Inlägg

Inlägg som VictorHaggblom har skrivit i forumet
Av VictorHaggblom

Vore trevligt med ett chassi som ser cleant ut och passar bättre i lägenheten då datorn sticker ganska mycket i ögat då jag bor i en liten etta.

Mitt gamla chassi skulle gå till min brorson, som fyller 5år i april. Han har ännu ingen dator men enda han gör då han kommer och besöker mig, är att spela så tyckte det var på tiden han får en egen dator, så har uppgraderat nästan allt till min dator så jag kan bygga ihop en helt okej första dator till honom av använda komponenter.
Chassi är en av de få delarna jag inte har dubbla uppsättning av så ett nytt chassi skulle betyda att han också får ett snyggt chassi då han får ta över mitt gamla!

Av VictorHaggblom

Söker efter en oneplus X invite,
Skall beställa en till studentpresent till min flickvän som tar studenten på 2 1/2år och blir klar i början av december

Skickades från m.sweclockers.com

Av VictorHaggblom

Had e kollat på den msi datorn men den kostar ju 10k i Finland så blir att skaffa en från sverige!

Den msi datorn verkar vara helt nice och hade lite funderingar på att ha en 15tumms dagor som man kopplar i hemma till en 24tumms skärm!
Senså är mitt spelande inte allt för seriöst så detdär grafikkortet borde nog klara av spelena på så bra grafik att jag kan nöjja mig.
Videoredigering så är inte heller världens mesta seriösa nåmera då jag har en som gör allt sånnt till mig! (Inte spel videos utom något helt annat) menn jag vill ändå kunna redigera lite själv.

Så tror nog båda datorerna du länkat fungerar bra och funderar gå på msi datorn, ifall ingen kommer med någon 100gånger bättre!

Av VictorHaggblom

Bärbar dator för videoredigering och spelande.

Går det att få en bärbar om man har en budget på 7000kr, som klarar av följande:

Redigera videor i sony vegas, 1080p 50-60fps.

Spela spel som cs:go, wow och call of duty black ops 2.

Om någon kunde hjälpa mig att hitta en laptop som kostar ca. 7000kr (8000kr är nog ok om den är mycket bättre än en som är värd 7000kr) och klarar av dem kravena jag har!