

OBS OBS OBS!

Jag kräver *inte* att jag skall kunna spela alla de nyaste spelen på *60fps vid Ultra grafiker*på alla *högre* resolutioner *än* 1920x1080p, *High* är mycket väl rimligt för mig, medium är ju mindre föredrar men så länge det är höga texturer kommer jag nog inte störa mig på det eller märka om det är nån skillnad mellan just Ultra och High på de flesta spelen.

Av Noobkaka

@bjonss13:

Fast än så länge så verkar Fury inte prestera mycket bättre än Titan alls, ja den slår inte ens Titan i testen hittills, kan vara en fråga om drivers eller inte.

Om inte, ja då är ju Fury för dyr!

Av Noobkaka

@Nicksonas:

Tibia? Seriöst? haha

Ta en extra titt på drivers.

Om det inte funkar med 15.5 CCC drivers, så kan du ju alltid fullständigt avinstallera drivers på grafikkorten, först avinstallerar du CCC och startar om.
Sen kan du också avinstallera korten på enhetshanteraren (windows), men det är något jag skulle fråga om råd från AMD support innan du gör det.

Om du avinstallerar korten på enhentshanteraren så kommer datorn behövas startas om, datorn kommer då köras på CPU-intergrated grafik, så du kommer ha möjlighet att ge korten en helt fräsch installation av drivers.

Men börja med att en vanlig avinstallation av CCC drivers, starta om, och installera igen och starta om och prova spelen.

Av Noobkaka

Ja vill också ha en oneplus telefon

Av Noobkaka

ok tack för hjälpen.

Av Noobkaka

Har två hd6950 2gb kort, vill sälja. Pris?

Hur mycket är de värda idag? Har haft dem i 3år+ och än fungerar dem fortfarande med samma överklockning året om.

Jag vill gärna sälja dem och äntligen uppgradera datorn med ett nytt modernt grafikkort.

Jag tänkte kanske 500-700kr för var en?

Den ena är ett asus kort som har två bra asus kylning (fläktar och alt) och lite mer clock än den andra.
Den andra är den tidigare versionen som släpptes innan asus versionen, en vanlig AMD 6950 med stock kylningen - den blir lättare varm så därför har den alltid varit mitt sekundära grafikkort i crossfire.

Vad tror ni?

I övrigt har jag tänkt mig att köpa detta kortet : https://www.komplett.se/msi-geforce-gtx-970-gaming-4gb/824861

eller denna https://www.komplett.se/msi-radeon-r9-290-gaming-4gb-gddr5/80...