Inlägg

Inlägg som Zadrok har skrivit i forumet
Av Zadrok

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Zadrok

Lenovo Legion i7-9750H RTX 2060 512GB SSD 16GB RAM

Tänkte sälja datorn eftersom den tyvärr knappt är använd. Köptes i December 2019. Hoppa in på denna länken för att se alla specar.
https://www.netonnet.se/art/gaming/gamingdator/barbar-gamingd...
Priset inte hugget i sten men eftersom den är ungefär 1,5 år gammal och köptes för 16k så tänker jag mig 10k eller där i närheten.
Kommer ge mig ut på en Sverigetripp under veckan som kommer så bor man inte i Skåne så kan jag ordna hemleverans kostnadsfritt.

Läs hela annonsen här

Av Zadrok
Skrivet av henkrik92:

2500 kan hämta

Riktigt så lågt går jag inte tyvärr.

Av Zadrok

Oneplus 7 Pro 256 Gb 12Gb Ram

Slänger ut vad som har varit den bästa telefonen jag haft någonsin här efter att arbetsgivaren kastat motsvarande Samsung så förhoppningsvis kan denna telefonen få fortsätta livet hos en annan entusiast!
Kan givetvis tänka mig att skicka den och även leverans inom Skåneland kan ordnas för en symbolisk summa.
/
Z

Läs hela annonsen här

Av Zadrok
Skrivet av Antzim:

700 hämtning

Avslutar under kvällen. Har du högsta då har vi en affär.

Av Zadrok

Samsung 860 Evo 500gb

Säljer en överbliven disk som inhandlades innan planerna på bygge ändrades till laptop istället. Helt ny plomberad. Tänkte mig strax under nypris (900kr) eller ett bud jag accepterar. Bara skjuta!

Läs hela annonsen här

Av Zadrok

Var ligger budet för tillfället? Jag lägger mig på 5000 om det inte är högre än så

Skickades från m.sweclockers.com

Av Zadrok

Användare: @Specimen
Typ av affär: Jag sålde
Tillvägagångssätt: Förskottsbetalning + frakt
Produkt: Samsung Note 9

Positivt:
Snabb betalning och bra kommunikation

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Zadrok

Lägger 300kr, hämtar på lördag FYI.

Av Zadrok

Samsung Galaxy Note 9 512Gb(8GB RAM)

Säljer denna telefon efter att ha haft en på service då skärmen hade en liten spricka. Batteriet byttes även det på servicen vilket innebär att telefonen är som ny. Garanti finns kvar på telefonen. Tänkte mig 6500kr och kan väl gå ner någon hundralapp om jag slipper krångel. Har givetvis kvitto på rubb och stubb. Vanliga tillbehören plus ett skal hänger med.
Konstigheter eller någon spontan fråga så är det bara att slänga iväg ett PM.
Kan också göra mig besväret att mötas upp i närregionen.

Läs hela annonsen här

Av Zadrok

Lenovo L580

En dator på 15,6 tum skärm(1080p), 8GB ram, 256GB SSD, intel Core i5-7200U
Dator kör Windows 10 PRO
Använd ytterst lite då jag bytte mot en med mindre skärm.

Läs hela annonsen här

Av Zadrok

@Kiddy:
Södra Skåne.

Av Zadrok

Switch 8-portar Linksys LGS108

Hallå!
Säljer en switch jag köpte för en dryg månad sedan som jag sedan inte behövde. Köpt på Dustin. Som synes inte ens uppackad.

Läs hela annonsen här

Av Zadrok

VLAN för Wifi

Hoppas alla ni har riktigt fina planer på helgen därute!
Jag sitter här på jobbet för tillfället och har lite kluriga grejer framöver med nätverksstukturen. Fallet är som så att jag har fått i ansvar som den sedan 2 månader tillbaka nya IT-killen på plats att ansvara för att infrastukturen på stället fungerar. Jag bär alltså många hattar så jag är verkligen inte superexpert på något specifikt område. Företaget jag jobbar på har ett väldigt litet nätverk med endast ett 192.168.0.1-255 nätverk och sedan jag anställdes i September har vi vuxit något väldigt och nu har vi slut på IP-adresser och häromveckan fick vi IP-konfliker vilket jag sett till inte ska behöva hända igen via DHCPn på servern. Varje användare sitter på varsin arbetsstation samt en IP-telefon. Kort sagt börjar det bli fullt och jag skulle behöva lägga upp ett par vlans för wifi-enheterna då vi idag tom. stängt wifit. Vi har idag telia som leverantör på WAN-sidan och efter deras gateway har vi en Palo-Alto PA-500(way overkill för oss IMO but still) efter denna i sin tur har vi 3 st Juniper EX2200 24 portars switchar som är bryggade ihop. För att klara av hela bygget har vi dessutom en unmanaged netgear switch på också 24 portar(dålig lösning också IMO). Utifrån denna strukturen vill jag alltså lägga upp vlans på till en början wifit så jag kan lägga alla dem trådlösa enheterna i ett separat IP-scope. Skapade därför ett VLAN på en av switcharna och tilldelade en av portarna "trunk attribut" för att accesspunkterna ska kunna prata med servern som är ansluten på en av switcharna. Vi kör dlinks DAP2360 APs och har slagit på vlan funktionen. Nu till slutklämmen. Jag skulle behöva köra WAN och trunk på samma kabel och samma port för att inte behöva dra dubbla kablar mellan alla switchar då vi har lite tajt med plats och skulle kräva att jag omorganiserar hela patchningen efter arbetstid då jag inte kan laborera med uppkopplingen under arbetstid. Har ni någon fin lösning på mitt lilla projekt? Jag kikade lite på egen hand och det verkar som om jag inte kan köra trunk och WAN på samma då VLAN ligger på datalagret och WAN på 3:e i OSI-modellen? Shoot me with ideas och lite manualer för knfiguration då jag som sagt sitter på många stolar här och inte är någon nätverksspecialist.

Av Zadrok

Avslutar budgivning under imorgonkväll. Föredrar upphämtning. Disken mår kanon enligt S.M.A.R.T dock ingen möjlighet att bifoga bild då riggen är såld. Bud på 100 kr noterat- förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill. PMar vinnaren

Av Zadrok

Seagate 2TB(datacenterdisk IBM)

Tjenixen!
Har denna disk liggandes då jag gjorde mig av med min gamingrigg och nasen kommer uppgraderas till högre kapacitet istället för att denna som tidigare tänkts ersätta idag snurrande diskar.
Budgivning tänkte jag mig och föredrar upphämtning eller möte i sydvästra Skåne eller hemlev mot en mindre avgift då det känns lite sisådär att skicka en mekanisk.

Läs hela annonsen här

Av Zadrok

Budgivning avslutad och @henkrik står som vinnare. Vidare kontakt i PM.

Av Zadrok

Bud noterade

Av Zadrok

Avslutar budgivningen vid 21.00 ikväll.

Av Zadrok
Skrivet av henkrik92:

2500 hämtar

Noterat.