Inlägg

Inlägg som davidrone har skrivit i forumet
Av davidrone
Skrivet av killawife:

Jag fick samma bugg två gånger där hela spelet bara fryser i tjugo-trettio sekunder. första gången hoppade det igång igen men andra gången det hände så slängdes alla ut med ett felmeddelande. Eller jag tror det iallafall, det är ju möjligt att replayen endast visar saker och ting från min view så att säga.
Squad matchmaking verkar trasig med. Jag kör mycket random squads men bara en gång av fem fick jag en teammate och han disconnectade. Innan patchen fick man nästan alltid full squad.

Hade också den buggen i flera game när jag körde i onsdags. Riktigt sämst, hoppas det är snabbt löst, gissar att det är någon serverside grej så behöver nog inte komma ut någon hotfix på klientsidan.

Av davidrone
Skrivet av Shakermaker:

Rate of fire knuten till FPS finns väl fortfarande?

Det är sådant och de-sync, etc de borde fokusera på framför nytt crate-vapen och annat mindre viktigt.

Skickades från m.sweclockers.com

Nej det kom ut en fix för rate of fire grejen för några patchar sedan.

Av davidrone

Verkar som det äntligen går att komma över 3200 på minnet också. Allt över har gett fel direkt i memtest. Nu gick 3266 igenom utan fel, förut fick fel direkt även med 1.4v. Testar nu med 1.36, får se vart det tar vägen

Av davidrone
Skrivet av ante_ante:

Yes, kör det bioset nu. Boostar en del högre faktiskt, inte hunnit testa så mycket ännu dock.

Av davidrone

Spännande. Finns ABBA nu till Asus B450-f, kan dock inte hitta den på asus.com men den kom väll tidigare i någon annan region

Av davidrone
Skrivet av SectionX2:

Har beställt en 3700x hur nöjd kommer ja bli

Skickades från m.sweclockers.com

92.79% +- 5.9% tror jag.

Av davidrone
Skrivet av Olle P:

Mina tester visar en prestandaökning på 20-30% om man ser till renodlad CPU-kraft.
Självklart blir skillnaden i spelprestanda där grafik och annat spelar in mycket mindre.

Slöseri med pengar att byta från 2600X.
~10-15% högre CPU-prestanda för >2000kr?

Beror lite på vad man gör med den gamla också. Jag bytte från 2600 till 3600, fick nästan 1200kr för 2600 så uppgraderingen kostade mig en knapp tusenlapp.

Av davidrone
Skrivet av Swennis:

Vågar man trimma minbena lite?

Skickades från m.sweclockers.com

Du kan nog testa aktivera xmp profil i bios.

Av davidrone
Skrivet av griid:

Väldigt individuellt. Jag har alltid haft ads på toggle och kommer fortsätta ha det. Kör även lean på toggel. Jag vill inte ha extra tryck från finger på musen när den flyttas runt och man ska sikta på objekt/folk.
Jag vet tex. att på 90-talet när quakespelarna experimenterade med att skjuta med knapp på tangentbordet för att just minimera extra tryck på musen. Jag har mycket bindat till musknappar, därav mitt tänk med toggle. Det är som sagt väldigt personligt

Jag körde mycket Quake 3 för och det var väldigt långt ifrån dom standardkontroller som man nu fått lära sig
Det enda som är kvar från den tiden är att jag kör med inverted mouse.

Av davidrone
Skrivet av Swennis:

Testat nu med ads på hold… men vettetusan vart jag ska binda AIM... tumknapparna blir het by west… kört vapen på dom knapparna sen cs 1.4... måste ha det så ... går det att ha AIM på toggle på högerklick medans man har hold på ADS?

Jag undersökte det där också men då, för nåt år sedan, gick det iaf inte att ha aim på toggle. Jag körde helt utan aim länge då jag väldigt sällan använder det. Kan dock vara en fördel ibland precis vid drop då en del vapen har crap iron sight.

Kör också toggle på lean

Av davidrone

Testade 1080p igår. Klarade 5 minuter, såg ut som skit så gick tillbaka till 1440p

Av davidrone
Skrivet av marcusOCZ:

Intressant att du frågar om just det faktist. Det är ju jävligt populärt med 1728x1080 och sträcka det ut, och fram tills för bara några Nvidia drivisar sen såg det rent ut förjävligt ut med non-native upplösning. Det har ändrat sig ganska drastiskt, framför allt med Windows Insider drivaren som kom i maj eller om det var Juni. Då började det plötsligt se rätt så ok ut. Men prova dig fram och se vad du tycker. Kanske du hittar nått där som du inte riktigt ha velat prova förr? Har ju liksom alltid varit lite tabu med non-native.

Det går förövrigt utmärkt med borderless windowed i PUBG om ni kör utan scaling i drivare.

Gsync märker i alla fall jag en del av i PUBG så jag kör också utan. Kan iofs vara placebo då jag inte har utrustning att bevisa det, men jag går med gut-feeling. Däremot så blir det ett underbart flyt i spelet med gsync på och vsync på, samtidigt som du låser fps till några fps under skärmens frekvens. Men det ger input lag i PUBG. Nu är jag så gammal att hela jag är en enda stor input lag......

Fast vsync slår ju bara in om du har fps högre än Hz. Jag har 165Hz skärm och sätter max fps på 162 i spelet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av davidrone
Skrivet av marcusOCZ:

Jag spelade ju PUBG i 1440p 144hz Gsync i nära 2000 timmar. Bytte ned mig till en 1080p 144hz skärm, en billig AOC för 1800 kronor utan nån form av sync (behövs inte i hög fps oavsett) och har aldrig sett tillbaka i PUBG. Jag har självklart kvar 1440p skärmen, den används till RPG's, och casual spel.
Det är nånting seriöst fel på högre upplösningar än 1080p i PUBG och det är absolut INTE lättare att upptäcka folk med 1440p kontra 1080p, tvärtom. Hitbox är fullständigt annorlunda i 1440p och det är tyvärr inte bara placebo från min sida. Till och med Wacky sade detsamma när jag frågade honom om det bara var mig det var fel på eller om han såg det samma. Han såg precis som jag, 1080p var otroligt lättare att träffa folk. Jag frågade en hel del i "låtsaspro" scenen också, alltså Division 1 spelare och liknande som jag visste spelade med 1440p innan, de sade det samma.

Fast Wacky kör ju dock 1440p
Jag kan tänka mig att testa lite 1080p för att se om jag också märker någon skillnad.

Av davidrone
Skrivet av Swennis:

Sjukt sugen på att köpa en 1440p 144hz skärm... men kanske kommer sakna att köra i 1080p med mer flyt(240hz)? Men tror man kan se lede fi lättare med 1440p...
Har ett gtx1080, och i7 8700k, tror jag det är...

Har försökt spela med hold på ads, men vänjer mig aldrig vid det, ska ju gå snabbare att sikta in... och vart ska jag ha aim då... tummknapparna är redan upptagna på musen ju... där har primära vapnen... har alltid haft vapen på dom knapparna, sen cs 1.3 och bf 1942 typ ju

ADS på hold har man ju i 99% av alla spel så tycker det är klart mest naturligt
Jag kör aim på tumknapp men det används kanske en gång var 10e game.

Av davidrone

Jag kör 1440p. Skulle inte ens komma på tanken att köra annat än native.

Av davidrone
Skrivet av Paw:

Ny bios för Asus ROG Strix B450-F Gaming finns ute nu.

Version 2704 2019/08/28

ROG STRIX B450-F GAMING BIOS 2704
1.Improve system performance.
2.Update AM4 Combo PI 1.0.0.3 Patch ABB
a.Fixes a compatibility issue with Destiny 2
b.Fixes an issue with certain Linux distros
c.Removes Gen 4 support when using Ryzen 3000 CPUs
3.Improves EZFlash performance to reduce boot time.

Mvh Paw

Jag kastade in den direkt igår. Fick faktiskt några poäng bättre i CB20 än vad jag sett innan. Såg ingen uppenbar skillnad i boost nivå, men hann inte testa så mycket.

Skickades från m.sweclockers.com

Av davidrone
Skrivet av ZyntaX:

Snyggt jobbat!
Provade att installera nya 436.02 igen, fick samma problem. Har provat att sätta nya "Low Latency Mode" i både On, Off och Ultra. Får samma låsningslagg sporadiskt =/
Backade tillbaka till 431.60 och problemet försvann.

Kanske beror på att jag kör g-sync som jag inte haft problem? Low Latency mode har jag haft på default off, men skall testa med ultra för det är väll det som är nya läget vad jag förstod.

Av davidrone
Skrivet av hipstergamer:

Konstiga intervall-värden isåfall då varken 3Fh eller 0h verkar vara korrekta hex-värden enligt de "hex to dec"-konverterare jag provat. Hur som helst kanske jag inte behöver ändra det då systemet rullat fint i 3600 sen jag sänkte VDDG till 0.97. Får hoppas det håller, sen blir det antingen 3733 eller CL14 som nytt mål. Tack så mycket för hjälpen.

Det menas nog "3F"hex och "0"hex, hex går bara upp till F.

Av davidrone

@ZyntaX: Körde med den igår och upplevde inte några problem. Fick dessutom nytt rekord med 14 kills (var bara 8 innan)

Av davidrone

@spacedebree: Halloj. Under fliken Ai Tweaker finns det PBO en bit ned. Det finns även under advanced->AMD overclocking. Ändrar man på det senare stället verkar dock bios inte fatta att man gjort något för väljer man save&exit så säger den bara att man inte ändrat på något.