Inlägg

Inlägg som Kastroullen har skrivit i forumet
Av Kastroullen
Skrivet av Swedishchef_90:

Jag har haft en V11 nu i 14 månader och den fungerar bra, man får dock anpassa munstycke efter underlag för optimal effekt

Låter bra!
Tack så mycket för din input!

Av Kastroullen
Skrivet av revolt_III:

Tack för förslaget!

Slog dock till på en Dyson V11 som överlag fått bra recensioner och som nu i dagarna blev prissänkt 1000:-

Återstår att se om det var ett bra val

Återkom gärna med hur den är!
Är själv inne på att köpa en sladdlös dammsugare till min lägenhet och är sugen på en dyson!

Av Kastroullen

Jag har spelat Classic sedan release och kommer fortsätta in i TBC

Kommer sakna classic till viss del (som det känns nu), men att komma bort från all hets med world-buffs och liknande kommer bli skönt.

Av Kastroullen
Skrivet av Oliver91:

ally. är med i replica men har inte varit aktiv på... sen jag joinade i princip xD

Härligt! Själv lirar jag i bracelet battlegroup på allysidan 🙂

Av Kastroullen
Skrivet av Oliver91:

blir att lira vidare på Pyrewood Village PvE och kommer börja farma mining material för JC när det är bekräftat att tbc kommer och hur det kommer levereras.

Trevligt med fler på pyrewood! Får man fråga om du spelar allt/horde sant vilken guild om du spelar ally?

Av Kastroullen
Skrivet av Gulsmurf:

För er som köpt cyberpunk via stadia verkar de skicka mailen nu. Mitt paket med kontroll och Chromecast kommer nästa vecka enligt beställningen jag precis la via mailet. Julen är kanske räddad

Jag fick också mitt mail nyss. Minns dock inte när jag beställde men med var ett par veckor sedan. Hade varit nice att få paketet innan julen

Av Kastroullen
Skrivet av maximm:

Jag ringde upp Telia och fick förlänga mitt BF 12mån 299kr för 500/500 ett år till. Sa att jag tänkte avsluta och byta till Telenor.

Jag ringde och det gick inte att förlänga enligt henne jag fick prata med. Får ringa tillbaka imorgon och se, får "hota" med uppsägning annars. Men tack för bekräftelsen att det faktiskt går att få det för BF-priset

Av Kastroullen
Skrivet av Mellanslag1:

God jul på er alla 😊
Är det någon som vet om Media Markt fortfarande prismatchar redan köpta varor? Hittar ingen info på deras hemsida.
Köpte nämligen en LG Oled55b9pla för 11 990 på black friday men ser nu att Netonnet har den för 9 990.
Tror ni de går med att prismatcha?

Skickades från m.sweclockers.com

De brukar prismatcha 30 dagar, tror dock det endast gäller om du har en media markt och en netonnet i närheten (i samma stad) då de inte prismatchar online (vad jag vet).

Av Kastroullen

Philips Hue white E27 (806lm, 2700K, 9W) 10-pack, 990kr på netonnet.

https://www.netonnet.se/art/smarta-hem/system-varumarke/phili...

Närmast på prisjakt 257kr/2 stycken.
https://www.prisjakt.nu/product.php?p=5171884

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kastroullen

Någon som lirar ally på Pyrewood? Blev sugen på ally och PvE och hade suttit fint att gå med i en guild så man slipper lira själv till 60 😉

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kastroullen

Jag har bredband2 och Telia och båda fungerar skitbra! (har ett boende på min hemort samt ett på min studieort). Telia har ju black week-erbjudande nu, ring dem och be att få det priset om du inte är bunden. Jag lyckades få 500/500 för 349 / mån pga att jag redan var kund.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kastroullen
Skrivet av Kampis:

Hur beställer man det där 500/500 för 299 hos telia egentligen?

Trycker jag på beställ kommer jag in och kan välja rätt priser osv, Men så står det Har du redan telia, Tryck här och så går man in där och på sitt telia konto för att ändra tilll 500/500 och då står det:

TELIA BREDBAND 500 VIA FIBER
Bindningstid 12 mån
Rabatterat pris 499 kr i 12 mån
Ordinarie pris 699 kr / mån

alltså 499 kr, Hur beställer man detta (299kr för 500/500) om man redan har telia?

Du behöver ringa in. Tror ej du kan få det för 299:-/månad då det är endast för nya kunder. Dock erbjuder de dig (i bästa fall) 500/500 för 349:-/månad. Så fick jag göra iallafall.

Av Kastroullen

Jag lyckades också få 500/500 för 349:-/månad i 12 månader som gammal kund på telia, var dock obunden. 299:-/månad var endast för nya kunder.

Av Kastroullen
Skrivet av handzar:

Är det natten mot tisdag eller natten mot onsdag det släpps? -> Tuesday 27th August at 00:01 CEST.

27 augusti 00:01 = tisdag klockan 00:01. Alltså natten mot tisdag.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kastroullen

Jag har nyligen börjat spela igen (ca 3 veckor) som "uppladdning" inför classic. Har inte spelat retail sedan wrath så det är stor skillnad på spelet.

Tycker spelet är helt ok att spela som casual-spelare men det är långt ifrån det wow som jag minns det från förr. Är glad att jag la av i wrath och inte fortsatte längre utifrån det jag läst. Skulle aldrig lägga så mycket tid i det wow som är idag jämfört med vad jag la förr. Bfa är inte värt det.

Ångrar inte att jag började igen dock, får återse gamla kära karaktärer från förr och levla lite i nya zoner. Kul tidsfördriv i väntan på classic.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kastroullen
Skrivet av Airborne:

@Kastroullen:
Med rätt stor sannolikhet lär även en 8w trådfri fungera, de här angivelserna är mest till för att man inte ska sätta så kraftig lampa att den överhettas plus att den låga effektangivelsen inte ska locka folk att sätta in en gammal glödtrådslampa för de både drar mer ström och blir varmare.

Med bara 1w skillnad spelar det mer roll för ev värmeutveckling om man köper olika fabrikat på lampor så det bör inte vara något problem alls.

Det enda man skulle kunna tänka sig var om även lampan drevs av nätdelen, men är lampsockeln avsedd för 230V E14 så får den säkerligen ström direkt utan att gå via högtalarens nätaggregat. Sitter kanske en av/på brytare men knappast något mer.

Även om den faktiskt osannolikt nog skulle ha matats över nätaggregat är effektskillnaden så liten att det nog legat inom felmarginalen ändå.

Så du kan nog lugnt stoppa i en färgad 8w trådfri utan problem skulle jag tro.

Hade man försökt sätta en 20w LED kanske det haft betydelse, men så starka LED lampor i E14 finns väl knappt.

Okej, tack för ditt svar. Ska chansa och se hur det går

Av Kastroullen

Någon som vet om det går att använda trådfri e14 (med färg) i lamphögtalaren? Såg att det står max 7W på lamphögtalaren och det verkar som att den e14 med färg drar 8W. Är sugen på en sådan med en lampa jag kan ändra färg på

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kastroullen
Skrivet av anon2110:

viaplay gratis två månader sen 109kr/månad. Kan sägas upp när som helst.

viaplay.com/baby

GWFHJ6 - byt ut 6 mot G
R8G6S2 - byt ut 2 mot E

Går ut idag.

Tack så mycket! Tog den understa koden

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kastroullen
Skrivet av zaibuf:

Som jag förstod det så verkar det bara vara de som fått beta invite som ser och kan ladda ner classic WoW. Jag har iaf inte det optionet.

Jag har inte fått beta-invite men kan ladda ner classic-klienten. Märkligt ifall ni inte kan göra det ännu.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kastroullen
Skrivet av john_doe:

Jag har idag inget konto aktivt, testade logga in i battle.net appen och enligt vad jag förstår ska där finnas classicinstallationen att ladda ner men jag ser bara PTR och vanliga wow klienten samt starteredition. Tänkte förbereda inför release och installera classic, måste man ha ett aktivt subscribtion för att se installationen eller hur är det tänkt att fungera? Om möjligt så vill jag helst inte ha hela retailversionen installerad. Sjukt taggad, wowclassic släpps under delar av min semester iaf.

Classic kan laddas ner självständigt utan att behöva ladda hem retail. Ska finnas i en "drop-down" meny på wow-sidan i battlenet-klienten. Jag har det installerat (har dock en aktiv sub) så vet inte om det kanske krävs.

Det finns två drop-downs, en för att välja ptr osv sen en där du kan välja mellan retail eller classic. Finns inte den så krävs nog en aktiv sub.

Skickades från m.sweclockers.com