Inlägg

Inlägg som N_Micke har skrivit i forumet
Av N_Micke
Skrivet av Entash:

Tror man ska vara realistisk för några underverk förväntar jag mig inte grafiskt, det kommer väl se ut som det gör på en bra PC liksom. Det kommer finnas 60 fps läge och spelet kommer ha högre upplösning. Och sen en del fixar och "stability improvements". Mer har de inte lovat så vet inte varför jag sett vissa hoppas på galna grafik uppdateringar och att spelet kommer kännas "next-gen". Gameplay mässigt förväntar jag mig också exakt samma spel, men lite improvements hoppas man ju på.

Om det var storyn du ogillade med FO4 kommer du nog tyvärr inte se några förändningar på de hållet heller. Själv gillar jag gameplayet i FO4 mer än trean och New Vegas men storyn är ju tyvärr sådär i fyran i jämförelse IMO.

Nu blev jag inte lika pepp. 😂

Nä men det är å andra sidan få spel som känns ”next-gen” också med tanke på att allt är remakes. Var inte stormförtjust i storyn men kanske klickar bättre nu, sen finns det inte ett dugg annat att spela heller så. Jag håller mig hoppfull även om jag inte räknar med mirakel

Av N_Micke

Taggad på uppdateringen till Fallout 4. Kört igenom det en gång o gillade det inte som varken trean eller New vegas men blev sugen av serien. Hoppas på underverk. Det kommer fasen inte mycket nytt roligt alltså…

Av N_Micke
Skrivet av HalfSack:

Nu har en av mina controllers börja drifta, nån som har tips på rätt kurs någonstans?

/h

Reklamera om det går. Gick fin fint på två kontroller hos Webhallen.

Av N_Micke

Laddar upp för kräftfiske/gäddmete. 35 mörtar upp idag (bor i frysen nu) och släppte tillbaks 5-6 stycken som var för stora/små.

Av N_Micke

Carlsberg 3.5%, svårare behöver det inte va 😄

Av N_Micke

Fick bli några mythos här efter jourhelg. Skönt o bara slappa i soffan med några mysiga ljusa lager.

Gällande bourbon tycker jag fasen det är godare än whisky, många år sedan man tröttnade på de rökigaste sorterna. Dock väldigt lite starksprit nu för tiden pga dålig disciplin. Vill däremot minnas att en av de godaste bourbon jag drack hade nån guldig häst som kork eller nåt liknande. Den var riktigt bra ☺️

Av N_Micke
Skrivet av spacedebree:

Alien Resident.

Samma här, missat den totalt och plöjt 2 säsonger och det som kommit ut på trean. Härlig serie

Av N_Micke
Skrivet av iller:

Krävs dongle.
Jag ångrar inte mitt köp iaf.
Duger bra till PS5.

Fick bli ett par såna, håller tummarna för att dem sitter skönt o att gossen kan spela med polarna igen. Mest han som använder lurarna, en annan spelar knappt längre känns det som.

Av N_Micke
Skrivet av Bozzeta:

Alltid ställt mig tveksam till dem där "egna" headseten men dem kanske är bra?

Slipper man en extra dongel osv också med dessa kanske? Bara parkoppla o klart?

Av N_Micke

Bra lurar till ps5 som inte kostar en förmögenhet? Hade tidigare nån Arctis dyrare-variant som fick för sig att sluta ladda. Trådlösa och med mic.

Av N_Micke
Skrivet av mpat:

Windows har ju tyvärr vänt på syntaxen i kommandot, så du får skriva länken först och vart den skall peka sen, tvärtemot hur det funkar i POSIX-baserade system och tvärtemot hur Windows egna copy-kommando funkar:

https://learn.microsoft.com/en-us/windows-server/administrati...

Glöm inte heller /d för mappen.

Detta blev allt för besvärligt, får leva med det på C disken istället. Förbannat konstigt att man inte ska kunna ställa in i programmet bara att den ska spara på ett visst ställe..

Av N_Micke
Skrivet av mpat:

Det är korkat, men det går väl att lösa med en symlink?

Försökt men den tar likförbannat av minnet på C:\ disken istället för den externa. Men det är väl jag som gör fel kanske.

Av N_Micke

Varför i hela friden går det inte att ändra till annan disk för lagring av bilder än till C:\"user". Skulle ju vilja ha mina bilder lagrade till en extern disk och inte fylla upp c disken.

Av N_Micke
Skrivet av Hades:

Only Murders in the Building. Kollade igenom samtliga tre säsonger på två dagar. Riktigt bra serie. Ser fram emot säsong 4.

True Detective säsong 4. Hade höga förhoppningar, men inte ens Jodie Foster kan rädda säsongen. Slutade nästan kolla efter andra avsnittet.

Har för femtioelfte gången börjat kolla igenom Twin Peaks (1990) och The X-Files (1993), och fasiken vad bra dessa serier är. Tröttnar aldrig.

Själv tyckte jag True detective s04 var riktigt bra hela vägen

X-files är lika magiskt varje gång!

Av N_Micke
Skrivet av Freddan101:

OK, så om dom vill köpa något i ex. Fortnite eller Roblox använder dom sin egen "pott" som man hjälpt dom lägga till på sitt konto m.h.a. värdekoder?

Hur funkar det med Playstation Plus? Om jag betalar, delas abonnemanget mellan alla på samma konsol så att även kidsen kan nyttja spelen i spelkatalogen?

Ja precis så

Här har gossen kunnat spela alla spel som jag laddat ner/installerat till konsolen med mitt konto. Det har även funkat att spela online för honom tack vare mitt ps+.

En del spel, typ fortnite, går väl dock att köra även utan ps+.

Av N_Micke
Skrivet av Freddan101:

Tack för svaren ang. barnkonton. Mycket uppskattat eftersom jag höll på att bli tokig ett tag här. 😊 Iaf. skönt att vet att det inte bara är jag. Tycker idén är god men verkar inte funka smidigt i praktiken.

Vad satte ni för ålder när vi skapade konton till kidsen? 18+? Antar att dom då blir helt fristående och inte barnkonton? Går inte att hålla koll på skärmtid osv.?

Ja, tanken med barnkonto är god men det låser ner mer än jag ville som inte gick att ändra. Skärmtid tror jag inte går att ha koll på då nej utan det blir ju som ett eget vuxet konto så man får ha lite koll själv

Kommer inte ihåg men skulle tro att jag drog till med 18+ för o slippa strul.

Det blir ju fristående då så man får fixa med en egen mail till det kontot. Sen kan jag ju rekommendera att inte koppla ett kontokort till kontot utan att om dem är något dem vill köpa på sitt konto så sätter man in pengar med sådana värdekoder.

Av N_Micke
Skrivet av Freddan101:

Nästa utmaning. Skapat upp två barnkonton 9 och 11 år. Antar det är därför dom inte kan starta Roblox. Dock funkar det ju bra att ge tillåtelse för exempelvis Fortnite där jag godkänner, men får inte den möjligheten till Roblox. Går ju inte heller att ändra ålder på barnen i efterhand.

Någon som varit ute för liknande?

Skrivet av ågren:

Ja, det orsakas av barnspärren. Tillstånd för enskilda spel kan ges för PS5-titlar men fungerar inte på PS4-spel (därav att det inte fungerar på Roblox). De kommer inte heller att kunna köpa digitala valutor, skins m.m. i spel som Fortnite. Barnkonton är en god idé som sådan men man blir samtidigt väldigt låst och det brukar vara bäst att bara skapa ett vanligt konto och hålla lite koll på vad de spelar istället. 🙂

Så blev det här, alltså att jag skapade ett eget konto åt honom och fuskade med åldern. Borde så här i efterhand kanske gjorts tidigare. Men det är väl bra att hålla lite koll på dem små liven i början på nätet

Av N_Micke

Hade ju varit najs om dem började släppa bethesda spel på ps också då tycker jag. Ps exklusiva har ju börjat komma på andra plattformar så inte mer än rätt.

Släpp allt på allt 😁

Av N_Micke

Någon som testat gratis silent hill? Spar det nog till helgen här men laddat ner det

Av N_Micke
Skrivet av Öltorp:

Verkar sjukt tufft att komma upp i poäng som ens ger 50 kr?

Aldrig ens strävat efter att samla några poäng och lyckades iallafall byta in stjärnor för 150kr.