Inlägg

Inlägg som Komplett har skrivit i forumet
Av Komplett
Skrivet av kishino:

Kolla här vad Komplett lagt upp.

https://www.komplett.se/product/1246789/datorutrustning/dator...

Produktinfo

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 Ti V2 OC
Fluid Power
NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen är här. ROG Strix LC GeForce RTX™ 4090 Ti kanaliserar kraften i vätskekylning för att låsa upp GPU:s fulla potential och lite till, och levererar ultratyst termisk prestanda som blåser luftkyld design ur vattnet.

Kompakt storlek
Spår

GPU-värme transporteras till en 240 mm radiator, vilket frigör PCIe-kortplatsutrymme och erbjuder kompatibilitet med en mängd olika chassier för din konstruktion.

Smart kompatibilitet

LC använder 560 mm rör för att möjliggöra kompatibilitet med stora chassin eller konstruktioner som har en AIO CPU-kylare. Kylarfläktens kablar är inrymda i slangens meshfoder och är föranslutna till kortet, vilket effektiviserar uppställningen och riggens inre.

Förstärkningar

Ett GPU-fäste ger extra stabilitet för den kritiska anslutningen mellan matris och värmespridare. Det bakre I/O-fästet är tillverkat av rostfritt stål för att förhindra korrosion i fuktigt klimat och ge ett mer motståndskraftigt fäste. En bekvämt placerad Dual Bios-omkopplare gör det möjligt att anpassa kortets standardprestanda-profil utan programvara.

Power Sensing

Vet om din PSU är värdig. ROG Strix LC GeForce RTX™ 4090-grafikkort har en höghastighetskrets som ständigt övervakar ingångseffekten från PSU:n och använder bekvämt placerade lysdioder för att indikera spänningsregleringsproblem och kabelanslutningsproblem.

Auto-extrem teknik

Auto-Extreme-tekniken är en automatiserad tillverkningsprocess som sätter nya standarder i branschen genom att tillåta att all lödning genomförs i ett enda steg. Detta minskar termisk belastning på komponenter och undviker användningen av hårda rengöringskemikalier, vilket resulterar i mindre miljöpåverkan, lägre tillverkningseffekt och en mer tillförlitlig produkt totalt sett.

Aura Sync

ROG Strix LC stoltserar med sin kraft med adresserbar RGB-belysning som lyser genom ränder i höljet, en upplyst ROG-logotyp och två ARGB radiatorfläktar. Kombinera med ett stort antal kompatibla systemkomponenter och samordna glöden för att skapa ett tema som är unikt för dig.
___________________________________________________________________________________

Kan detta vara en info leak?

Hei 👋

Beklager å skuffe dere, men det var kun en skrivefeil som skal være rettet nå! 🤣😅

Av Komplett
Skrivet av Thomas:

@Komplett
Är det meningen att man ska behöva logga in för att ens få läsa på hemsidan? Det är tydligen inte bara mig detta drabbar, såg ett annat inlägg nämna detta bland köptips-trådarna. Bara att skriva in komplett.se så kommer efter c:a 1 sekund en inloggningsskärm (som täcker hela sidan).

Kan nämna att det INTE händer i Edge, men det händer i Firefox.

<Uppladdad bildlänk>

Hei,

Jøss, det var veldig rart! Det skal absolutt ikke være slik 😅 Jeg har tatt det videre til vår utviklingsavdeling, så vil de sjekke dette. Kjempe nyttig å vite at det ikke gjelder i Edge, men at det skjer i Firefox.

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Av Komplett
Skrivet av Youngshield:

Köpte ett Phanteks Evolv Shift för ett SFF-bygge strax innan jul. Det visade sig att power-knappen på chassit var trasigt. Jag fick skicka tillbaka det till Komplett. Nu har de haft chassit i Norge i två veckor....Jag handlar nästan alltid från Inet och under de senaste åtta åren har jag haft tre reparations/garanti ärenden. Vid ett fall skickades en ny vara med vändande post (två dagar från kontakt till ny vara), en gång tog ett reparationsärende två dagar hos Inet och när en Mac hade problem tog det 5 arbetsdagar eftersom de fick skicka vidare datorn till en Mac-specialist.

Är Komplett-tiderna normala och jag bortskämd med Inet? Med transporttid till Komplett Sverige och sedan vidare till Norge har jag snart varit utan vara i tre veckor och ännu inte ens inte fått besked om/när jag får en ny eller reparerad vara.

Hei,

Det er synd å høre at du har ventet såpass lenge på en erstatning. Ofte er det dessverre slik at vi er nødt til å få inn varen og konstatere feil på den, før vi kan gjøre en erstatning. Også vet jeg at returavdelingen har hatt ekstra mye pågang i det siste, så det har vært unormal lang ventetid der..

Om du vil sende en melding med ordre/returnummeret ditt, kan jeg undersøke dette videre med vår returavdeling!

Av Komplett
Skrivet av BasseBaba:

@Komplett
Jag har fått detta problem på en G903 inköpt 2019:
https://www.reddit.com/r/LogitechG/comments/eq9fla/g903_left_...

Går det att göra en RMA på detta eller är det kört? Känns ändå rimligt med RMA eftersom det verkar vara ett "välkänt" problem.

Hej,

Ah, synd å se at du har problemer med produktet ditt. Det er dessverre litt vanskelig, da det er 3 års reklamasjonsrett og siden denne ble kjøpt for snart 5 år siden, så er det dessverre ikke noe vi får gjort noe med.

Av Komplett
Skrivet av shugge:

Du citerade nog fel person här @komplett

Oh, my bad! 🤣

Av Komplett
Skrivet av shugge:

Forumet är inte tänkt som en extra kanal för supportärende, hör av dig till deras kundtjänst istället.

Hej,

Ah, synd å se at du har problemer med produktet ditt. Det er dessverre litt vanskelig, da det er 3 års reklamasjonsrett og siden denne ble kjøpt for snart 5 år siden, så er det dessverre ikke noe vi får gjort noe med.

Av Komplett
Skrivet av AlexCooper:

@komplett Lite feedback bara. 1) På er sida med vinterdatorns två konfigurationer så är modellen med nVidia dyrare. Men de två gpu-korten, som ser ut att vara enda skillnaden, ligger prismässigt tvärtom som enskilda produkter. (precis nedanför på sidan)

2) Kanske bra att också kolla så att totalsumman av de separata komponenterna stämmer så som ni tänkt vs. helhets-konfigurationernas priser.

Mvh
AC

Hei Alex,
Tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg skal ta det videre til de som jobber med Komplett PC hos oss 😊

Av Komplett
Skrivet av fragande:

Tjena @Komplett !

Under förra årets Black Week och Mellandagsrea körde ni Kenson ERGO för 5990kr. Hade hoppats på samma pris i år då jag fick hoppa över förra gången.

Antar att ni är trötta på önskemål, men undrar om man kan få en hint om den kommer sättas ned till det priset i år igen vid något tillfälle.

Hei,
Beklager sent svar! Dessverre var den ikke planlagt å komme på tilbud under Black Week. Det er dessverre ikke planlagt noe annet tilbud for øyeblikket.

Av Komplett
Skrivet av ncox:

Funderar på köpa en TCL 85" för 14990. Men vad händer efter 24 månader om jag vill behålla den och avsluta? Behöver jag betala in 2136 kr extra för att avsluta det och bli av med abonnemanget samt tvn är min?

- 468,00/mån
Totalt:
0,00
Summa månadspris FLEX:
571,00
Kreditavtal 14.990 o/30 mån, kr 571/mån, kostnad kr 2.136, totalt kr 17.126 (Eff. ränta10,41%).

Ja, man må betale den sluttsummen etter 24 mnd. for å "kjøpe ut" varen så er produktet ditt. Enten om du fortsetter å betale den månedlige summen til de 2136,- er betalt eller om du betaler alt på en gang. Du må ikke ta alt på en gang 😊

Av Komplett
Skrivet av Trevlig:

Kan man välja att vänta med bytet, tex byta efter 28 månader inför vintern?

Ja, det kan man 😊

Av Komplett
Skrivet av Trevlig:

Får man någon notis när det är dags att byta dator? tror jag är nära 24 månader nu

Blir man utan dator under bytet?

Hej,

Du vil få en epost når det nærmer seg, og om du benytter deg av renewall innenfor fristen vil du få den nye Pc-en før du returnerer den gamle 😊

/Kenneth

Av Komplett
Skrivet av robzzi90:

Hantering av retur: Komplett har haft mitt moderkort i nästan 4 veckor. Har kollat med support men inget är gjort i mitt ärende. Var inte beredd på att det skulle ta sådan sjukt lång tid.

Hei,
Gjerne send oss en DM med ditt returnummer/ordrenummer så skal jeg forsøke å sjekke dette med vår returavdeling😊

/Kenneth

Av Komplett

Hei alle sammen 👋

Først og fremst beklager til alle som har ventet på å få vite svarene på konkurransene og de som har ventet i spenning på å vite om man har vunnet eller ikke. Det var originalt min tidligere kollega Erik som holdt i dette, men han jobber dessverre ikke her lenger. Jeg var også borte litt, og i tillegg slet vår leverandør med å kunne levere noen av premiene. Alt dette til sammen gjorde at det dessverre ble en del forsinkelser som jeg beklager!

Jeg kan si nå: ALLE vinnere er trukket, og premier skal være sendt! For de av dere som lurer på svarene på de ulike konkurransene så kommer det under med fornavn på hvem som har vunnet 😊

Dag 1 - Swec Quiz - Komplett Trivia
Rätt svar:
Precision. Enkelhet. Entusiasm.
Lägenhet i Göteborg.
Alla ovanstående
Corporate League.
Komplett Koin.
DAG 1 VINNER: Joel B

Dag 2 – Komponent-Quiz
Rätt svar:
Minnen/minneskretsar
Synkroniserar timings mellan flera kort för att möjliggöra enormt höga upplösningar
 Bredare buss möjliggör som regel att minneschippen kan monteras längre bort från GPUn
Tre
DAG 2 VINNER: Thomas S

Dag 3 – Smart hem quiz
Rätt svar:
Ett missat mellanslag
 Zigbee är mer öppet och gratis att använda i produkter.
 Li-Fi
 Ungefär som ett bankkort
DAG 3 vinner: Jonas R

Dag 4 – Gissa spleen
Rätt svar:
Prey
No Mans sky
Doom 3
Metroid prime
Zelda Ocarina Of Time
It takes two
Half Life 2
Homeworld deserts of karrak
Dag 4 vinner: Simon R

Dag 5 & 6 NZXT Quiz
Rätt svar:
Images    (Round 2 - Lördag)                           GIFS  (Round 1 - Fredag)                                   
1.            Captain Pike (Star Trek)                  Buck Rogers in the 25th Century
2.            GlaDOS (Portal)                             COD MW3
3.            HAL 9000 (2001)                            Ex Machina
4.            Thanos (Marvel)                           The Flash
5.            The Riddler (the Batman)             Close Encounters of the Third Kind
6.            Dutch (RDR2)                                  GTA V
7.            Marvin (Hitchhikers guide)              Shaun of the Dead          
8.            Paul (Film Paul)                              Jet Set Willy
9             Echo (Overwatch)                           Guardians of the Galaxy 3
10.          Aquaman (DC)                             DOTA2
 Bonus   Manic Miner                                   Airwolf          
DAG 5 vinner: Antoni Z
DAG 6 vinner: Roy P

Dag 7 - Treasure hunt – söndag
Svarsnyckel: KOMPLETT ÄR 1337
Vinner dag 7: Jerry L

GW paustävling (Bonanza live)
Rätt svar:
Untitled Goose Game
Portal 2
God of War
CS:GO
Batman Arkham Asylum
Moving out
Sea of thieves
Rayman Origins
Svarsnyckel: AMD Ryzen 7 5800X3D, 5800X3D eller liknande är också godkänt.
Pausekonkurranse vinner: Edward C

Tusen takk for alle som var med, og gratulerer til alle vinnerne 🥳 Hvis det er noen fler spørsmål er det bare å pinge oss, eller sende oss en melding så skal jeg svare så godt jeg kan!

/Kenneth

Av Komplett
Skrivet av edson:

<Uppladdad bildlänk>

Jag är helt med på att en hårddisk är stöttålig när den ej är i bruk men går det verkligen inte att frakta bättre än så här? @Komplett

Hei 👋
Som Erik skrev over vil jeg svare på disse henvendelsene fremover så håper det går fint at det er på norsk! 😅

Jeg har undersøkt dette med vår logistikkavdeling og hun som jobber med alle frakt-skader hos oss. Vi har sendt disker på denne måten i mange år og vi følger aktivt med på antall fraktskader på denne type varer, men disse harddiskene er faktisk under gjennomsnittet vårt med antall skader pr vare, så selv om det ser litt voldsomt ut så skal disse være trygt pakket! 😊

/Kenneth

Av Komplett
Skrivet av Timmy08:

Det är 2 nov som gäller. pratade nyss med Kundservice.

Hei 👋
Beklager på forhånd at dette kommer på norsk, og ikke svensk. Jeg heter Kenneth, og kommer til å svare her fremover!

Jeg sjekket med vår innkjøpsavdeling, MEN vi fikk faktisk dem på lager i mellomtiden så disse skal være på lager og i full gang med utsending 😊

/Kenneth

Av Komplett

En liten förändring i forumet

Vi gör en liten förändring på Komplett och jag, Erik, kommer inte att hänga på forumet och svara framöver. Men vi försvinner inte från SweClockers utan min kollega Kenneth kommer att fortsätta hänga här och svara på frågor, PMs och pingar i olika trådar.
Komplett har sitt huvudkontor i och lager i Norska Sandefjord och där sitter Kenneth. Så när ni framöver läser våra svar, så läs dem med en röst som om att en glad norrman har skrivit dem, för det är just vad Kenneth är

//Erik

Av Komplett

Stort tack för alla som lämnat önskemål och som engagerat sig i gårdagens Bonanza! Vi hoppas att vi lyckades få till några deals som passade.

För protokollet så kommer här en lista på alla kampanjprodukter som var med.

iiglo Airfryer 1700W (svart matt) - 1999/999
OBH Nordica Optigrill+ Black - 2709/1499
ASUS ROG STRIX X670E-I Gaming Moderkort - 5229/4199
PNY GeForce RTX 4060 Ti XLR8 VERTO EPIC-X - 6274/4999
Corsair Vengeance DDR5 6200MHz 32GB RGB (svart) - 1799/1299
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI Moderkort - 2799/1899
Corsair SF750, 750W PSU - 1999/999
WD Ultrastar DC HC550 3,5'' HDD 18TB - 4479/3399
Svive XMM4 Laptop Coolong Stand - 219/99
iiglo PC toolset 16parts - 399/199
iiglo TB3 Multiport Dual screen dock - 2999/1999
iiglo TB3 Multiport Dual screen dock - 2699/1699
iiglo USB C Multiport Triple screen dock - 2190/1199
iiglo USB C Multiport Dual screen dock - 2869/1899
Targus Cypress 11-12” Sleeve Grey - 289/189
Targus® Antimicrobial SafePort Slim 10.2 - 549/269

Ett extra stort tack till alla som kollade på Bonanza Live och hängde med i chatten
Här hade vi några drops som vi dokumenterar nedan.

Phanteks PH-F120T30 120mm fläkt - 319/149
iiglo Tech Toolkit Large - 399/199
Samsung 34" Curved skärm Odyssey G8 34BG85 - 15990/10999
Corsair Core XT NVMe m.2 SSD 2TB - 1399/899
ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC - 11899/8999
AMD AM4 Ryzen 7 5800X3D CPU - 4390/2999

Stort tack till alla som var med i går.

// Erik, Ole & gänget på Komplett.

Av Komplett
Skrivet av slusk:

Nya deals kan dyka upp lite när som helst, -baserat på vad som dyker upp i forumet

Står det även på deras sida...

Ibland tillkommer det något mer. Men då skriver vi och berättar om det här.

//Erik

Av Komplett

Nu startar Bonanzan!
Hoppas att det är något som faller i smaken. Sedan blir det lite mer röj i samband med live-sändningen i kväll

Skrivet av exag:

En ipad för halv priset?

Du kan få ett fodral för halva priset

Skrivet av ghollghost:

18tb 3.5" snurrande disk hade varit trevligt igen

Synd att ni inte säljer Toshiba MG09ACA18TE, men de andra fungerar ju fint också

Det kan vi ordna. Vi kör WD Ultrastar DC HC550 3,5'' HDD 18TB till 3399, samma som förra gången

Skrivet av Frispel:

Skulle inte ha något emot ett grafikkort i "budgetklassen" i stil med 4060 (ti). Går från ett 1660 super och märker att nya versioner av Photoshop och Lightroom har en del AI funktioner som går betydligt snabbare med Tensorkärnor

Försökte köpa ett begagnat 3060 Ti på Tradera, men det kortet levde inte riktigt upp till säljarens beskriving som "felfritt"...så skulle absolut inte ha något emot att köpa ett icke begagnat i samma prisklass. Om det drar mindre ström än ett 3060 Ti så är såklart även det ett plus - även om det inte spelar så stor roll nu när vi går in i kallare årstider så är 200w extra värme inte helt oproblematiskt under riktigt varma sommardagar...

Vi kan ordna ett 4060 Ti till marknadens lägsta pris, duger det?

Skrivet av lilu:

Asus b650e-i och Corsair sf750 vore guld!

Nu är det ju Platinum-rating på det nätagget, men okej då

@Munya & @lindahlj, kan ni höra av er till lille Timmy och berätta att vi såklart tänker på barnen? <3

@DavidtheDoom 🔥

//Erik

Av Komplett
Skrivet av twit:

Jag får medge att jag gillar tävlingarna. Konceptet "det här får ni leta upp svaren på", oavsett om det handlar om att besöka tillverkarens produktsida och läsa innantill eller känna igen popkulturella referenser är så mycket roligare än det upprikigt sagt skittråkiga "svara på fyra uppenbart fördummade frågor och ge oss sedan en säljande slogan vi kan använda i vår marknadsföring", som är genomgående för så många av de tävlingar som återförsäljarna kör här på Swec.

Dagens tävling är dock lite extra klurig då den består av totalt elva frågor (tio + bonus), medan svarsformuläret bara har plats för tio svar

Doh! Nu finns det 10 textfält De få som givit 9/9 korrekta svar fram till nu är med i tävlingen som om de hade 10/10.

//Erik