Inlägg

Inlägg som Pumpkill har skrivit i forumet
Av Pumpkill

300 + frakt för DS lite

Av Pumpkill
Nytt bud: 8 000 kr +frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Pumpkill

750 + frakt för headsetet!

Av Pumpkill

650kr + frakt för headset!

Av Pumpkill

500kr + frakt för headset!

Av Pumpkill

Update: Köpte en TP-link Archer AX55 Trådlös router AX3000 på Kjell idag för att testa. Då det var öppet köp så tänkte jag att det inte fanns mycket att förlora. Ändrade operation mode till access point och delade upp det trådlösa på separata 2,4 och 5ghz anslutningar. Hittills verkar det fungera hur bra som helst, och har inte märkt någon skillnad på kvaliten jämfört med att använda kabel!

Av Pumpkill
Skrivet av Faccan:

mesh med kabel emellan borde ju funka. då behåller du hastigheten samt du kan placera router nr 2 nära både datan och Vr:et. en hel del är rätt snygga också så smälter in rätt bra i tex ett vardagsrum

lycka till

Hej, tack för svar!

Vad är skillnaden på mesh och en router? Vad jag kan se så verkar det som de flesta mesh-produkterna har en port in och flera portar ut. Är det då dennna jag sätter vid datorn, med routern "in" och en kabel till datorn "ut"?

Av Pumpkill

Dedikerad router för trådlös VR?

Hej,

Jag har haft tankar på att köpa en dedikerad router med WiFi 6 för att kunna streama VR-spel trådlöst från datorn, men är lite osäker på vilket som är bästa sättet att tillväga/ vad man ska köpa.

Har för nuvarande ett Oculus Quest 2 och en WiFi 5 router från ComHem som är på andra sidan lägenheten ansluten till datorn med en 15m kabel. Har försökt köra trådlöst med denna setup, men anser att det blir alldeles för dålig bitrate och för mycket lagg.

Frågan är egentligen om du fungerar att koppla ihop 2 olika routrar med varandra, men fortfarande använda båda som accesspunkter. I sådanafall skulle jag koppla vidare ComHem routern till "den nya" som jag ställer bredvid datorn där spelandet kommer ske, är det rätt tänkt?
Vad jag har förstått så kan man även sätta ComHem routern i bryggat läge, men vet egentligen inte vad det innebär för routerns funktionalitet.

Extrafråga: Vad ska man kolla på när man köper en router för just VR streaming? Räcker det med wifi 6 eller finns det annat som påverkar också?

Tack på förhand!

Av Pumpkill

Vart i Stockholm befinner du dig?

Av Pumpkill

Intresserad av att sälja 2mm separat?

Av Pumpkill

Quest sålt?

Av Pumpkill

400 för gpw om du bjuder på frakten!

Av Pumpkill

Budar 200kr + upphämtning

Av Pumpkill

1000kr + frakt

Av Pumpkill

500 + frakt för noctua fläktarna

Av Pumpkill

Acer XF270HUC 1440p 144hz / Corsair K68 MX RED

Acer XF270HUC

Mycket trevlig skärm som fungerar ypperligt till exempelvis CS. Bra färger för att vara TN panel. Stativet är stadigt med god ergonomi. Inbyggd USB-hub med 4 portar.
Köpt här på marknaden.
2500kr eller bud

Corsair K68 RGB

Full-size tangentbord med RGB och MX Red brytare. Har även någon slags gummi-matta under tangenterna för att skydda mot stänk. Denna går att ta bort om man så vill.
500kr eller bud

Säljer även
- Gigabyte R9 280x med trasiga kylarfläktar - 200kr
- Amd Athlon 760K - 100 kr

Allt finns för avhämtning i Uppsala. Skickas helst inte då det saknas kartonger.

Läs hela annonsen här

Av Pumpkill

Tar tangentbordet för 300+frakt!

Av Pumpkill

1100kr + frakt

Av Pumpkill

@MrMandel

Har redan fått tag på ett gäng, men schysst att du hör av dig och frågar!

Av Pumpkill

850 + frakt för vortex!