Inlägg

Inlägg som Killmaster har skrivit i forumet
Av Killmaster

April, april....

Av Killmaster
Skrivet av missblue:

Hej!
Uppgraderade nyss OMEN by HP 880-076no med ett nytt CPU och kylare. Det blev istället AMD Ryzen™ 7 5800X och Thermalright Peerless Assassin 120 SE.

Datorn startar, men skärmen får ingen signal från datorn. Det är inga fel på kabeln och den sitter som den ska, funderar därmed på om något inte var kompatibelt med uppgraderingen? Trodde allt var det...

Någon som har vetskap eller idéer på lösning?
Tacksam för alla svar!

Nu vet inte jag om den datorn kommer i olika utförande eller inte, men kollar man produktsidan så har moderkortet bara stöd för dessa processorer:

Av Killmaster
Skrivet av tyvar1:

Tyvärr inte

Det var ju tråkigt, hade sett fram emot det här spelet. Nu blev det besvikelse istället

Av Killmaster

Vänta nu, stämmer det som vissa säger att det inte kommer gå att spela single player? Inte ens kampanjen?

Av Killmaster
Skrivet av shenaswift:

Verkar vara slut tyvärr. Fanns på Graphite & Red varianterna så kunde man välja 1tb men nu går det inte längre

Ah, tråkigt. Tack ändå!

Av Killmaster
Skrivet av shenaswift:

Trodde erbjudanden var slut först när det nämndes 8995 kr för en s22 ultra med 1TB utrymme... men icke! Blev ett litet fynd https://i.imgur.com/OHaT7nl.png

Ser du om detta erbjudandet är kvar?

Av Killmaster
Av Killmaster
Skrivet av Baxtex:

Letade en timme eller två igår men hittade inget som såg snyggt ut.

Om man köper bågen i sverige men beställer glas från Ali, kan en svensk optiker montera glases då?

Och hur ska det gå till tycker du? De kan inte mäta av din båge du köpt i Sverige och skickar de råmaterialet så måste det slipas så det passar din båge. Lär vara optiker som kan göra det men du lär få ett nej

Av Killmaster
Skrivet av Svantesson666:

Undra hur många av de som har 199 kr idag som faktiskt kommer börja betala 449 kr och inte bara hoppa av? Jag kommer hoppa av i alla fall.

Kommer inte heller förlänga till det priset.

Av Killmaster
Skrivet av Taiofii:

Hej,

Vi har köpt vår första bostadsrätt och har lite funderingar angående renovering.

Lägenheten har ett gammalt badrum (original) som vi funderar på att byta ut då det är aningen ofräscht. Problemet är att vi har en begränsad budget att röra oss med och vill därför göra ett "lyft" men ändå komma undan så billigt som möjligt. Kommer inte att byta till kakel & klinkers (ännu iaf), men vill byta ut porslinet och eventuellt lite förvaring.

Hur gör man detta smartast om man aldrig har gjort det förr? Köpa nytt eller begagnat (är väl inga avdrag på material?)? Och ska man göra det fackmannamässigt eller själv? Är det inte större risk för att bli ännu dyrare om man gör det själv (borra/skruva, täta toalettstol etc)?

Tack!

Först skulle jag kolla med föreningen när det är dags för stambyte, är det långt kvar?

Annars är det bara att köra på, det enda du behöver tänka på är det som rör tätskikt. Se till att det är tätt om du gör nya hål eller använder dig av gamla. När det gäller vatten så bör du väl anlita en rörmokare om du inte har kunskap inom det.

Finns säker några kronor att spara genom att köpa begagnat, men räkna med att det är lika ofräscht som du har det nu. Eller hitta något som köpts fel, men då ska du gilla det med.

Av Killmaster
Av Killmaster
Skrivet av ppr74:

Innan årsskiftet fick jag reda på att stadsnätsägaren skulle höja sina avgifter och Bahnhof därför också måste höja sina avgifter. Min 250/250 höjdes från 399 till 459.

Idag gick jag in på Bahnhof och slog in min adress (vet inte varför) och fick se att priset fortfarande var 399 fast jag betalar 459. Kontaktade kundtjänst och de skulle genast ändra till 399. Han visste inte hur länge det hade kostat 399 och de kunde inte kreditera eftersom vi har ett avtal. Som policy har de tydligen att inte meddela prissänkningar för befintliga kunder.

Hade funnits något billigare alternativ här hade jag bytt på studs.

Detta förfarande gäller alla operatörer, ingen meddelar prissänkningar. Så inget unikt för just din operatör.

Av Killmaster
Skrivet av anon186265:

Okej jag förstår, det är alltså studera ett tag (ca 1 år) sedan är det praktik i minst +1 år hos ett företag och det har jag inga problem med i den mån. Men har du några bra företag eller YH-utbildningar som du kan rekommendera?

Ja okej, så egentligen det som är krävande är ju "praktiken" då efter examen som kan bli jobbig och det har jag inga problem med i den mån. Men har du några bra företag eller YH-utbildningar som du kan rekommendera?

https://tidningenelektrikern.se/2020/12/22/larlingsplats-sa-h...

Av Killmaster
Skrivet av jockebq:

Stämmer bra, det är en annan modell till 75" än 65". Ja det är rätt modell, har läst mycket på Amazon-recensioner på både Samsung's original och kopior, "alla" har samma bekymmer. Tror bara att vissa inte bryr sig om det.

Ja, var in och kollade nu. Fler än du som upplever samma problem. Det fästet du har sträcker sig mellan 49"-65". Kanske är på gränsen med vad den orkar med 65" då. Men verkar finnas två versioner: WMN-M12EA/XC och WMN-M13EA/XC. Enda jag kunde utläsa är att den senare klarar 8K apparaterna med. Men kanske är något mer som är uppdaterat?

Av Killmaster

Jag kör No Gap till min Q90R 75", ingen antydan till att vilja luta neråt. Men är väl olika versioner av väggfästet. Vissa passar ju bara till vissa modeller. Säkert du fått rätt modell?

Av Killmaster

Du har inget företag som säljer persienner i närheten?

Av Killmaster

Har en svart matta här med, inga som helst problem med S6 maxv

Av Killmaster

Jag har den routern, kör visserligen inte ASUS firmware men inga bekymmer med android eller andra anslutningar.

Av Killmaster

Tänker du likadant om handdukar?

Självklart är det en hygienartikel, inte helt lätt att tvätta heller som kläder är. De kommer komma plomberade, bryter du det gäller inte ångerrätten.

Av Killmaster
Skrivet av Ernesto:

Jag har en Siemens EQ 7 Plus som är ca 5 år och gjort 7000 koppar. För en vecka sedan slutade den köra igenom vatten och det blev bara rök/ånga efter malning. Kört igenom avkalkning två gånger efter det. Den kunde köra kaffe typ varannan gång, så inte nåt totalstopp, men nu fick jag inget kaffe på tre försök, så något måste vara helknas.

Vad kan problemet vara?

Var kan man lämna in på service i Stockholm?

Den kostade 6-7 tusen ny, värt att lämna in eller köpa ny, typ Jura E8, eller är det slöseri på pengar? Vi älskar mjölkslang, hata behållare, frun kör mjölk i kaffet.

Lite sent ute kanske, men när min espressomaskin lade av så tog hemförsäkringen det. Om du har någon mer/ drulleförsäkring kan det vara värt att kolla upp