Inlägg

Inlägg som Kossamu har skrivit i forumet
Av Kossamu

@Jacob: Kan man få den digitala bajsmackan utan att skriva upp sig?

Av Kossamu

Behöver man ens en licens nuförtiden?

Av Kossamu

Intel i7-10700K kommer med stor sannolikhet bli den bästa processorn någonsin genom tiderna. Klart att det är ett givet köp. Priset kan även försvaras med den monsterprestanda den kommer ge.

Av Kossamu

i5-8600K från Intel såklart!

Av Kossamu

AMD. Punkt slut.

Av Kossamu

@Mithras: Jo jag förstod att inlägget skulle förvirra någon. Det jag menar implicit är varför vi ska vara glada över att dom inte kör över oss. Ungefär som att tacka en mördare för att han inte mördar oss.

Av Kossamu

500 kronor om den fungerar. Helt och hållet då.

Av Kossamu

@inquam: Så om dom röstar att alla ska få spela på hösta volym hela natten så att man inte kan sova så ska det gå igenom? Handlar det om länders och medborgares säkerhet så tycker jag att dom ska kunna bestämma själv. Sedan så tycker jag väl även att EU ska köra över länder om dom kommer med heltokiga förslag, t.ex. om säkerhetsbälte skulle tas bort. Om Sverige tycker det är nödvändigt med övervakning för att stoppa händelser som terrordådet på Drottninggatan så är det fine med mig. Då ska EU inte komma och säga nej.

Av Kossamu

Kanske en bra idé att testa den för att veta om den är i fungerande skick.

Av Kossamu

@medbor: Om man ska hålla batteriet mellan 30 och 80 procentenheter så måste man ju ladda dubbelt så ofta. Halveras livstiden verkligen om man inte håller mellan dessa nivåer?

Av Kossamu

@Tralle: Ska vi se det som något bra när EU inte kör över oss?

Av Kossamu

Här snackar vi om ett företag som verkligen vet hur man gör bra processorer! Heja Intel!

Av Kossamu

@Dizzö: Behövs inte. Att Kina spionerar är ett axiom. Som att ett naturligt tal plus ett naturligt tal resulterar i ett naturligt tal.

Av Kossamu

@SCORPIUS: Finns inte på kartan att AMD skulle släppa något bättre än Intel så har aldrig tänkt tanken. Hypotetiskt så ja, jag skulle ta för givet att dom tester som genomförts är felaktiga och skulle ändå prisa Intel.

Av Kossamu

@Eazy: Moderatorerna har bannat mig 2 gånger för att dom tror att jag trollar. Gillar helt enkelt bara Intel! Och jag vill gärna uttrycka det.

Av Kossamu

Intel kommer verkligen smiska AMD på rumpan när denna släpps. Länge leve Intel!

Av Kossamu

Hon kommer ju bli väldigt bunden med en stationär. Kan inte sitta i soffan osv.

Av Kossamu

Heja Nvidia!

Av Kossamu

Vilka riktigt bra 2 in 1 datorer finns det?

Jag tycker nästan att det är hopplöst att leta efter bärbara datorer. Ofta är det lite som skiljer mellan datorer och man kan därför inte hitta dom på prisjakt. Är det någon som känner till riktigt bra 2 in 1 datorer? Prisklass kan vara allt från 5000 till 14000. Jag har mecenat och STUK så kan få rabatterat pris på dessa.

Mvh

+ kan lägga till att den ska användas för studier.

Av Kossamu

@medbor: Tycker du det är dåligt att dom stämplats som icke pålitliga?