Inlägg

Inlägg som Potat har skrivit i forumet
Av Potat

Om du fortfarande är ute efter en 5600X så har jag ett som jag säljer. dock inget moderkort.

Av Potat
Nytt bud: 700 kr Jag kan hämta närsomhelst. Jobbar i Torslanda. Bor i Stenungsund
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Potat

Vart i Göteborg finns armen?

Av Potat
Nytt bud: 600 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Potat

Köpes Nintendo switch, iPad och skärm

Hallå Sweclockers!

Jag är ute efter ett Nintendo switch, en iPad och en skärm på minst 30 tum (tv eller datorskärm). Ska köpa till barnen så inget super Fanny eller alldeles för nytt

Skriv till mig vad ni har!

Läs hela annonsen här

Av Potat

Tjenare

jag kanske är lite sent ute o ni har gått vidare till något annat. men jag har börjat o lira detta och letar efter folk att spela med. så kör ni fortfarande?

Av Potat

Användare: @pyth
Typ av affär: jag köpte
Tillvägagångssätt: swish och hämtning
Produkt: Razer Huntsman mini och Logitech Pro X superligh
Positivt:

Väldigt trevlig, inga krångel, produkter i utlovat skick!
Skulle absolut göra affärer med honom igen.

Negativt:

Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Potat

Logitech G pro wireless superlight 600:- Hämtar

Av Potat
Skrivet av pyth:

Nu har jag fått lite bud! Är det någon som lägger över kommentera gärna

Lägger 400 kr plus frakt för Logitech G pro wireless superlight
och 300kr för razer huntsman mini

Av Potat

Jag har två bud:
Första: Logitech G915 wireless + Logitech Pro wireless X superlight = 700kr
andra: Razer huntsman ini + Logitech Pro Wireless X superlight = 600kr (får jag första paketet så kan jag ta Logitech Pro X wireless, istället för superlight)

Kan hämta om det skulle vara så.

Av Potat
Skrivet av slaneby:

Inget säljs löst

Ok förstår!

Av Potat

Jag kan buda 500kr för musen o tagentbordet

Av Potat

Hejsan Sweclockers!
Hoppas ni kan hjälpa mig med nästa köp. Jag är ute efter ett nytt mekaniskt tangentbord. Jag vill ha att det är trådlöst men är öppen för förslag. Jag hade ögonen på Razers tagentbord, Black widow V3 och Huntsman mini V2 men verkar som att Razer inte är ett märke att föredra ^^

Brytare; Så tysta som möjligt och mekaniska
Layout; Svenskt/Nordiskt
Storlek; TKL, 60 eller 65%
Belysning/RGB; Vill ha RGB belysning
Budget; 1500kr men kan gå upp mera om det behövs

Mvh

Av Potat
Skrivet av Hiawatha:

Den har troligen blivit såld mvh

Attans!

hör av dig om det skulle ändra sig

Av Potat

bjuder 600kr plus frakt för Logitech Pro X superlight

Av Potat

Jag har haft denna i snart ett år och kan bara säga att jag är hur nöjd som helst. Jag använder den till jobbet (fungerar lika bra som två skärmar) och vid spelande. allt funkar klockrent. aldrig haft problem.

Av Potat
Skrivet av EnJoker:

Någon som har bolån hos Nordea här och kan recensera att ha de som bank?

Har fått ett bra erbjudande där men de verkar ha låg kundnöjdhet i olika undersökningar.

Jag har haft Nordea och har inget positivt att berätta om dom. Det här har dom gjort som gjort mig missnöjd.

*Dom lura i mig att ha en del av mitt bolån som rörlig ränta men med en försäkring att den aldrig kan gå över en viss procent. den räntan låg aldrig så lågt som den riktiga rörliga räntan och när jag skulle byta bank så var tydligen den avgiften (försäkringen) låst på en massa år som vi fick betala en stor klumpsumma för

*Dom jobbade aktivt emot mig o min familj när vi skulle köpa nytt hus. Dom ville inte komma med lösningar och när vi kollade hos andra banker så var det aldrig något problem

*Vi ska bygga stuga på östkusten och fick en checkkredit beviljad av Nordea. den människan satte att vi skulle betala tillbaka detta med 200.000kr efter en månad och de tog pengarna från checkkrediten. så våran kredit gick ner med 200.000 innan vi ens hann börja använda den. när vi sen försökte kolla upp detta och fixa det så kunde Nordea centralt inte göra något och hänvisade till människan. Den människan var sen otroligt svår att få tag i.

*Nordea har också skitit i att skicka ut att ens handläggare är sjuk. så när man har ett bokat tillfälle o inte får den informationen så blir det att man står där i banken o får åka hem igen.

*hörde från min svägerska att de vägrade ge dom bolån när dom sålde en lägenhet för 2.5 miljoner och sen köpte hus för 2 miljoner. dom vägrade ge dom bolån för att tjejen där gick på föräldrarpenning. mannen jobba.

sen är Nordea snuskiga i hur dom har hanterat allt mot regeringen o tidigare regeringar. kommit med hot om att flytta huvudkontor utomlands om vissa ändringar sker. då backar regeringen och dom flyttar ändå.

Av Potat
Skrivet av jorreone:

Ni som har denna för kontorsbruk, hur fungerar den för att ersätta två separata skärmar? Går det ex. att dela ena skärmhalvan i Teams möten och liknande? Vad jag förstått har den inbyggd software för att köra i dual monitor set-up, fungerar det bra? Går det att använda båda HDMI ingångarna för att på så sätt tolkas av Windows som två separata skärmar?

Den funkar toppen o ersätta två skärmar. Brukade ha två skärmar på jobbet men kör bara på denna nu. Du drar ena teams fönstret till en sida o så väljer du va vill ha på andra sidan. Funkar grymt. Det änna är när man ska dela skärm. Då kan du behöva köra mer inzoomat för upplösningen blir för litet för annat folk.

Den funktionen är väll om man har två datorer man vill koppla skärmen mot. Då ska det fungera men jag har inte testat faktiskt. Kan göra det ikväll

Av Potat
Skrivet av anon300311:

Den verkar inte gå att beställa någonstans dock :/

Aa den är ju väldigt populär. Vet att den finns/fanns på marknaden här på sweclockers. Om du kan tänka dig o köpa beggat

Av Potat

Cristiano92
Användare: @Cristiano92
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Swish och upphämtning
Produkt: GPU 6800 XT

Positivt:

Trevlig snubbe som höll kortet en vecka tills jag kunde komma o hämta det. trots att han fick fler bud efter vi hade kommit överrens.

Negativt:
Inget

Slutbetyg 5/5, Rekomenderas!