Artiklar

Artiklar skrivna av HoboCop
24

Matrix-upplevelse, Halo-serie och nya spel är höjdpunkter från Game Awards 2021

Utöver de många priserna var årets upplaga av Game Awards fullspäckat med allt från ett nytt Star Wars-spel till The Matrix i Unreal Engine 5.

84

Microsoft laddar Edge med ironiska kommentarer om Google Chrome

Det osar "I'm a PC"-reklam när Microsoft försöker avskräcka Edge-användare från att ladda hem Googles populära webbläsare.

134

EU-domstolen säger nej till statlig övervakning av medborgare

Efter månader av överläggande beslutar EU-domstolen nu att medlemsstater inte får massövervaka medborgare, dock med undantag.

34

Läckt källkod till Windows XP och Server 2003 avslöjar gammal Apple-inspiration

I vad som uppges vara läckt källkod för de äldre Windows-systemen avslöjas bland annat planer på ett Mac-liknande grafiskt tema.

58

Bakdörr planterad i uppdateringar för över en halv miljon Asus-datorer

Med hjälp av Asus egna uppdateringsservrar, mjukvara och certifikat har hackare lyckats infektera åtminstone över en halv miljon datorer från den taiwanesiska hårdvarujätten.

189

Medhelp polisanmäler Computer Sweden för dataintrång

Efter att Computer Sweden avslöjat den så kallad 1177-läckan polisanmäls nu tidningen av vårdentrepenören Medhelp, för dataintrång och röjande av personuppgifter.

133

Bahnhof tvingas blockera fildelningssajter för vetenskapliga artiklar

Internetleverantören Bahnhof har begärts blockera "piratsajter" som tillhandahåller vetenskapliga artiklar, något som företaget fogar sig efter för att undgå vite.

75

Battlefield V får battle royale-läge i mars 2019

DICE presenterar nu sina planer för kommande Battlefield V, vilka bland annat avslöjar att battle royale-läget Firestorm släpps först till våren 2019.