Inlägg

Inlägg som puq123 har skrivit i forumet
Av puq123

2300 + frakt!

Av puq123

Kul att se hur de växt sedan 2013. Var lycklig nog att ha följt dem sedan runt 2014, inte missat en ända stream sedan dess!

Verkar som att speedrunning har dött ut lite sedan 2012-2015, men bra att dom har kunnat fortsätta sedan dess!

Av puq123

Användare: @Fraction_91
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Förskottsbetalning med Swish, frakt via Postnord
Produkt: Logitech G933 Artemis Spectrum
Positivt:
Trevlig och snabb kommunikation! Produkten var väl paketerad, och skickades snabbt! Smidig affär! Inga problem med denna säljare!

Negativt:
Inget!

Slutbetyg: 5/5

Av puq123

Härligt att Prime B350 Plus kommer att fungera, med tanke på priset! Jag köpte den för 800kr när första generationen av Ryzen kom ut för 2 år sedan, gött att inte behöva tänka på moderkortsbyte när jag uppgraderar.

Av puq123

Bjuder 900 + frakt då!

Av puq123

3300 + frakt för msi

Av puq123

"Med Oreo introduceras även konceptet Android Instant Apps som kan ta användaren direkt från webbläsaren till en ny applikation, utan krav på förinstallation."

Vad menas med detta? Att man kan öppna en app via webbläsaren utan att installera den?

Av puq123

@jOnÄTÄn: Jag köpte ett par stycken nya spakar till mina kontroller, kändes exakt som Gamecube spakarna. Älskar det. Köptes från kaptenkrok tror jag, 129kr styck tror jag det var. Mycket bättre känsla än original spakarna imo

Av puq123

@Nisse-Tuta: Nintendo produkter säljer alltid, vad det än är för pris på den. Dom förra 2 var faktiskt väldigt dyra med tanke på vad man får, ett par spel som släpptes för 20 år sedan. Visst är det bra spel, men 1500kr? Det är överprisat.

Av puq123

*host* X299 *host*

Av puq123

Tycker idén vissa har här att hela ditt konto ska stängas ner när du får VAC är rätt så dumt. Kommer själv ihåg när jag o mina vänner tröttnade på MW3 något år efter det släpptes, så startade vi privat lobbys endast för oss där vi hackade o bara flummade runt ensamma. Gick självklart aldrig in på public lobbies då. På så sätt fick jag mitt första och enda VAC ban, för att återliva ett gammalt spel. Självklart accepterade jag att jag fick VAC, det var ju bara förväntat. "Once a hacker always a hacker" säger vissa, men det tycker jag verkligen inte. Det beror helt på vad du gjorde när du fuskade.

Av puq123

Det är väl bra att dom gör om modellen. Sist jag var där sålde dom bara överprisat krims-krams, men kan vart butiken bara.

Av puq123

@Gremby: Bor tyvärr inte i närheten. Det var i Borås jag var, dom har en väldigt stor butik där

Av puq123

Det finns en otroligt många märken när det kommer till "gaming" stolar. Många ser exakt ut som en vanlig Dxracer, bara att det är ett annat märke på. T.ex Maxnomic som också är ett väldigt populärt märke ser i princip exakt ut som en DXracer.
Om du kan ta dig till tex Media Markt eller Elgiganten eller liknande så har dom oftast många gaming stolar ute som man kan provsitta i. Sist när jag var på Media Markt så hade dom nog 5-6 olika gaming stolar med olika märken ute. DXracer gillade jag själv mest utav dom som jag testade där.

Av puq123

Var faktiskt glatt förvånad när jag testade PSVR, jag hade inställningen att det bara var en gimmick innan jag fick testat. Upplösningen var ju inte superb, men det var vad jag förväntade mig. Tog en stund för att lära sig alla rattar och ställa in så att man inte såg suddigt när man spelade, men till slut gick det. Har även glasögon, men det gick jättebra att ha på sig dom samtidigt som man spelade.

Av puq123

Körkortsbok bortskänkes

Tja, lyckades med körkortet får 2 månader sen, så jag tänkte skänka bort min körkortsbok till någon som kanske behöver, så slipper denna köpa det hos körskolan.
Det är upplaga 26 från 2014 som jag har.
Lite vatten skada på den, och ett par märken utmed kanterna, men alla sidorna är hela och man kan läsa allt som står.

Först till kvarn.
Upphämtning i Herrljunga endast.

Läs hela annonsen här

Av puq123
Skrivet av m4gnify:

Finns en app till Android som hete RootCloak. T.ex gör den att Snapchat fungerar när jag har Root och Xposed installerat, vilket den annars inte skulle göra. Så den fungerar nog på Pokemon Go också.

Mitt rootcloak fungerade inte alls på Snapchat, fick avinstallera hela xposed för att få snapchat att fungera igen

Av puq123

Finns kylaren kvar? Är det fläkt med på kylaren?

Av puq123

@chinobar: Jag får nog dra mig ur också då jag redan hittat annat.

Av puq123

Med tanke på hur dyr en Apple produkt är idag, så borde dom ju ha råd att flytta fabrik till Amerika och ändå sälja deras produkter för samma pris. Vad kostade en iphone att tillverka? Jag har för mig att det var runt 200 dollar (typ 1600kr) för att skapa en 6s, och sen säljer dom den för typ 7-8 tusen kronor. Det är ju mycket profit för dom per telefon, så jag skulle inte tro att dom behöver höja priset på deras nuvarande produkter.
Men om dom höjer priset bara för att dom kan är ju en annan femma. Det är ju Apple som sagt.
Annars tycker jag att det är en jätte god idé, jag gillar inte alls Trump, men nu verkar det i alla fall komma någonting vettigt ur hans mun.