Inlägg

Inlägg som Joel E har skrivit i forumet
Av Joel E

Vågar man testa fov-moddet? Kommer bara spela storyn.

Av Joel E

Live.se reserverad domän

Hej, finns det någon möjlighet att skapa ett live.se konto. När jag försöker står det att live.se är en reserverad domän, således har väl microsoft lagt ner live.se. Problemet är att min bror har en e-mail som blivit inaktiverad då den inte använts på ett år. Fick då iden att vi skulle skapa en e-mail med samma namn (försöker fixa ett bortglömt lösenord på ps3:et, den skickar ett nytt lösenord till den inaktiverade mail-adressen).

Så.. Finns det något sätt att få tillbaka mail-adressen?

Av Joel E

Glömt lösenordet, e-mail avaktiverats med mera (PS3)

Tjenare, brodern har precis köpt ett ps3 och ville således få över sin använder på sin nya konsol. Problemet är att han inte kommer ihåg lösenordet. Vi återställde det via e-mail, hans e-mail har dock avaktiverats då den inte använts på 365 dagar. Dvs att vi inte kunde återställa lösenordet.
Lösenordet finns på mitt PS3, det är sparat (automatisk inloggning).

Frågan: Kan vi på något sätt föra över användaren till hans PS3 via mitt? Finns det någon annan lösning?

OBS: Har redan skickat ett mail till PSN och undrat om de kunde fixa ett nytt lösenord men det vill ha det exakta datumet han skapade användaren och vi kommer inte ihåg exakt tyvärr.

Av Joel E
Skrivet av jolle1:

Verkar konstigt. Ligger mellan 25-18 med ett 6950 och 965... Skillnad med patchen? Laddat ner nya drivrutiner?

Har nyaste drivrutinerna samt även senaste patchen. Fungerar fortfarande inte vid strider eller stora folksamlingar (~20fps), annars flyter det på hyfsat (~40fps).

Av Joel E
Skrivet av makn:

Har patchen kommit??

Nä den kommer imorgon vad jag hört!

Av Joel E
Skrivet av Fpsmannen88:

Har ett 7950, får 17 på vilken inställning som helst! kan någon ge några tips?...

Har även jag 7950, får precis som dig runt 20fps. Får se vad man får efter patchen imorgon!

Av Joel E

Spelet fungerar inte överhuvudtaget. Inte ens vid 720 samt low som inställning kan jag lyckas undgå frame drops med dipp under 30fps vid stora folksamlingar samt fighter. Nä det blir att vänta inför en eventuell patch!

Av Joel E
Skrivet av hezoly11:

Tjena tjena! jag är ny på denna hemsidan så har inte full koll med allt ännu. men jag köpte mitt data för drygt 1 år sen så ganska ny dator. men mina stora fråga är jag tänkte koppla skärmar till mitt grafikkort nu men jag får bara bild men 1 skärm varför då? jag använder en vga port sen en dvi port måste ju funkar eller är jag helt ut och cyklar? tacksam för snabba svar! mitt grafikkort är https://www.komplett.se/search?q=geforce&sort=AverageRating_b...

Det var många grafikkort

Guide till hur du gör: http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.277741/sa-kopplar-du-ihop-fl...

Av Joel E

Tror jag köper denna, skulle varit grymt tacksam om ni mot förmodan har några invändningar. Ska beställa imorgon bitti när jag sovit över saken. Kommer alltså stå över 144hz ett tag. Denna verkar ju fungera bra att spela på ändå (når inte över 60 fps ändå).

Så har ni en annan skärm (IPS) som är bättre till samma pris skulle det varit schyst om ni kunde tala om det!

Av Joel E

Ullared, typ 20kr

Av Joel E
Skrivet av Limefruit:

Tja tja,
Jag är ingen spelfanatiker, så jag låter någon annan tala för TN-panelen.
Här är en IPS-skärm som visserligen är lite dyrare än 2500 kr, men å andra sidan vet jag att man får en jävligt bra skärm för pengarna: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1422269

På komplett samt webbhallen kostar den dock endast 2400kr vilket är inom mina ramar :).

En fråga till: Funderar på att endast börja med att köpa IPS skärmen och spara lite pengar då jag behöver köpa andra grejer. Fungerar denna IPS till att spela Assassins Creed Unity, Far cry 4, Dota 2 etc? Ni ser i min signatur vilken dator jag har, kommer förmodligen inte över 60 fps vid spelande om jag inte sänker inställningarna.

Av Joel E

Två skärmar (IPS och TN)

Tjenare!

Funderar på att köpa två nya skärmar den ena en TN (144hz) och den andra en IPS. Kommer spela FPS på TN-skärmen och i princip allt annat ska göras på IPS:en.

Har en budget på ungefär 5000kr, tänkte mig 2500kr vardera (detta kan ni säkert bättre än mig vilken skärm man ska prioritera).

Mina frågor är alltså vilka skärmar ska jag köpa? Och går det att använda dem tillsammans (bredvid varandra) eller är det en dålig ide?

(24 tum)

Av Joel E
Skrivet av FrithiofeN:

Fick samma problem som dig idag! Har du någon annan lösning ännu?

Jag tog bort någon Origin-fil för att fixa det, kommer dock inte ihåg vilken. Hoppas du redan har fixat det

Av Joel E

Program som visar vilka applikationer som drar min GPU:s prestanda

Tjenare, behöver ett program som visar vilka applikationer som använder min GPU, har ett problem att mitt kort ligger på 99% och jag är endast inne på internet eller helt enkelt bara på skrivbordet. Har säkert lyckats ladda ner något skitprogram...

Så om ni vet något program som visar det jag tidigare sade så skulle det vara till stor hjälp

Av Joel E
Skrivet av SCORPIUS:

Tänker du klocka den något?

Tror jag inte, varför skulle jag göra det? Kan evenuellt hända om typ ett år och jag tycker den är lite slö.

Av Joel E

Hej det var ju ett tag sedan nu. Tycker ni att man ska vänta ytterligare ett tag eller köpa G2 redan nu? När jag säger vänta menar jag till Nexus 5 släpps

Av Joel E

Kommer inte in på origin på flera veckor!

Hej, har länge försökt att komma in på origin men inte lyckats utan det står bara online inloggning är inte tillgängligt för tillfället. Detta har stått i flera veckor för mig och har inte hittat någon som haft samma problem under tiden. Kan även tillägga att jag inte kan ladda ner origin på EA:s hemsida. Det känns som att de blockat mig eller något.

Så vad kan problemet vara vill ju kunna testa BF4 betan 1 oktober

EDIT: Nu står det istället du måste vara online första gången du loggar in. Avinstallerade det och installerade om det igen, får hoppas att inget spel är borta...

Av Joel E

Simpelt redigeringsprogram med möjlighet att ha hög kbit/s (LJUD)

Hej, letar efter ett program där jag egentligen endast ska kunna lägga in en ljudfil tillsammans med en bild. Har använt mig tidigare av "Movie Maker" men problemet är att man inte kan har högre än 192 kbit/s på ljudet och söker därför efter ett program där du kan ha minst 320 kbit/s.

Programmet ska gärna vara gratis då det inte är några avancerade redigeringar jag ska göra!

Mvh Joel E

Av Joel E

Kommer även tex nya Nexus eller LG G2 utrustas med detta?

Av Joel E
Skrivet av Kent:

Nya LG Optimus G2 kanske. Snapdragon 800 med adreno 330 (mycket snabbare än S4:ans 320). Liten varning för LG när det gäller mjukvarauppdateringar.
http://www.swedroid.se/tag/lg-optimus-g2/

Alt. Sony Z ultra 6.3" Sony Honami, Galaxy Note 3 (troligen snapdragon 800)

tack, det blir nog att vänta ett tag till så att ovanstående modeller hinner släppas!