Inlägg

Inlägg som Gnucci har skrivit i forumet
Av Gnucci
Nytt bud: 1 000 kr 1000 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Gnucci
Nytt bud: 3 300 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Gnucci

Finns detta kvar? 2700:- kan hämtas eller fraktas

Av Gnucci

Söker nätagg, 1000watt minst!

Precis som rubriken lyder så är jag ute efter ett nätagg på minst 1000watt. Det ska även kunna ge ström till tre grafikkort samtidigt!

Ser helst att det skickas men kan även tänka mig upphämtning i värsta fall. Skriv gärna direkt vad ni tänker för pris när ni kontaktar mig

Läs hela annonsen här

Av Gnucci
Skrivet av 0cool:

Du kan inte byta blocket till det som du listar där, det är för EVGA's XC3-kort enbart.

Du kan få tag på färdiga kit för i runda slängar 3000 kr från svenska återförsäljare men i praktiken kommer du betala mer. Du behöver extra fittings, du kanske behöver ett större chassi, du kanske behöver mer slang, och du löper hela tiden risken att kortsluta dina komponenter om något läcker.

Om du inte tycker vattenkylning verkar vara roligt i sig självt så är det inte värt det oavsett hur mycket du sparar på zotac-kortet skulle jag nog säga. Om du får en rabatt på flera 1000 kr vs det billigaste luftkylda kan du kanske sikta på att byta det med någon som är sugen på vattenkylning och har ett luftkylt kort.

Förstår, okej! Ja det är nog inte för mig, får den för 15000:- ca helt ny och oöppnad så det är lite svårt att tacka nej. Gör nog som du föreslår och byter bort den!

Av Gnucci
Skrivet av Samsung:

Det du behöver är custom vattenkylning.

Du behöver per minimum;

Pump/reservoar
Radiator
Anslutningar(fittings)

Denna tråd är bra för att få en uppfattning om vattenkylning:
https://www.sweclockers.com/forum/trad/358844-faq-vattenkylni...

Annars har du jayztwocents på youtube.
//Pontus

Tack!

Verkar lite för avancerat tror jag.. Ska kika på Youtube

Av Gnucci

3090 Zotac Arctic Storm.. Hur gör man med vattenkylningen?

Hej!

Jag är helt ny och okunnig när det kommer till vattenkylning. Har möjlighet att köpa ett nytt 3090 Arctic Storm till bra pris. Det är ett vattenkylt kort (se här) och det står att man måste köpa vattenkylning separat. Det ser ut som att kortet har ett block(?) på plats för vattenkylning, det är två runda hål som jag antar att vattenslangarna ska sättas i. Räcker det med att man får tag i slangarna på något vis eller ska man kanske köpa ett helt nytt vattenkylningssystem som detta och byta ut blocket som redan sitter på kortet?

Har kontaktat Webhallen men även de är lite osäkra! Tack

Av Gnucci

Ja absolut!

Av Gnucci

3060 TI bytes

Tjena!

Precis som rubriken lyder så är jag ute efter att byta mitt ASUS GeForce RTX 3060Ti Dual OC mot något annat grafikkort. Byter helst ned mig men kan absolut tänka mig en uppgradering.

Kort inköpt 2021-10-18 från Webbhallen

Läs hela annonsen här

Av Gnucci
Skrivet av Tima:

1 400 kr

Hej!

Verkar inte som att fler budar. Stoppar det här så får du ringen Skickar dig ett PM!

Av Gnucci

Riktpris för allt?

Av Gnucci
Skrivet av Tima:

1 400 kr

Är faktiskt nöjd här, men låter annonsen rulla på tills ringen kommer imorgon!

Av Gnucci

För att förtydliga:

Det är en helt ny, oanvänd Oura Ring V2 i storlek US9 som är till salu.

Av Gnucci
Skrivet av CooingPendulum:

Detta är varför jag frågade och nu är jag ännu mer förvirrad. Säljer du ringen med 30h timmars batteritid som är använd i 2.5 år som är en Oura V2?

Jag är genuint intresserad men vill veta vad det är du säljer.

Nej, jag säljer den nya ringen som är på väg. Alltså en helt ny.

Av Gnucci
Skrivet av Sam:

Optimera sig själv med några procent

Personlig överklockning

Finns kvittot kvar, och vet du varesig Ōuraföretaget tillämpar garantivillkoren på köparen eller produkten? Dvs om den överförs vid vidareförsäljning eller som gåva. Normalt sett så ska ju garantin alltid gälla för varan och inte köparen som person, men man vet aldrig med små startupföretag.

Det jag fick ange i mitt garantiärende var: Ordernummer som står på kvittot, problem, felsökning. Det var allt. Sedan skickade de ut en ny. Lite osäker på om garanti gäller på produkt eller person. Oura blev värderade till $800M 2021-05-04 och är väldigt generösa när det kommer till garantiärenden. De har nog växt ur startup-fasen redan

Följer du best practises (Ladda endast när den håller på dö, inte varje dag) så ska batteriet hålla i flera år. Jag laddade min ring varje dag, omedvetandes om hur små batterier påverkas av det! Sen skulle jag väl inte rekommendera att man har på sig den när man styrketränar med metallhandtag då det kan repa ringen.

Av Gnucci
Skrivet av Erickey:

Är detta för människor som inte känner sig själva?

Delvis. Vill man känna sig själv bättra funkar ringen absolut.

I mitt fall handlar det om att optimera mig själv med några procent vilket har givit gigantiska fördelar både privat och i karriären. Ser det lite som en personlig överklockning

Av Gnucci
Skrivet av CooingPendulum:

Jag vet inte om jag riktigt förstår beskrivningen, varför har du en ersättningsring på väg? Var storleken fel för dig på den ring du säljer? Först trodde jag att du sålde din V1 när du köpt V2 men rubriken verkar gälla V2.

Hej,

Batteriet på min nuvarande ring håller i ca 30 timmar efter 2.5 års användning. Den ska hålla i 4-7 dagar, så Oura skickade ut en ny till mig!

Av Gnucci
Skrivet av Aeig:

1 000 kr Börjar med bud då

Noterat!:)

Av Gnucci

Helt ny i förpackning: Oura Ring

Tjena!

Har (Får ersättningsring på Fredag) en helt ny Oura ring v2 i storlek US9. Deras storlekar är lite speciella men US9 är den vanligaste. Så, har du någorlunda vanliga fingrar så bör den passa

Oura ring är en smart ring som analyserar allt från kroppstemperatur(kan förutspå att man börjar bli sjuk), puls, och sömn. Oura ger mycket avancerad statistik om vår sömn, energinivåer m.m.

Oura Ring är ett måste för den teknik & hälsointresserade. Googla gärna Oura Ring och se själv hur otroligt grym ringen är! Nypris ca 3200:-, vill gärna ha 1500:- för den men även bud är välkomna!

Läs hela annonsen här

Av Gnucci

Har ett 3060TI, vad budar du?