Inlägg

Inlägg som eridu1 har skrivit i forumet
Av eridu1

beklagar

Skrivet av anon193054:

Kul att det var till hjälp!

Det visar sig att jag var otålig och orättvis mot LandMark och Postnord. Efter två misslyckad leveransförsök skickade Postnord ett brev till min brevlåda med avisering. Paketet kunde hämtas ut under en hel månad. Men då hadde redan jag paketet i mina händer...
Jag beklagar att jag dömde dem så hastigt.

Av eridu1

Tack!

[quote postid="15994177" userid="193054" name="anon193054"]
@anon193054:

"En fantastisk kollega löste hur man får fram infon.
Amazon svarade bara att de kommer försöka köra ut paketet igen, men detta stämde inte övht. Paketet ligger hos ett ombud och jag kommer behöva gå dit och hämta det. Inte mig emot, men om jag aldrig skulle fått reda på det så hade paketet antagligen skickats tillbaka.

För andra med samma (framtida) problem."

Hej,
Jag är mycket tacksam för ditt inlägg! Det hjälpte mig att hitta min paket! Det tog timmar inklusive chat med Amazon, men till slut spårade jag på PostNords hemsida och plötsligt fick jag se att paketet ligger hos den närmaste postombud. Yes!
Utan ditt inlägg skulle jag aldrig i livet kunna lista ut det. (Sist var det nån matte lexa för många år sen som var så svårt att lösa som den här gotan. Bra övning mot demens.)
Stor tack!
hälsningar
Erika
Ps. Att vara ärligt har jag inte mycket att göra med sweclockers hemsida. Jag registrerade enbart för att kunna tacka dig.