Artiklar

Artiklar skrivna av Redaktionen

Nytt i butiken: Trådlöst ESD-armband

Bygg nästa dator säkert med SweClockers trådlösa ESD-armband, som skyddar dina komponenter mot elektrostatiska urladdningar.

Hjälp oss att döpa SweClockers-gubben

Det är hög tid att ge SweClockers-gubben ett namn. Medlemmarna har nominerat, och nu är det dags att rösta.

Följ mellandagsrean 2019 med SweClockers

Efter julhandeln står mellandagsrean för dörren. SweClockers specialsida samlar åter de bästa fynden!

Veckans fråga: Har du fyndat under Black Friday?

Årets reasäsong rullar för fullt och Black Friday ligger redan i backspegeln. Gjorde du ett roligt köp under den gångna veckan?

Följ Black Friday 2019 med SweClockers

SweClockers specialsida för Black Friday är här! Dela med dig av dina bästa fyndtips till alla andra medlemmar.

Fynda inför skolstarten med hjälp av SweClockers medlemmar

Sommaren lider mot sitt slut och för många väntar studier. Traditionen trogen bjuder SweClockers upp med en specialsida, som samlar både fina erbjudanden och de bästa tipsen från medlemmarna.

Quiz om företaget Toshiba

Denna vecka är det dags för ett quiz tillsammans med Toshiba som handlar om allt ifrån hårddiskar och datorer till hissar och robotar. Hur många rätt lyckas du pricka in?

Rösta fram medlemmarnas bästa produktkoncept i Alienwares tävling

Efter att ha gått igenom mängder av imponerande bidrag har juryn slutligen valt ut åtta finalister i Alienwares tävling, och nu är det upp till SweClockers medlemmar att rösta fram vinnaren.

Quiz: Komponenterna i en högpresterande gaminglaptop

Det är dags för en ny quiz på SweClockers och den här gången i de bärbara speldatorernas tecken. Hur bra koll har du på komponenterna i senaste snittets gaminglaptops?

Vårstäda hemma och sälj prylar i SweClockers Marknad

Den långa vintern börjar äntligen släppa sitt grepp. Med andra ord, ett perfekt tillfälle att damma ur garderoben och kränga av gamla prylar du inte längre behöver.

Quiz: Spelen som tagit upp mycket lagringsutrymme

I samarbete med Seagate Game Drives har det blivit dags för en ny quiz i spelens tecken. Hur mycket kan du om titlarna som tagit upp en hiskelig mängd lagringsutrymme genom tiderna?

Prova prylar med oss – SweClockers söker frilans till testlabbet

Det finns gott om spännande teknikprodukter att sätta tänderna i. Därför söker nu SweClockers frilansförstärkning till testlabbet – perfekt för dig som vill klämma på de senaste prylarna.

Quiz: Om datortillverkaren Lenovo

I samarbete med Lenovo är det dags för ett nytt quiz på SweClockers. Hur är dina kunskaper kring denna drygt 30 år gamla tillverkare av datorer och teknik?

Quiz: Om komponenttillverkaren MSI

I samarbete med MSI bjuder SweClockers på en ny quiz, vilken handlar om företagets mångåriga historia och produkter som de lanserat sedan starten.

Quiz: Om hårddisktillverkaren Seagate

I samarbete med Seagate bjuds det denna vecka på ett quiz i lagringen och hårddiskarnas tecken. Hur mycket kan du om denna amerikanska lagringsjätte och dess produkter?

Fira trasiga certifikat med gratis annonsering i SweClockers Marknad

Det här var planerat hela tiden. Vi lovar. Oavsett är det garanterat någon annans fel att betalningar med Swish inte fungerar. Kan vi skylla på GDPR?

European Hardware Association nominerar årets produkter 2018

För fjärde året i rad har redaktionerna inom European Hardware Association nominerat produkter för European Hardware Awards, där vinnarna presenteras under Computex 2018.

Quiz: Om datortillverkaren HP

I samarbete med HP Store bjuder vi på ett onsdagsquiz om denna anrika datortillverkare. Vad kan du om HP och dess historia?

SweClockers söker fler nyhetsskribenter!

SweClockers växlar upp nyhetsrapporteringen och letar nu efter nya frilansskribenter. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för hårdvara och allt som är nördigt samt gillar att skriva.

SweClockers tester och artiklar 2017

Ett stort antal produkter har passerat SweClockers testlabb under 2017, med gott om material som resultat. Här är alla tester och artiklar från det gångna året.