Inlägg

Inlägg som gonace har skrivit i forumet
Av gonace

Vad är det för dator, modell och serienummer? Skuller rekommendera dig att leta upp manuellen och se om du kan hitta Clear CMOS.

Av gonace

No...never!

Av gonace

Finns egentligen ingen anledning att betala och/eller använda något annat än Windows Security/Defender som är inbyggd i Windows 10 och 11 då det skiljer så pass lite mellan detta och alla andra alternativ.

Av gonace
Skrivet av JoOngle:

Men vid vanlig översättning så är materialet väl lika så tråkigt som hen som författade originaltexten? Allt ChatGPT gör är att översätta det, menar du en bra novell blir tråkig när den översatts av ChatGPT?

Ne menar när man använder ChatGPT för korrektur och låter ChatGPT bygga om meningar, då blir det ofta väldigt lika stuktur och meningsbyggnader som ofta blir utan karkatär eller själ bakom.

En referens är denna

Av gonace
Skrivet av JoOngle:

Jag kan ge ett lite tips om att använda ChatGPT 4 som snabb korrektur, den är riktig grym till det och det tar bara sekunder att åtgärda.

Min upplevelse av korrekturläsning via ChatGPT är att det blir extremt enformigt och brist på variation i texter, många artiklar som är korrekturlästa av t.ex. ChatGPT innom forskningsvärden är extremt lika och blir därför extremt tråkiga att läsa.

Av gonace

Ritkigt surt att detta inte finns än är riktigt tjatigt att lägga ut samma text och bilder flera gånger för saker som kanske inte säljer så bra och behöver mer än 30 dagar.

Av gonace
Skrivet av Swedishchef_90:

Just amd gpu KAN strula med just wow, så kanske titta på 4060 eller 4070 från nvidia.

Har kört WOW på mitt RX 6950 XT sedan jag köpte det 2022 och aldrig stött på problem, jag skulle och tror att författaren till denna tråd också skulle uppskatta referenser till om det faktiskt finns problem med ett spel man vill spela och ev. tillverkare.

Av gonace

Jag har inget emot att Microsoft tillåter oss att ändra beteende i operativsystemet men bör man inte få valet att ändra beteende istället för att man måste "ändra tillbaka".

Informera användaren om att man nu kan ändra betende på denna knapp och låt användaren välja om man vill att det ska vara som det varit (vilket jag tycker bör vara standarduförende) och de som vill ändra till Copilot har möjligheten att göra så.

Känns aningen "forcerat" när man ändrar beteende på detta vis.

Personligen har jag alltid kört Win+D men det är ju jag det.

Av gonace
Skrivet av GizmoTheGreen:

Learn more-> run anyway.

Är detta sant verkar det ju saknas i både artikeln här på Sweclockers och i orginalartikeln, så stämmer detta verkligen?

Av gonace

Jag är fine med att Microsoft varnar om de hittar säkerhetsproblem i applikationen men att börja avgöra vad vi får och inte får ha för mjukvara på VÅRA datorer är rätt sinnesjukt om jag ska vara helt ärlig.

Av gonace

Det är väl egentligen ingen hemlighet att implementationer av system ofta är och kan vara orsaken till problem så som prestandaförluster, och argumentationen är kanske också intressantast genom att ta de genomsnittliga fallen av användandet av Denuvo och jämföra dessa.

För mig känns detta som ett exempel av de utvecklare som både haft tid och pengar bakom sig att göra saker korrekt.

Ett spel som implementerar Denuvo gräsligt kommer alltid att prestera bättre utan Denuvo och hur värdefull är egentligen produkten, Denuvo, om man ändå kan ladda ned spelet x-antal timmar eller dagar efter det släppts?

Av gonace
Skrivet av Svensktiger:

100% användarfel.
Byter man nätagg så byter man även alla kablarna.
Även om man kanske kan kritisera EVGA för att göra en ny pinout helt i onödan.
Men hela PSU världen borde ta åt sig, är det standard i ena ändan borde det kunna vara standard i den andra.

Men som sagt, att byta nätagg utan att byta kablar är och har alltid varit dumt.
Det är bara att ta en titt på Corsairs kompatiblilitetslista så inser man direkt att även de bra tillverkarna har så många varianter att man absolut inte skall chansa.

Du läste inte artikeln va? De har ju skickat ut en ersättningsenhet utan kablar och glömt säga att denna enhet som skickades UTAN kablar inte var kompatibel med de kablar han redan hade.

Så du tycker att han själv skulle ha kollat upp det och sedan köpt nya kablar? De borde ha skickat med nya kablar om de han hade inte var kompatibla med den ersättningsenhet han fick.

Av gonace

Personligen gillar jag inte Harman Kardon då allt jag hört ifrån dem har enligt mig låtit skit, men här ska man gå på vad man själv tycker, men frågan är behöver din 73åriga farsa en sub? Vad tillför det honom?

Min erfarenhet är att det svåra är att höra prat när man börjar bli äldre och då tillför ju en sub inte mycket?

Jag hade också åkt och lyssnat på det du tänker köpa, köp aldrig ljud utan att lyssna då det är högst personligt när det kommer till vilket ljud man gillar och inte. Och lyssna inte på någon annan som säger "detta låter bäst" för det är inte sant att du håller med.

Av gonace
Skrivet av KAN1N:

Bara Systemet kvar 😁

Dra inte in fina systembolaget i denna soppa!

Av gonace
Skrivet av Trihxeem:

Bla bla dyrare spel bla bla mindre konkurrens - så länge det fungerar smidigt bryr jag mig inte.

🤦‍♂️

Av gonace

Och än har vi inte Spotify HiFi....

Av gonace
Av gonace

Jag har köpt mycket ifrån https://servercase.co.uk/ men nu när de inte längre är med i EU vetifan om det är värt det

Av gonace

Säger företaget som satsar pengar på just det som dem ser som en ersättare, blir man förvånad?

Jag har jobbat som systemutvecklare i 18 år och jag ser inte AI som någon direkt ersättare, det är ett verktyg för att göra oss som uvecklare med effektiva och underlätta genom att genomföra arbetsuppgifter där vi utvecklare är mindre effektiva.

Vi har haft "AI" i utveckling genom en uppsjö av olika plugins eller inbyggd funktionalitet i de verktyg som vi som utvecklare har använt i mer än ett decenium.

Av gonace

Annonsen är avslutad