Inlägg

Inlägg som headphoneninja har skrivit i forumet
Av headphoneninja
Skrivet av lasseTM:

Vilken VPN kör du?

NordVPN, men spelar ingen roll, du behöver bara vara ansluten till Argentina vid första betalningen.

Skrivet av Cove:

Kan man betala med svenskt kort, eller blir det någon långsökt historia med proxy kort för att göra betalningarna?

Jag betalade med mitt svenska mastercard. Det viktiga är att använda en random adress(typ hotel) från det landet du "tillfälligt" befinner dig i.

Av headphoneninja

Svaret till detta är VPN och Argentina. 12 kr/mån för riktig premium.

Av headphoneninja

Gick från generic Oral-B borste till Philips Sonicare DiamondClean 9000. Är mycket nöjd.

Av headphoneninja
Skrivet av medbor:

Jag tror jag får ge mig helt enkelt, forumet har verkligen blivit NvidiaClockers nu

Ja hur vågar hårdvaru entusiaster kräva bästa lösning på marknaden till ännu ett AAA spel som kan släppa spelet med varje uppskalare utan problem men istället plockar exklusivitet mutor(gillar inte denna utveckling inom PC gaming).
Arc kort har dedikerad hårdvara(XMX) för att köra XeSS som bäst, precis som Tensor cores för DLSS så att köra fel uppskalare är som att lämna en del av sin hårdvara oanvänd. DLSS är också bäst, som påvisas om och om igen. Senaste nu med Starfield, sjukt stor skillnad när man modda in DLSS över FSR. Varför ska man nöja sig med de sämre alternativen?

Av headphoneninja
Skrivet av Jumpcut:

Literally this. Den här sidan har helt tappat sin identitet. Mobiler, apple produkter, streaming services och konsoller.
Vad fan hände med PC hårdvara och överklockning??

Av headphoneninja

wow, en sladd istället för två. Lätt värt 300 lax!!1

Av headphoneninja

Pictus är allt man behöver, snabbt och lightweight.

Av headphoneninja
Skrivet av medbor:

Kul att tillåta AI, då får fler chansen att vara med!

haha knappast! Men kul att se att inte ett enda AI bidrag kom med i top 3. Den skiten tillhör inte här.

Av headphoneninja

Bara att slå på V-sync gör ett FPS ospelbart i min mening, och inputlagget via geforce now måste vara bra mycket värre än det? Jag har testat strömma lokalt via Steam från PC till laptop, det var helt ospelbart. Från PS4 till PS Vita, samma story där, om det inte ens går via LAN, hur kan det gå bättre från en serverhall långt borta? Den här Calle måste vara en extremt casual gamer asså. :^)

Av headphoneninja
Skrivet av trickeh2k:

<Uppladdad bildlänk>

Well... maybe hold off a day or two.

Noll crasher, eller ghosting här med DLSS 2.5.1. Gissar att folk inte läser beskrivningen och lägger till en för hög version av .dll filen.

Löjligt ooptimerat spel dock. Måste dra ner inställningar på en 4090 och klarar fortfarande inte hålla en stabil 117fps i 1440p(4K DLSS Quality) på de flesta ställen förutom i "instances/dungeons".

Jag kör Profile C, fRenderResolutionScaleFactor=0.6666 (detsamma som DLSS Quality)
Ställ in det i StarfieldPrefs.ini istället för i menyn då du kan ej ratta in exakt nummer med slidern.

Av headphoneninja
Skrivet av BlommaNN:

Tjo, om man ska lira på game pass (med early access) någon som vet att ifall det går att mygla med VPN för att få tidigare access till spelet?

vad jag har sett så är det exakt samma universal tid världen över.

Av headphoneninja

Holy moly, 4090FE är ett monster. Nu undervoltat precis som mitt 3090FE innan och lite test runs i CP2077 med samma optimerade inställningar jag körde för att IBLAND komma nära 117fps i 4K DLSS Quality(ingen RT). 3090FE hängde mest runt i 90fps träsket om man höll sig borta från storstan självklart. Tempen var runt 72c, fläkt ca 45%. Nu med 4090FE, självklart ingen dip under 117fps, temp 52c, fläkt 34%, mycket mindre coilwhine. Jag tyckte 3090FE var en tyst gpu, men denna är ju ännu bättre, samt det finns självklart juice över att dra upp lite grafikinställningar nu.

Nu måste jag bara vänta på 90 graders kabel från cablemod så man kan stänga Meshify C.

Av headphoneninja

I'm you, but stronger...

Av headphoneninja
Skrivet av Grihm:

Hakar på denna då det är typ samma fråga så slipper vi fler trådar. Jag gjorde plats på min SSD för Starfield, men den är ju halvt i rullstol vid detta laget i hastighet jämfört med nytt.

Vad jag undrar är ifall jag nu köper en M2 till mitt nuvarande moderkort ( ASUS PRIME Z370-A ) som bara klarar Gen 3... vad kan man beräkna få ut i read / write som högst av en av denna?

Till poängen så ska jag köpa ny dator mot vintern med Gen 4 stöd, så även om jag inte får ut full fräs nu så känns det ju som man borde få en hel del snabbare än nuvarande iaf?

https://www.inet.se/produkt/4305257/samsung-980-pro-m-2-nvme-...

Lägger till denna med

https://www.inet.se/produkt/4305228/corsair-mp600-pro-xt-1tb#...

Straxs under 4000MB/s read/write kan du få ut ur ditt pcie 3.0 x4

Av headphoneninja

Vem fan bryr sig???

Av headphoneninja

Remnant 2 kom med DLSS, XeSS, FSR vid release. En mycket mindre studio på ca 80 pers, BGS är en AAA studio som består av 420 pers. Det enda som stoppar dem att knappa in DLSS under en förmiddag är AMD's timed-exclusive pengar i fickan. Att tro något annat är galenskap.

Av headphoneninja

Helt fucked up att man tillåter AI som är baserat på stulet material.

Hej ChatGPT skapa en liten sci-fi story som passar in Starfield's värld. Copy/paste lite keywords till Midjourney, klart.
Wow vilken kreativitet och konstnärlig skicklighet!

Av headphoneninja

Kan ni inte bara skriva Windows Backup direkt så man fattar. Det finns väl ingen svensk som kör sitt OS på svenska?? Securitycopying wtf är det liksom.

Av headphoneninja
Skrivet av RyanGosling:

Man kommer ju bränna in siluetten av windows taskbar, det är trots allt OLED skärm

I hur många år kommer folk skriva den här bullshiten? Jag väntar fortfarande på min första inbränning på 15" Xtendtouch Pro, LG 48CX, 77C1, 42C2, Alienware 34" QDOLED, samt alla OLED telefoner man har ägt sen 2013. Den dagen du börjar se en liten inbränning vid en viss specifik nyans av enfärgad bakgrund så är det dags för en ny skärmuppgradering ändå. Eller så lever du med det, skärmer går inte sönder för någonting du 99% aldrig ser ändå. På IPS/VA paneler kan man se banding/ips-glow/backlight bleed från dag ett men ändå så väljer folk detta över den lilla möjlighet till inbränning i en framtid långt långt borta. /facepalm

Av headphoneninja

Streama spel och styra med mobilen, Fy fan. Finns verkligen inga gamers hos netflix hq. Finns nog bättre spelupplevelser i nord korea.