Inlägg

Inlägg som ceEEEEo har skrivit i forumet

@Adnerhill: Tyvärr är de slut och vi har inga planer på att ta hem en omgång till. Inte som det ser ut nu i alla fall.

@Chrillthebill: Toppen, vi håller just på att kolla på en svartvit musmatta men
med ett annat mönster. Tar med ditt förslag i det arbetet.

@iBurningMan: Nej, tyvärr inte som det ser ut nu men så fort vi har en matta att presentera kommer det gå att lägga förhandsbeställningar.

@PihraiJA @zAjben @iBurningMan

Hej,

kul att ni är sugna på mattor. Vi har planer men antagligen inte med samma motiv. Det kommer att ta lite tid tyvärr och jag kan inte lova något datum än. Återkommer om det när jag vet mer.

@Hetzz: Nä, du behöver inte vänta till hösten. Texten är fel och ska bort. Tack för att du såg det och hörde av dig! Det är bara några enstaka ex kvar av den tishan, därför sänkte jag priset.

Hej, nu finns det 13 st mattor till salu i shoppen. Det är de absolut sista. Först till kvarn...

@Ragnarok: Grymt att den kom till slut och ännu grymmare att du gillar den - hade varit lite jobbigt om du inte gjort det

@Ragnarok: Trist att du inte fått mattan. Jag kan tyvärr inte hjälpa dig här utan du måste höra av dig till kundtjänst på https://shop.geeks.se/se/contact

SweClockers letar ny ledare!

Sitter du på massa bra tankar om SweClockers framtid, samtidigt som du en klippa i stormen och så vidare? Kan du hantera när @Laxpudding spelar panflöjt i Sonos-systemet? Eller när @Kenneth hotar kollegorna med en Nerf-gun?

Då kan du vara den vi söker! Vi letar efter en Content Manager / Chefredaktör som kan ta helhetsansvar för SweClockers och se till vi fortsätter göra allt häftigt vi redan gör. Samt en hel del nytt, såklart. Det handlar om alla härliga medlemmar, alla recensioner, tester, nyheter och IRL-träffar. Paketpris, helt enkelt!

Låter det spännande, eller vill du i alla fall veta liiiiite mer? Hoppa in och läs vidare på Geeks.se. Vad väntar du på? Klicka!

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

En dokumentär eller två på mobilen, men oftast slocknar jag samma sekund som huvudet når kudden.

@Dinoman: En jäkla disciplin helt enkelt;) Det gäller att inte komma på efterkälken.

Jobb eller privat spelar ingen roll. Jag läser och agerar på alla mejl. Är jag i toppform är inboxarna tomma när jag kryper till kojs.

Jag som såg fram mot att få smaka, men ICKE. Glufsclockers.