Inlägg

Inlägg som Doodle har skrivit i forumet
Av Doodle

Men hur mycket ström drar den? Inte så värt med prestanda om man måste ladda enheten varannan timme..

Av Doodle
Skrivet av S1285:

Oj då vilket snabbt svar

Jo men är lite hispig. Har Norton.

Vad är skillnaden mellan antivirus och virusprogram?

Det var ett skämt. Du skrev virusprogram, vilket är programmet som kör skadlig kod.

Jag skulle rekommendera en live-cd med valfri Linux dist. och sedan är det bara flytta över filerna från laptop till annan dator via nätverk eller usbminnen. Du skulle även kunna ta ut hårddisken ur laptopen att sätta in i en annan dator. Men då är ju risken att malwaren sprider sig.

Lycka till!

Av Doodle
Skrivet av Bossebrutalus:

Jag ringde just EA support och frågade om allt det här. In conclusion: Dom säger bara att man ska vänta eftersom det kan ta upp till 24 timmar, men nog blir man otålig när ens kompis fick sin kod direkt. Argh..

Aha. Ja då är det väl bara att sitta och rulla tummarna då. Det hade dock varit kul att spela på ens enda lediga dag i veckan ^^

edit: Nu fick jag koden och bekräftelse på mailen! 3,5h efter beställning

Av Doodle
Skrivet av robban_4:

Lita inte på det. Dem säger svar inom 24 timmar. Det har gått 2 månader sedan jag mejlade dem första gången och precis 1 månad sedan jag mejlade dem andra gången. Inget svar än... Jag tvivlar på att dom ens läser mejlen de får. Oavsett så är det urusel support från EA-Sverige.

Misstänkte nästan det. Jag ska nog ringa så fort jag hittar ett telefonnummer att ringa.

Av Doodle
Skrivet av Bossebrutalus:

Jag skrev ett PM till den där clownen EA_JPrima, då är det väl bara att vänta då.

Jag skickade iväg ett mail till svenska EA-hjälpen. Så en spelexpert ska tydligen snart kontakta mig.

Av Doodle
Skrivet av Bossebrutalus:

Jag köpte också via Origin klienten. Det är tydligen en bug med SWTOR och Origin, jag snokade runt på lite forum och hittade detta:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7976576.page

Såg det där också. Finns dock ingen hjälp att hämta på sidan som de refererar till. Live chat och "Call Me" verkar vara nere. :/

Av Doodle
Skrivet av Bossebrutalus:

Hmm.. aldrig gillat Origin. Alltid ska det vara något krångel eller fuffens. Det komiska är ju att min kompis köpte precis samma spel & gjorde precis likadant några minuter efter mig, och han sitter & laddar hem det just nu.

Kan det vara något med att vi har ett SWTOR konto sen tidigare?

Ingen aning, skulle inte förvåna mig. Jag köpte det via klienten och inte hemsidan.

Jag tycker det är lite småjobbigt med alla system EA kör med. EA, Origin klient, Origin hemsida, SWTORs hemsida. Inte undra på att inget fungerar när de har så många bollar i luften

Av Doodle
Skrivet av Bossebrutalus:

Jag har inte fått något ännu, men nu finns min order med på Beställningshistorik. SWTOR, 549kr osv osv. Jag blir lite irriterad eftersom man förväntar sig att det ska komma fram direkt, det är ju därför man handlar elektroniskt.

Har du också ett SWTOR konto sen tidigare?

Jajemen. Det är dock urgammalt, men registrerad på samma e-mail som mitt originkonto. För mig har det inte dykt upp på orderhistoriken.

Av Doodle

Köpte det också just imorse. För cirka 2 timmar sedan. Inget har hänt sedan dess. Förutom att pengarna har dragits från kontot. Gör dom allt för hand eller?

Visserligen är det ju maintenance idag. Fast det är väl inte först om några timmar...

Av Doodle
Skrivet av ozo64:

Jag tycker bara sånt är irriterande. När jag questar vill jag vara ifred.

Då lirar man ju inte på PvP-server.

Skrivet av Sifear:

Blir sällan 1on1 för mig. Alla som vill banka på mig gör det i grupp.

Ja det är väl det som händer mest.

Av Doodle

Själv tycker jag att tillfredsställelsen att banka ner någon efter en längre 1on1 fight är nog belöning

Av Doodle
Skrivet av tyrpan:

jo som sagt, såg den här videon först - http://www.youtube.com/watch?v=Djki8c31Dqs . sen så följde jag även instruktions manualen som följer med. och ja jag använde kylpastan som följde med. och jag drog åt skruvarna så hårt som jag våga, kanske skulle gå lite mer, men man vågar ju inte ta i för mycket så att nått går sönder. men jag drog åt riktigt hårt. så därför jag undrar om de är nå måndags exemplar eller om jag gjort nå fel? men tycker inte de borde gå göra så mycket fel :b är ju som rätt simpelt ändå... mycket irriterande!

det står i manualen att man ska dra tills det tar stopp, så du behöver nog inte dra åt hårdare. Vet du vad du kör för spänning på processorn?

Av Doodle

Jag har runt 30-35° i idle beroende på kärna med en 2500K. Jag kör dock Ultra low noise adapters eller vad dom valt att kalla dom. Så antingen har du hög vcore och alstrar mer värme eller så använder du motstånden, eller helt enkelt monterat fel (för mycket kylpasta, för lite osvosv)

Av Doodle

Jag tycker absolut dom borde fixa med poängen med SOFLAM assists. Ibland får man dom och ibland inte. Mer poäng behövs kanske inte. Men det jag stör mig allra mest på är att efter en patch (tror det var förrförra patchen) så kan inte jag använda SOFLAM längre, då känsligheten för att sikta är på tok för låg. Varför kan den inte vara samma som fordon? Där är den tokhög och jag måste sänka DPIn på musen för att kunna sikta ordentligt. Eller varför inte göra som den fungerade förut, hur det nu var.

Av Doodle

Jag hade tänkt att gibba ikväll, men så blev inte fallet. För att citera en herre på battlelogs forum:

"

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

"

Av Doodle

Jag har inga planer att sluta spela. Jag har spelat mycket hittills, det enda problemet är att få ihop vännerna och som är taggade samtidigt, då Skyrim är väldigt lockade för mina polare (inklusive mig själv).

Av Doodle

Hände för mig också. Jag tryckte "T" och väntade en timme sedan gick jag fram till honom igen, då fungerade det.

Av Doodle
Skrivet av Tanax:

Fast det är ju en otroligt DUM inställning.
Anledningen till att brotten begås är ju i första hand för att det finns en efterfrågan(uppenbarligen).

Supply and demand.
Ta bort efterfrågan(dvs ta bort möjligheten att få tag i barnporr på nätet) så skulle det bli otroligt mycket mindre givande för de som gör barnporr. Kombinera detta med en större satsning på att hitta förgriparna så kommer barnporr försvinna i stor utsträckning. Sen finns det ju alltid såna som gör det för egen skull och inte tar foton/filmar eller så gör dom det men inte ger ut det - dom är ju i stort sett omöjliga att få tag på så länge inte barnet/barnen i fråga säger till någon eller att dom blir påkomna.

Det är inte alls uppenbarligen att övergreppen sker p.g.a efterfrågan och pedofiler kommer inte sluta begå övergrepp för att de inte får tillfredsställelsen de får från spridningen. Övergreppet är primärt och spridningen är endast sekundärt. Finns det inget utbud, så kommer ju säkert efterfrågan att öka, men det är ett stort steg från att tända på BP än att faktiskt begå övergrepp och långt ifrån alla är kapabla till att göra det trots att de tänder på det.

Dock håller jag med om att en kombinerad lösning är det enda realistiska och praktiskt genomförbart.

Av Doodle

Känns lite meningslöst. Brotten har ju redan skett. Bättre att lägga resurser på att stoppa övergreppen, då stoppas ju spridningen också. Dessutom gör skydden absolut ingenting och går att komma runt på sekunder med teknik som grova brottslingar redan använder. Grattis dom har begränsat åtkomsten till bporr för någon enstaka pedofil.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Doodle

Fick 260 på första försöket. 90 efter kalibrering. Jag har defekt färgseende