Inlägg

Inlägg som Cptfap har skrivit i forumet
Av Cptfap

Wow.. Tackar för snabba svar!

Min laptop är en Toshiba Satellite Pro L50-A-154

Min processor är en Intel-Core i5 3320M (Socket 988B RPGA)
Grafikkortet är ett nVIDIA GeForce GT 740M samt att jag har ett inbyggt Intel HD Graphics 4000 - Vet inte om jag kan uppgradera till ett http://www.geforce.com/hardware/notebook-gpus/geforce-gtx-780... ??

Processorn ligger på 2.6 ghz med turbo boost till 3.2 ghz men vill uppgradera (om det går) till http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i5/Intel-Core%20i5-3380M%2... som går upp till 3.6 ghz (Kanske finns bättre?)

EDIT: Har letat efter RAM minne (1x 8GB) finns det? Min laptop har bara 1x slot för RAM (1x 4GB DDR3 1600 MHz) och 2GB inbyggt..

EDIT2: NVM, har hittat 8GB DDR3 på Komplett.ie

Av Cptfap

Uppgradera processor på laptop?

Hej!

Först och främst, ber om ursäkt för min särskrivning - bott på Irland allt för länge och pratar el. skriver knappt på Svenska..

Läst lite överallt på internet om att uppgradera en processor på laptops och alla verkar ha blandade åsikter angående om att byta/uppgraadera en processor på laptops, en del säger att det går, andra säger att man inte kan göra det. ÄR det möjligt eller inte? Har sett videos på folk som har gjort det..

Exempel på en video..

http://www.youtube.com/watch?v=wXUacafj4yc

Samt, kan man byta grafik kort på laptops som har dedikerade grafikkort??

Tackar för svar, samt hjälp i rätt riktning.

MVH
CptFAP

Av Cptfap

Hade en budget på 5K för att välja en laptop, valde denna: http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/188749-toshiba_l50-a-...

Lirar BF4 på low-settings (Körde Single player på ultra).. Installerade senaste driv-rutinerna för grafik kortet med GeForce Experience och lät det programmet tweaka mina settings för multiplayer, ligger på stable 60 fps.. vilket jag är jävligt nöjd med. Laggar inte överhuvudtaget + så har processorn turbo boost till 3.2 GHZ vilket är bra..

Kanske inte den bästa, men lätt prisvärdast för min del