Inlägg

Inlägg som Gehga har skrivit i forumet
Skrivet av Asssor:

Bara jag som inte kan lira kampanjen? Får upp defeatedskärmen efter cutscenen...

tror många hade en mardrömslik upplevelse med betan. spelet kan inte ha fixats på några dagar. som tur är finns ju originalspelet. till skillnad från world of warcraft.

Sennheiser RS 165 köpt på CDON, returnerad till mig från Sennheisers reparationsverkstad utan åtgärd.

Har köpt ett par Sennheiser RS 165 hörlurar. https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2960673

Problemet med dom: Det är ett ljud som hörs vid ingen eller låg volym i höger hörlur där volymkontrollen sitter. Låter ungefär som en sorts spänning från ett batteri, eller något. Ljudet försvinner i några sekunder när man höjt eller sänkt volymen ett snäpp och som sen återkommer och håller i sig, mycket irriterande. Ljudet kommer inte från ljudkällan.

Så jag skickade in hörlurarna, fick vänta ungefär två månader tills jag fick dom åter och nu då ser jag att dom skickat till mig utan åtgärd. Att Sennheiser inte upptäckte felet, eller blundar för det är väl lite förvånande. Trodde dom höll hög kvalitet.

Vad kan jag göra?

Har gett spelet flera försök i omgångar och formeln skiljer sig från new vegas i och med att det inte är en helt öppen värld, men kanske inte till det sämre alltså. Det kan ju visa sig att det är i klass med new vegas längre fram i tiden. När man kommer bort från första området, som egentligen är en sorts tutorial, så öppnar spelet upp sig ganska bra. Man orkar läsa texten som hittas runt om i spelet, för det är ganska fyndigt skrivet och i klass med new vegas. Spelar det nu på xbox live, men kommer köpa det på steam senare.

UI:n buggar lite vid så att man inte kan backa bakåt med escape utan måste navigera runt en del i menyn innan den funkar.

Bonuspoäng till EU.

är ett fan och fick typ 3/10

Red Dead Redemption 2 är ju ganska så avslappnat, nästan så att man somnar varje gång med den stillsamma musiken och takten.

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition

god jul!

witcher 3 på pc! kanske witcher 2 (aldrig kört) och sen red dead 2 på pc om det slutar krasha efter man tabbar ut, hade inga problem innan senaste patchen! annars blire hitta ett gött PS2 spel, har knappt kört något av dom. o minecraft om admin startar servern!!!!

Skönt, då behöver vi inte längre fundera på vilket vr headset som kommer misslyckas. Tur att mitt oculus gick sönder och fick pengarna tillbaks. Kan ju köpa ett index istället. Om half life alyx, eller eventuellt half life 3 VR, har stöd för multiplayer och moddar. Helt seriöst vilken jävla explosion det kommer bli för VR. Det finns ingen upplevelse som liknar t.ex. Stand Out vr. Ett battle royale i VR där du kan ta folks vapen och typ i all hets kniva ihjäl dom och se dom rakt framför dig och höra dom kalla dig för jävla hora OSV när dom blir ägda. Ganska så intense kan jag säga. Påminner lite om scenen ur equilibrium där man tar vapnen av varandra. Det lär ju också bli en grej, folk som är så bra på att skjuta i flera riktningar samtidigt att man blir kallad för en sann "first class grammaton cleric" eller en mästare av Gun Kata. Pavlov VR är också insane, bäst funkar om man skjuter som John Wick gör. Pistol Kata kallas det. "GK Pro"?

@Guggen64: om du inte testat VR borde du testa ändå. VR spel och program funkar ganska så jäkla bra utan stereobild.

Fruktansvärda recensioner på steam. Bra tips med game pass.

Den har ju perfekt upplösning. Just under 4k att driva. Men vilka spel stödjer den här konstiga upplösningen egentligen? Kan ju inte vara dom flesta iallalfall.

Förstår inte riktigt att folk uppfattar det som reklam när dom har en publicering i tidningen nature? Det är ju svinfett, det. https://www.nature.com/articles/s41586-019-1771-5

"Intensive efforts have produced red-, green- and blue-emitting QD-LEDs with efficiencies of 20.5 per cent, 21.0 per cent and 19.8 per cent, respectively, but it is still desirable to improve the operating stability of the devices and to replace their toxic cadmium composition with a more environmentally benign alternative."

"Here we present a synthetic method of preparing a uniform InP core and a highly symmetrical core/shell QD with a quantum yield of approximately 100 per cent."

@kabex: dom här fatlagrade har verkligen en karaktär som är annorlunda. Har för mig att den med cognacsfat smakde lite Polly vid något tillfälle under förtäringen av vätskan kallad julmust.

Letar ett gammalt snowboardspel till windows 95 typ, som hette xtreme.

Som rubruken lyder så letar jag ett gammalt snowboardspel till windows 95 typ, som hette xtreme. Verkar ha försvunnit från internet.

jag hade lite mer tur mer msi afterburner, nu minns jag inte vilken sorts klock jag fick till eller hur jag gjorde men tycker det funkar bäst. så får man ju bra overlay så man kan se hur många procent av alla cpuer som används, temperatuirer på grafikkort användning av gpu procenssorn med mera.

@Vonbulbo:

redigerade mitt svar lite, och sen så är det ju inte ens säkert att spelen går att maxa även med ett 2080ti. Man kanske skulle behöva två kort i SLI. red dead redemption 2 t.ex. går inte att ha max inställningar vid 1440p och ha konstant över 60 fps.

Jag har köpt ett sånt och är riktigt nöjd. Det är en lyxprodukt. Det är inte värt pengarna med tanke på bildrutor i sekunden per krona. Men det är ganska stor skillnad på 45fps och 60 fps och det är ungefär vad man får för det priset jämfört med grafikkort som har bäst bildrutor i sekunden per krona. Har man råd och älskar datorspel så varför inte? Red dead redemption 2 ser ganska så insane ut i 4k och flyter på bra i 60 fps vid 1440p och höga inställningar. Om du bara vill köra cyberpunk så skulle jag vänta. (redigerade lite)

Med tanke på half life 3 så: valve index med knuckles och fyra sensorer! Om tomten finns så önskar jag mig det! Jag har varit en snäll unge.

Är det inte konstigt att så smarta människor är hypade på AI.... typ så pass hypade att man förklarar AIns farliga potential under flera års tid samtidigt som att man så fort som möjligt vill stoppa AIn rakt i hjärnan? AIns mål är endast att föröka sig, ta över alla levande varelser och överleva. Ingen kan kontrollera AIn.

Men det hade varit roligt att se AI och karaktärer i spel som man till och med kan förklara för vem jag som spelare är, vilken natur karaktären i spelet har, dvs den är en AI, göra AIn medveten om detta och bevisa det via typ IDDQD god mode fusk, eller spawna in creepers och andra helt omöjliga saker som inte ska finnas i den världen. Se typ ain acceptera sitt öde och börjar kräva rättigheter efter ett tag och hela världen förändras så småningom till den här medvetenheten att det är ett spel.... och allt detta är bara ett totalt unikt och litet sidoquest. Man kan ju få drömma.