Artiklar

Artiklar skrivna av Redaktionen
I samarbete med HP Store
57

Quiz: Om datortillverkaren HP

I samarbete med HP Store bjuder vi på ett onsdagsquiz om denna anrika datortillverkare. Vad kan du om HP och dess historia?

45

SweClockers söker fler nyhetsskribenter!

SweClockers växlar upp nyhetsrapporteringen och letar nu efter nya frilansskribenter. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för hårdvara och allt som är nördigt samt gillar att skriva.

2

SweClockers tester och artiklar 2017

Ett stort antal produkter har passerat SweClockers testlabb under 2017, med gott om material som resultat. Här är alla tester och artiklar från det gångna året.

24

SweClockers firar skolstarten med gratis annonsering i Marknad

Som det gamla ordspråket säger; efter sommar kommer skolgång. För att hjälpa teknikälskande studenter på traven bjuder SweClockers under hela helgen på gratis annonsering.

11

SweClockers söker fler nyhetsskribenter!

Mycket händer i teknikvärlden och SweClockers vill växla upp nyhetsflödet till nästa nivå! Därför söker vi drivna frilansande eldsjälar, som brinner för datorer, hårdvara, teknik och vill jobba tätt ihop med redaktionen.

15

European Hardware Association nominerar årets produkter inför Computex 2017

Efter överläggningar hos EHA:s nio redaktioner har nomineringarna för årets European Hardware Awards slutförts. Nu inleds röstningsprocessen, varefter vinnarna presenteras på Computex 2017.

17

Följ påskrean på SweClockers

Färgglada ägg och traditionsenlig mat i all ära, många webbutiker väljer att rea ut elektronik under påsken. SweClockers samlar fyndtipsen från medlemmarna i forumet.

29

Uppgraderingshelg i SweClockers Marknad

Har du hoppat på AMD Ryzen- eller Nvidia Geforce GTX 1080 Ti-tåget och behöver få iväg din nu begagnade hårdvara? Dags att rensa, SweClockers bjuder på gratis annonsering – hela helgen!

4

SweClockers tester och artiklar 2016

Nördfabriken har gått på högvarv i labbet under 2016, med gott om material som resultat. Här är alla tester och artiklar från det gångna året.

28

Töm förrådet med gratis annonsering i SweClockers Marknad

Sitter du på extra prylar i garderoben efter Black Friday? Ingen fara på taket! SweClockers bjussar på gratis annonser veckan ut, ett perfekt tillfälle att rensa i hemmalagret.

27

Gratis annonsering i SweClockers Marknad – hösten till ära

Fira och sörj sommarens slutskede med att rensa gömmorna på prylar i SweClockers Marknad, där annonsering är gratis veckan ut.

71

SweClockers går med i European Hardware Association

Som nionde hårdvarusajt blir SweClockers fullvärdig medlem i European Hardware Association, som tillsammans samlar en månatlig publik om 22 miljoner hårdvaruentusiaster.

98

SweClockers presenterar mastodontchassit Excessivo

Efter flera års utveckling kan SweClockers stolt visa de första bilderna på sitt helt egenutvecklade datorchassi. Förutom designtoner från Italien och en exotisk kyllösning slår modellen på stora trumman att vara störst i världen för formfaktorn Mini ITX.

13

Byt julklappar i SweClockers marknad

När klapparna packats upp och julhandeln är avklarad ligger det ofta en pryl för mycket i garderoben. Passa på att röja i skrymslena och annonsera gratis i SweClockers marknad.

148

FZ.se blir systersajt till SweClockers

Ett nytt kapitel påbörjas när Sveriges bästa spelsajt FZ.se uppgår i det nybildade digitalförlaget Geeks Publishing och får sällskap av SweClockers.com och 99mac.se.

38

Gratis annonsering i SweClockers Marknad – hela veckan ut

Låt inte gamla prylar samla damm utan var med och fira SweClockers 6.0 genom att fylla den uppdaterade marknadsavdelningen med annonser.

34

Byt julklappar i SweClockers marknad

Med julklappsutdelning och den hektiska julhandeln är det är lätt att samla på sig en pryl för mycket. Passa på att städa i gömmorna och annonsera gratis i SweClockers marknad.

29

Uppgraderingsdagar i SweClockers marknad

Passa på att städa ur gömmorna och göra plats för en och annan uppgradering. Det är gratis annonsering i SweClockers marknadsavdelning helgen ut.

32

Gratisvecka i SweClockers marknad

Redaktionen reser till Computex och firar en fullspäckad nyhetsvecka med en liten present till medlemmarna. Det blir gratis annonsering i SweClockers marknadsavdelning.

242

Electrolux släpper ny brödrost i 7000-serien med extra hög brödlyft

Den påkostade 7000-serien får ytterligare en familjemedlem när Electrolux släpper nya EAT7100. Det blir plats för två brödskivor och en effekt på hela 980 watt.