Inlägg

Inlägg som Sontaxx har skrivit i forumet

Sennheiser Momentum Free In Ear

Hej,

Jag köpte de här lurarna men jag trivdes inte riktigt med hur de satt i öronen. Ljudet är kanon och jag gillar allt annat runt omkring, men jag får inte riktigt till passformen på ett bra sätt.

De är inköpta på Webhallen i januari, digitalt kvitto finns för ev garantiärenden. Mer info kan fås direkt i tråden eller via pm om så önskas.

Mvh Mikael

Läs hela annonsen här

Jag är intresserad av vattenblocket till aorus 1080 ti xtreme. Är det komplett för att bara skifta mot den ordinarie kylningen, eller vad skulle behövas förutom den här artikeln? Är prisbilden 800 även här?

Mvh Mikael

@Ragnarok Ja, har fått installera alla olika drivrutiner så. Nu har jag efter mycket om och men lyckats ansluta till en mobil hotspot, men inte mitt trådlösa nätverk. Förstår dock inte varför det skulle vara problem. Det börjar luta åt ett återköp här..

Skickades från m.sweclockers.com

@Ragnarok: Tack för försöket, men jag kunde inte använda de länkade drivrutinerna. Windows vill inte installera dem för enheten. Har du fler ideer lyssnar jag gärna!

@elp Har du möjlighet att beskriva hur det löste sig? Jag ser alla nätverk, men kan inte ansluta till något. Har testat Asus drivrutiner, men även broadcoms. All hjälp är uppskattat!

Skickades från m.sweclockers.com

Var finns bordet? Jag kan hämta nästa helg om du är i närheten av Karlstad.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag tolkar det som att den faktiskt har stöd för ljud in via scart, så det borde ju fungera då. Nyfiken på hur förlusterna blir med en sådan adapter, fast det kanske är av mindre betydelse i ett så pass gammalt system.

Påverkar det om det är från samma tillverkare? Jag har haft lite issues efter mitt byt och nu överväger jag om det kan bero på detta? Får testa!

Jag har alltid utgått efter devisen att man aldrig ska köpa det billigaste (ofta kvalitetsbrister) eller det dyraste (image före produkt) som finns att tillgå. Den nya tekniken i 2070/2080 är ju lockande men vad leder det till egentligen i dagsläget? Det finns ju få applikationer som gör att priset för 2070/2080 blir acceptabelt på en gång. Det är alltid bättre att avvakta ett par månader, och är man riktigt sugen kan man alltid köpa ett begagnat från de som ångrat sig när de köpte tidigt.

Jag gillar mina Sennheiser Momentum 2 Wireless. De är ganska bastunga från lådan men blev riktigt trevliga när de vart inspelade och efter lite mixandes i EQ. Inte så farligt dyra heller. https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2964478

Det finns en anledning till att Ali-Express är billigt, på samma sätt som Ebay. Precis som tidigare inlägg skriver så får man vad man betalar för rent produktmässigt. I priset ingår också en svår (eller omöjlig) process för att byta ej fungerande produkter, det kommer alltid fram fall där man fått fel- eller ommärkta produkter. Ibland är de rent av farliga, SVT Nyheter publicerade ju en artikel för ett tag sen om kina-laddare som inte höll och började brinna.

Skrivet av LeTTiC:

Kika på Modmic, har en Modmic V4 som du flyttar med dig med vilka hörlurar du än byter upp dig till, riktigt bra ljud, med rätt inställningar kan du äta nötter o godis utan att den sänder.
Den har på/av-knapp på sladden om du ska prata med nån som kommer in i rummet utan att den du pratar med ska behöva höra, eller om du nyser etc.

449:- på INET

https://www.inet.se/produkt/6607403/antlion-modmic-v4-uni-dir...

(OBS Finns en 5.0, men jag är super nöjd med 4.0)

Jag vill också slå ett slag för Modmic. Fungerar förvånansvärt bra för pengarna.

Skrivet av joeldeluxe:

@maogen:

Den hemmabion har inte stöd för HDMI ARC så därför bör du köra en optisk kabel mellan TV och hemmabion:

https://www.kjell.com/se/sortiment/ljud-bild/kablar-adaptrar/...

Den verkar inte heller ha optiskt stöd, så då blir det kanske svårare ändå.

Om du vill ha ljudisolering i den här prisklassen så måste jag rekommendera Bose QC35. Personligen tycker jag att de håller en hög ljudkvalitet även om andra kanske är något vassare, se sony wh-1000x eller sennheiser momentum 2 wireless. De ligger däremot långt efter i ljudisoleringen!

Skickades från m.sweclockers.com

Har du ARC på en hdmi-port på tvn? Det kan vara så att jag är ute och cyklar men borde det inte gå att koppla boxen till tvn och en ny hdmi från tvn till hemmabion? Teorin är att tvns input från boxen och output till ljudet via ARC kanske fungerar samtidigt.

Kan absolut vara fel, men snabbt att testa!

Skickades från m.sweclockers.com

Förstår valet, ny teknik är alltid roligt!

Skickades från m.sweclockers.com