Inlägg

Inlägg som Doodle har skrivit i forumet
Av Doodle

Jag köade sedan 1330 fram till 1800. Hann spela en minut innan jag fick en disconnect. Bara ställa sig i kö igen. Gehennas och 20,8k pers i kö.

Av Doodle
Skrivet av U0YZMASH:

HAHAH! DU HADE RÄTT! Fy vad jag skäms just nu, det där var ju en barnlek... Känns som om jag är minst 60 år äldre med min logik. "Ja men vi tar sladden som inte har likadant uttag som den andra och kopplar den långt ifrån."
Allting är löst! Tack!!!

Bra att det löste sig. Du är inte den första som begått det misstaget, det är en klassiker tydligen

Av Doodle
Skrivet av U0YZMASH:

Jag har faktiskt ingen aning. Jag fick ju trots allt två sladdar för skärmen...
Hur vet man vilken som är rätt? Svär på om detta är felet så kommer jag både hata och älska mig själv och min dumhet för resten av dagen.

En kabel till grafikkortet. Koppla det inte till moderkortet. Lite svårt att veta exakt hur det ser ut i din dator men grafikkorts-portarna bör sitta längre neråt än porten i moderkortet. Om det verkar logiskt

Av Doodle

Har du kopplat rätt så att en skärm inte är inkopplad på den inbyggda grafiken?

Av Doodle

Bara en tanke. Har du testat ta bort specialtecken i ditt nick?

Av Doodle
Skrivet av mhj:

Tjena!

Har du lust att förklara vad den här raden gör: Deck = Swap(i, rnd.Next(Deck.Count - 1), Deck); ? Varför tar man -1?

List.Count returnerar antalet element i listan och eftersom listan är noll-indexerad (dvs första värdet i listan ligger på index [0]) så måste man använda -1 för att undvika att hamna utanför listan.

Av Doodle

Jag tror det kan bli bra med konkav bildskärm, speciellt om den är stor. Hur det blir i verkligheten får jag väl se om några år

Av Doodle

Det är ribbons som inte ger XP. Alla service stars räknas dock. Jag har mina förhoppningar att när dom fixar det så får man all XP retroaktivt, eftersom det ändå sparas hur mycket ribbons man fått.

Av Doodle

Enda fördelen med att vara arbetslös!

Av Doodle

Var tar dom emot ansökningar?

Av Doodle

Jag skulle säga runt tusenlappen. De är fortfarande kompetenta processorer. När jag hade mitt 775-system och funderade på att uppgradera till en fyrkärning så fanns de fortfarande till försäljning i butiker, dock med ganska högt pris. Om du hade sålt den för ungefär två år sedan kanske du hade fått mer för den.

Jag hade kunnat köpa en Quad för 1k utan att känna mig blåst. För ett pris på 2k så kan man lika gärna köpa moderkort, processor och minne nytt för nästan samma pris.

Av Doodle

De säger inget om HTTPS. Men det är ju ganska logiskt, klart som korvspad de samlar in all information i klartext. Det kan man göra själv väldigt lätt med några program och parsers, och vipps så har man en hel hög med mail-adresser och lösenord. Fast då inte på samma skala som NSA är kapabel till. Fast de samlar säkert in krypterad trafik också, men det är nog inte lika behändigt att söka runt i

Av Doodle
Skrivet av thompi8:

Får man fråga va du hade för nätdel då? måste ha vart ett ace modell "döda datorn snabbt så in i helvete" hehe nä inge roligt men man måste ju göra det roliga av cituationen

Corsair TX650 Version 1. Verkar som skydden fungerade som de skulle eftersom datorn har rullat på i två år efter nätdelen bytts ut. Tur i oturen var att jag valde en nätdel med bra garanti, hade jag varit lite dumsnål från början och köpt något med tre år garanti istället för fem så hade jag suttit där med svansen mellan benen

TS: Det är nog bara köra på med så kraftigt nätdel som du haft tidigare, iom att lite svagare nätdelar inte har lika många anslutningar (om du fortfarande har kvar alla dina hårddiskar), så om du varit nöjd tills nu med din förra nätdel, kör på samma.

Av Doodle
Skrivet av WoG:

Okej, har du något tips på hur man löser detta? Felet ligger helt klart inte bara på cpu voltage, har du något tips på vad som kan vara orsaken? Eller är helt enkelt bara moderkortet sämst?
Märkligt dock om det skulle fungera så bra med mitt 2500k tidigare..

Edit: Vet du även något stresstest man kan köra för att stressa både cpu och grafikkort? Benchmarks som 3dmark och unigine går helt stabilt iaf.

Kör intel burn test och afterburner samtidigt. Då blir det svettigt

Av Doodle

Det har hänt mig. Då var det nätaggregatet som small. Lämnade lite fina sotmärken på tapeten bakom datorn

Öppnade aldrig och kollade då jag hade kvar garanti på nätagget, men på kablarna var det karamelliserat damm, så jag kan bara gissa hur insidan på det såg ut.

Av Doodle

Jag hade aldrig vetat om det om det inte gjorts en tråd om det. Blir nog svårt att se de senare matcherna, då jobbet kommer i vägen, men skitkul att E-sport får plats i traditionell TV och inte bara på nätet!

Av Doodle

Om du ska använda datorn till anteckningar så behöver du inte speciellt mycket kraft. Mest troligt(99,99%) har skolan egna labbsalar med datorer där program och uträkningar fungerar finfint. Dessutom om du har en kraftig dator hemma kan du säkert göra mycket hemma på den.

Så mitt tips är smidighet och pris framför kraft.

Edit: HPn för det priset är helt klart prisvärt! Fast kanske kika på någon med högre upplösning för lite större arbetsyta med flera dokument bland annat? 1366x768 är nästan i minsta laget.

Av Doodle

Kolla den beskrivande informationen på valfri högskola/universitet. Där bör det stå vad utbildningen fokuserar på och vad man kan förvänta sig i framtiden.

Av Doodle

Rogue legacy. Inte krävande, endast tangetbord. Skitkul

Av Doodle

För att lösenordet används som nyckel för krypteringen.

Eller har jag missförstått tråden helt och hållet?