Inlägg

Inlägg som Chozley har skrivit i forumet
Av Chozley

Slim White - grafikkort eller snus??

Av Chozley

0/10 inga vita knutar

edit: skoja bara ∞/10 det var visst lite vite knutar

Av Chozley

@dpanter: kul att du gillar den boss! Fan lite svårt att avgöra, men jag skulle ändå säga att min kylare har typ 6-7 mm marginal till sidan av chassit, inte helt säker dock, svårt att mäta med sidoplåten på. Känns som att din buse på 60mm borde gå in men kan inte säga helt säkert. Som du sa kostar den ju dock inte extra så vafan kan kanske vara värt att testa!

Allt gott

Av Chozley

@magkliarn: Hahaha ajajaj. Får fan svettningar bara jag hör det. Så är det nog! Mycket nära för mig också. Så vitt jag vet är mITX-formfaktorn 17x17 cm, men att detta bara är en maxstorlek och att det är fritt fram för tillverkare att göra dem lite mindre om de vill. Men vafan med lite tur och våld går väl nästan vad som helst haha

Av Chozley
Skrivet av magkliarn:

Fråga, hur fan lyckades du klämma in den? Köpte en likadan men upptäckte inte förrän jag plockade ur den gamla att det var en slim fan. Det finns inte en chans att jag kan trycka in den utan att kablarna till PCIe risern slår i... trodde jag?

Haha det var verkligen ett jävla slit att få det att snurra som det skulle. Gick in för 100% ghetto och använder ett par gummisnoddar för att klämma ihop riser-kabeln. Tror ändå inte att det är mer än typ 4-5mm mellan kabeln och fläktbladen men det håller sig bra. Kan uppdatera galleriet med en bild på det haha.

Av Chozley

@ZaInT: Verkligen! Tror bristen på logotyp, officiell hemsida och bra information om märket i allmänhet förstör uppfattningen av dem lite. Jag vet visserligen ingenting om dem heller, men tycker chassit är jävligt gött i alla fall. Kul med din Satellite!

Av Chozley

Kolink Rocket Mini ITX - Skolåda

Tjena Swec!

Några bilder på datorn jag satte ihop för ett tag sen och använder nu.
Gött med ITX, får plats på skrivbordet och lätt att slänga ner i en väska och sätta sig på bussen om det ska lanas.
Inget Ghost S1 eller Dan tyvärr, men Raketen funkar bra ändå! Det blev dock så att jag bytte ut den ursprungliga chassifläkten som lät ganska jobbigt. Alla komponenter går i en svart/grå färgskala. Det kändes lite stökigt att klocka några komponenter med tanke på formfaktorn, så allting är stock för tillfället så att ljudnivå och temperatur kan hålla sig. Litar på att XFR 2 krämar lite extra när tillfälle ges.

Prestanda i alla spel jag kör är super i 1080p, och den susar bara lite lagom under sådana belastningar, under idle är den knappt hörbar.

Temps, idle:
CPU ~ 40°C
GPU ~ 35°C

Temps, load:
CPU ~ 65°C
GPU ~ 55-70°C

Komponenter:

Chassi - Kolink Rocket Mini ITX
CPU - Ryzen 5 2600, 6c @3.4Ghz
GPU - Palit GeForce GTX 1060 6GB Dual
Mobo - ASUS ROG STRIX X470-I GAMING
Minne - Corsair 16GB DDR4 3000Mhz CL15 Vengeance
SSD - Kingston A400 240GB
HDD - WD Black Laptop 1TB 7200rpm
PSU - Corsair SF450

Ny fläkt är Noctua NF-R8 Redux-1800 80mm PWM.

Allt gott!

Besök galleriet här

Av Chozley

Haha fasiken vilket stökigt spöke! Sjukt nice bygge och härliga lösningar genomgående!

Av Chozley

Förstår inte negativiteten men respekterar självklart allas åsikter. Tycker att betan känns svintight bortsett från matchmakingen. Hur man rör sig, vapnen och banorna känns superbra, och jag har höga förhoppningar för BR-läget också. Håller alla tummar för att det är bra

Av Chozley

Oouuuff jävlar vilken pansarvagn, riktigt nice!

Av Chozley

@Dawelio: Fan mannen jag tryckte precis iväg ordern, kommer köra ett SF450 med en Ryzen 2600 och ett 1060. Hur mycket säljer du ditt SF600 för? Låter ju himla trevligt med rätt kabellängder. Behåller du din A4 eller kommer du sälja den också?
Får hursomhelst tacka för hjälpen grabbar så hoppas jag kunna lägga upp ett album när det hela är klart

Av Chozley
Skrivet av Olaeli:

Det finns några konstruktionsmissar, men inget jag inte kan leva med.

Tjena! Går själv i köptankar och är mycket nära att klippa en Kolink Rocket själv. Verkar finnas en del negativa åsikter om chassit på olika forum men jag tycker själv att de verkar ganska obefogade så jag tänkte nog köpa ett ändå. Vilka konstruktionsmissar är det du har upplevt? Kan vara bra att veta till själva bygget

Av Chozley

Ah yes powerful red star chassi reminds me of glorious homeland, i rate 5/5 sickles komrade

Av Chozley

Fan vad ball! Två tummar upp!

Av Chozley

Riktigt riktigt avundsjuk. Så hiskeligt nice med riktigt dödssvart färgtema, grymt bygge!

Av Chozley

Oj vilken sjuk maskin! Riktigt nice!

Av Chozley

Förbaskat snyggt!

Av Chozley

Så jävla fint att det gör ont!

Av Chozley

Grymt trevligt bygge mannen! Har varit i banorna att göra ett bygge som är sjukt likt ditt, i princip exakt samma komponenter som du har kört på. Har lite frågor om du pallar. Funkar det bra med h60:n eller skulle du säga att det är värt en 240mm om man vill klocka? Typ h105 eller h110? Sen undrar jag lite om nätagg, kändes det som att det var nödvändigt med modulärt för att kunna dra kablarna cleant eller kan jag behålla mitt vanliga, lite äldre agg? Skulle var otroligt trevligt om du kunde dela med dig lite av dina erfarenheter 😊

Av Chozley

Herregud