Artiklar

Artiklar skrivna av Tävling
21

Tävla om Asus trådlösa Mesh-nätverk Lyra till ett värde om 4 990 kronor

I behov av bättre täckning med ditt trådlösa nätverk? Nu tävlar Asus ut sin Mesh-lösning Lyra, bestående av tre samverkande enheter till ett värde om närmare 5 000 kronor.

5

Medlemmar vinner trådlös spelmus i tävling från Roccat

I en tävling med Roccat fick SweClockers medlemmar i uppgift att beskriva sin perfekta spelstund. Nu har två vinnare utsetts, som bland annat tar hem varsin trådlös mus från företaget.

3

Medlem kammar hem bärbar Asus-speldator i tävling från CDON

I en tävling med CDON fick SweClockers medlemmar i hitta på nästa stora shoppingfest. Ett bidrag stod ut från mängden och kammar hem en bärbar speldator från Asus!

24

Tävla om Be Quiets nya slutna vattenkylare Silent Loop 360 mm

Be Quiet firar CPU-året 2017 med ett nytt flaggskepp i vattenkylarserien Silent Loop. I samband med detta arrangeras en tävling där tre SweClockers-medlemmar ska kamma hem kylaren.

0

Vinnare i SweClockers och AOC Agons tävlingar på Dreamhack Summer 2017

Efter hård gallring har juryn utsett tre vinnare, som samtliga vinner varsin skärm signerade av Counter-Strike-veteraner i Seniors in Pyjamas (SiP).

1

AOC Agon på Dreamhack Summer 2017 tävlar ut skärm till SweClockers medlemmar

SweClockers och AOC Agon firar Dreamhack Summer 2017 med en tävling för medlemmarna, där tre ska vinna en WQHD-upplöst skärm med hög och dynamisk uppdateringsfrekvens.

7

Tävla om Roccats trådlösa spelmus Leadr

Med egenutvecklad sensor i samarbete med Pixart tar Roccat med Leadr upp kampen om bästa trådlösa spelmus. För att markera detta drar bolaget igång en tävling på SweClockers.

10

Tävla och vinn endagsbiljetter för två till Dreamhack Summer 2017

SweClockers förbereder monteraktiviteterna inför Dreamhack Summer 2017 och laddar upp med att tävla ut totalt 50 dagspass, som ska gå till 25 taggade vinnare.

5

Två kreativa medlemmar vinner spelinriktade ljudprodukter från Creative

Efter tuff gallring av juryn valt ut två snygga bidrag i Creatives tävling, där vinnaren är ingen mindre än samma person som fått äran att julpynta SweClockers logotyp.

13

Fem kreativa medlemmar vinner bordsplatser till Dreamhack Summer 2017

Redaktionen laddar upp inför Dreamhack Summer 2017 och nu har juryn utsett kreativa vinnare, som tagit fram varsin bakgrundsbild och tillsammans med varsin vän tar plats under eventet.

15

Medlemmar vinner 525 GB SSD-lagring och 16 GB DDR4-minne från Crucial

Efter en lång rad bidrag kammar två kreativa medlemmar hem vinsten i Crucials designtävling, där inspiration hämtats från elektronik och kod för att piffa upp SSD-enheten MX300.

7

Tävla i Dreamhack Casemod Championship – vinn priser för 60 000 kronor

Bygger du riktigt grymma datorsystem? Nu är det dags för uttagningen till Dreamhack Casemod Championship, där vinnarna kammar hem pengar och hårdvara för tiotusentals kronor.

39

Kom på din egen shoppingfest och vinn bärbar speldator från CDON

CDON drar åter igång sin shoppingfest Green Friday, där de utlovar erbjudanden i nivå med Black Friday. För att fira tävlar återförsäljaren ut en bärbar speldator värd 15 490 kronor.

51

Tävla och vinn Creatives soundbar för spel – Sound BlasterX Katana

I en ny tävling på SweClockers står ljud från Creative som på agendan. Klistra in soundbaren Sound BlasterX Katana i en bild på din spelstation för att vinna!

43

Tävla och vinn bordsplatser till Dreamhack Summer 2017

Redaktionen laddar upp inför Dreamhack och firar med en tävling för alla medlemmar. Skapa SweClockers officiella wallpaper och kamma hem bordsbiljetter till världens största datorfestival!

105

Designa om Crucial MX300 och vinn 525 GB SSD-lagring eller 16 GB DDR4-minne

Efter en fullspäckad start på året går många i uppgraderingstankar. Nu vill Crucial ge hjälp på traven med en ny tävling, där kreativa medlemmar får chansen att vinna en SSD på 525 GB eller 16 GB DDR4-minne.

29

Rösta fram den nördigaste gamern i AOC:s skärmtävling

Juryn kan inte bestämma sig om vem som är SweClockers nördigaste gamer. Nu faller avgörandet på medlemmarna om vem som vinner en påkostad 27-tummare från AOC.

11

Medlemmar vinner datorkomponenter och headset i MSI:s tävling

SweClockers läsare har röstat och korat en vinnare i MSI:s datorpaketstävling, där förstapriset består av ett Z270 Gaming Pro Carbon samt ett Geforce GTX 1050 Ti Gaming X.

51

Rösta fram bästa datorpaket i MSI:s tävling

Flera hundra bidrag har inkommit och efter juryns gallring återstår endast fem. Nu är det upp till SweClockers medlemmar att rösta fram det bästa datorpaketet i MSI:s tävling.

15

Två medlemmar vinner ljudprodukter från Blue Microphones

Efter att ha sökt igenom bidragen har nu juryn utsett två vinnare i Blue Microphones tävling, vilka vinner varsitt paket innehållande hörlurar och mikrofon signerade av Ninjas in Pyjamas.