Inlägg

Inlägg som Minthon har skrivit i forumet
Av Minthon
Skrivet av Alpha77:

Något nytt Kina märke??

Företaget är baserat i Storbritannien, men har ingen aning om var de har produktion.

Av Minthon

Jag gillar designspråket med Ear(1) och är intresserad och lockad av de Nothing säger om Phone(1). Men känner att det nog är lite för mycket säljsnack och en risk för att visionerna inte kommer förverkligas.

Av Minthon

Tack vare trailern, ökade mitt intresse från noll till vill ha men med en vetskap om att det nog inte är fulländat från början.

Av Minthon
Skrivet av Lordsqueak:

Intressant
Något jag irriterat mig på är hur plasttangenter har en tendens att börja wobbla med tiden. Speciellt de lite bredare tangenterna, då man inte alltid trycker i mitten på dem. Jag spelar mycket flipper, så mina ctrl och shift tangenter tar mycket stryk, och när dom blir wobbliga så har dom en tendens att fastna på vägen ner, så timingen blir lite fel. Så jag kan tänka mig att prova dessa.

Menar du att du har böjt dina plasttangenter eller är det fjädringen under tangent som börjar bete sig annorlunda?
För nya keramiska tangenter kommer inte hjälp mot de senare, snarar kommer dess snabba på det eftersom de väger mer.

Av Minthon

Jag har varit med om fenomenet, men har inte haft några negativ känslor kopplat till det. Mer som att det är en rest produkt från "folkhemmet" och en tanke om att kvällmiddagenstunden är "helig", som den enda tid där hela familjen kunde och berättade om sin dag.

Av Minthon

Hjärnan, eller på engelska, där det både funkar i obestämd form och i bestämd form.
Hjärnan (at, vid) förnamn.nu

Av Minthon

Kan tycka att det är väldigt intressant men samtidigt sjukt vilken personkult det kan och snabbt byggs upp kring vissa personer. Vet inte om Elon själv ser sig som en "frälsare" men det känns som att många av hans följare gör.

Av Minthon

Ellos har en del.

Av Minthon

Om uppgifterna på prisjakt stämmer, är Gigabytes 3070 Eagle OC, 282 mm långt. Men kan inte svara på om det är en bra modell för ett itx bygge.

Av Minthon

När frågan gäller ryggsäckar av diverse slag, är det alltid bra att kolla in märket Osprey. De har ett gott rykte och bra garanti.

Av Minthon
Skrivet av Laxpudding:

Det är styckpris ungefär som en starköl på krogen. Ifall man inte väntade in de samlade uppdateringarna då. Så hutlöst? Tja, det kan ju diskuteras. Jag vet då vad jag spenderat hundrafaldigt mer pengar på.

Är du typ en "val" i/för Genshin Impact?

Av Minthon

Så klart Steam vill hålla kvar användarna hos Steam, för risken med att användarna använder en annan platform och en spelprenumeration är att de stannar kvar på den platformen.

Av Minthon
Skrivet av Minthon:

Hyrbil är kanske dyrt, men hyrbil där man kan lämna bilen på annan ort, däremot står man själv för hur helt det är när det kommer fram.

Det var nog lite väl dyrt. Typ över 20 tusen.

Av Minthon

Hyrbil är kanske dyrt, men hyrbil där man kan lämna bilen på annan ort, däremot står man själv för hur helt det är när det kommer fram.

Av Minthon

Förra gången de hade denna typ av event. Så hittade jag Wartales. Ett taktiskt rpg i en low fantasy värld. Det spelet är just nu i early access stadie och utvecklas i lugn trygg takt med lite innehålls uppdateringar varannan var tredje månad.

Av Minthon
Skrivet av Yasko:

Inget info om ny DLC?

De kallade dessa uppdateringar för DLC. Men där var inga uppgifter om kommande DLC eller vad de nu vill kalla det.

Av Minthon
Skrivet av BengaBang:

På konsol ja men inte PC vad jag vet.

Har du försökt refunda spelet? På gog.com har de 30 dagar. Steam har väl som regel kortare tid, men vid undantag går det att refunda efter den tiden har gått ut.

Av Minthon
Skrivet av Zidious G:

Heter Nvidias nästa serie Lovelace!?

Referens till Ada Lovelace

Av Minthon

Varför inte ett H670 chipset? Tyckte jag såg ett mini-itx med ddr4 hos Proshop, typ för 2100. Men kollade inte så noggrant på resterande specs.

Av Minthon

Hur är det med The Frame serien från Samsung? Eller för tavellikt/artsy?