Allt från Computex 2023

Inlägg

Inlägg som Loke66 har skrivit i forumet
Av Loke66

Antaganden...

Jag fattar inte hur man kan skriva om nåt som är ett antagande?....
och människor ska diskutera ett antagande, för eller emot....
Sen ser man HA INTEL SMISKA Bla....Bla AMD...Bla..Blaa.
Är det här ett forum för att sprida rykten, antagande, fanboyism,
och haters?... Nä som tur finns det riktigt duktiga användare här
som inte gör antaganden utan tillräckliga bevis, fakta eller känslor.
Jag har många gånger skakat på huvudet... AMD är skit!, deras
drivrutiner är skit osv...INTEL är skit Bla..Bla, Xbox är skit, PS5 är skit
haha jag är skittrött på allt skitsnack!... Nvidia Bla...Bla... Förklara
gärna varför istället, med fakta... Ni får ursäkta men jag kunde inte
hålla käf..n längre... Have a good one!.

Av Loke66

Apple?... Yawn!, yes what do you want?. Will 40 cores help when i´m only playing games for fun?... Well No it wont, we don´t do fun at Apple... Umm okey?... Son if you want fun and the freedom to use any program you like... It´s better to use Windows 10 like i do when nobody can see me...having fun!. PS. Don´t tell anyone i said so, allright?. Okey i promise, Thx.
No problem Son... Just go and do fun stuff!.

Av Loke66
Skrivet av AplAy:

Det är det jag menar med dessa så kallade "kryptospel" som försöker snacka runt hasardspelskonceptet med saker som "proof of staking" med mera när det ändå är konkreta odds inblandade, för att inte tala om alla avgifter för alla små saker man vill göra med sina "kryptopengar". Men alla skapare bakom dessa "kryptospel" skrattar hela vägen till Fiatbankerna med alla transaktionsavgifter de tar för att andra skall kriga om "virtuella prispengar".

Det är som The Hunger Games: Cryptocurrency Edition.

Jag kallar dem Monopol pengar, så länge dom inte kan användas som riktiga pengar.

Av Loke66
Skrivet av HoboCop:

Känner detsamma. Dels komponentbristerna och det här med scalping och brytning. Kommer kommunicera med röksignaler om datorn dör, innan jag lägger mig i extremlång kö eller betalar hutlösa priser till scalpers för en ersättningskomponent.

Jag håller med till 100%.

Av Loke66

Jag skulle bli glad över att AMD inte stämde mig

Fick en T-shirt fast de han gjorde var olagligt...Det tycker jag är schysst, hade det vart Apple hade dom stämt brallorna av stackarn, han utnyttjade buggen och köpte ju ett grafikkort eller fler, kanske 10 som han sålde, innan han anmälde problemet, hade han bara hjälpt till att uppmärksamma problemet ja då håller jag med om att han skulle få någon form av ersättning, men han fuskade ju för att köpa grafikkortet/en =P. Jaja skit samma

Av Loke66
Skrivet av medbor:

För hans egna pengar då gissar jag?

Ja det verkar så.

Av Loke66
Skrivet av Nyhet:

Efter att ha hittat och rapporterat in en brist i AMD:s anti-bot-system belönas användaren med en T-shirt.

Läs hela artikeln här

Nu kanske man ska läsa ordentligt vad han faktiskt skrev på rededit....They did send me a T-shirt! Not really why I reported the issue, but hey, I'll take it! And yes, I did manage to grab a 6900XT before I reported it :P.

Av Loke66
Skrivet av Sgart:

Förstår inte riktigt oförstående gällande 5600x och 5800x och varför man skulle vilja ha den sistnämnda trots priset. Om man t.ex både spelar och sysslar med foto, film etc är det ju en betydligt bättre processor.
Då är det ju antingen 5800x eller uppåt som gäller.

Så tänkte jag när jag köpte min 1800x, inte bäst men riktigt bra om man inte bara spelar spel.
Också lite udda fågel tänker jag, men passade mig perfekt visade det sig, för spel/arbete.
Vi har aldrig bråkat med varandra men nu känner jag att det är dags för en uppgradering.
Visst 5600x är utmärkt...bäst pris om man mest spelar. Men man vill arbeta och spela så är 5800x det bästa valet för mig. Kostnaden?, jag haft mitt 1800x i 5 år som faktiskt var lite dyrare 5300kr än 5800x för 4999 nu.

Av Loke66
Skrivet av Gender Bender:

Fast nu handlade nyheten om ett kinesiskt företag och inte ett ryskt, polskt eller ungerskt. Och att bojkotta svenska företag för att Bofors säljer vapen till diktaturer känns lite väl skevt. Ska man inte ens kunna handla på ICA? Att folk bojkottar Kina beror på saker som att störa världsordningen, folkmord och politiska hot mot individer såväl som länder (inkl Sverige) för att vara oliktänkande eller inte vilja göra som Nalle Puh vill.

I ett fritt land så visar man sitt missnöje genom att demonstrera, men när den möjligheten inte finns, pga att det är olagligt, så får man ta till andra medel, och en bojkott är ett av många medel för att plocka ner det hybrisdrabbade kommunistiska parti från skyarna.

Det där med Världsordningen är det jag stör mig mest på!, vem har rätt att bestämma det?, vart står det skrivet?, vem säger att Kineser inte är nöjda?. Hur stor del av 1,3 Miljarder Kineser är emot sin ledare?, hade det vart alla hade blivit rätt trång på himmelska fridens torg vore kul att se på nåt sjukt sätt =P. Nej jag är inte Kinas sida men som vanligt var är dom riktiga bevisen?. Men nu finns det ju viktigare saker i alla fall för oss Gamers...Var sjutton är våra Grafikkort?...=P

Av Loke66
Skrivet av Nyhet:

Tar till kinesisk social media och haussar en uppföljare till 2017 års systemprocessor Surge S1.

Läs hela artikeln här

Till er som tror att det bara är Kina som spionerar är det fakta eller bara något man har trummat in i huvudet?...Om man blir ljugen inför tillräckligt så tror man till slut att det är sanningen. Ni har väl inte glömt bort Eric Snowden..Eller att USA spionerade på Angela Merkel?. Huawei äger 5G licensen så alla som använder den måste betala för att använda den, varför är det ingen som säger att det finns bakdörrar där om det nu skulle vara sant?...Jag betvivlar sannings halten i detta påstående. Undrar hur USA president kan tvinga Stora företag att inte låta Huawei få använda Google om dom inte är knutna till Staten som Kina anklagas för, ingen fakta har presenteras som stödjer USAs påstående överhuvud taget?, jag lovar hade dom haft det så hade dom stämt Huawei för länge sedan!. Jag försvarar ingen men rätt ska vara rätt. Logiken säger ju att dom inte kan spionera på alla i hela världen...Dessutom varför skulle någon förutom Google och Twitter, Instagram vilja kolla mitt tråkiga liv där jag bara smsar barnen och Tanten lol, eller inköpslistan till matbutiken =P.

Av Loke66
Skrivet av Lodisen:

Har väl fått runt 10 st 3080. Så det gick rätt så bra.
Var bara att nypa dom när nya modeller kom ut.

Gött att höra att du är stolt över din prestation =P.

Av Loke66
Skrivet av Skarvsladdad:

bara en tanke men, någon som lyckades köpa flera kort på lanseringsdagen och sedan sälja de övriga och låta skillnaden i inköpspriset och försäljningspriset av de man beställt extra betala för det grafikkortet man använder?

Så att bara om man är snabb på låset så kan man få sig en next gen GPU nästan gratis.

Blää för dig! haha =P

Av Loke66
Skrivet av lindahlj:

Lite pinsamt att AMD inte får detta att fungera år 2021. Slarv, eller inkompetens?

Ligger man i frontlinjen för utvecklingen så kommer fel uppstå, inget konstigt med det.
INTEL, AMD, NVIDIA, APPLE med fler, det spelar ingen roll alla kommer göra fel sen om det är 2021 har inget med saken att göra då det är 2021s hårdvara inte 1999s.

Av Loke66

Billigt nu 1800x 3190 kr på komplett
https://www.komplett.se/product/914341?noredirect=true