Inlägg

Inlägg som ExOster har skrivit i forumet
Av ExOster

Min kompis kunde inte hämta tyvärr.

Av ExOster

Hej, är intresserad av hela paketer, men måste kontakta en kompis och se om han kan hämta hos dig! Återkommer senast imorn!

Av ExOster
Skrivet av Nicklidstrom:

äre modellen som kom typ 2011 eller 2012? Känns inte som nypris är särskilt relevant då.

Skrivet av Chris_Kadaver:

Brukade när jag höll utkik, lite titt som tätt se annonser på marketplace där folk försökte bli av med sina gamla w1070 + duk. Inte sällan för runt tusenlappen. Övervägde ett tag att köpa en till och ha ute hos föräldrarna, men stod över. Om du anser att projektorn är ett klipp för 5000:- eller mer, kanske du gör bäst i att behålla den? Det tänker jag i alla fall gör med min w1070+ eftersom jag vet att begagnade budgetprojektorer inte har något andrahandsvärde. Inte minst de som är över tio år gamla. Det är därför folk hellre säljer dem för nästan inga pengar alls eftersom de inte ens anser värdet för projektorn överskrida kostnaden för en piratlampa eller originallampa.

Grabbar, visst har ni rätt till en åsikt, men nu är det väll ändå så att detta är en annons, ingen diskutionstråd, om ni är intresserade av någon enskiljd produkt eller hela kitet och tycker att priset är oskäligt så har ni självklart rätt att tycka det. Priset 5000 refererar till hela kitet, dvs lampor, proj, duk, och takmount. Det är i runda slängar 50% av originalpris, vilket om jag inte minns rätt är praxis på denna sida, lite beroende på omständigheterna såklart. Ni försöker säkert att ha sweclocker comunityn i beaktning med era kommentarer. Det kan jag respektera. Men detta är ändå en annons så jag skulle uppskatta om vi kan hålla kommentarsfältet till intressenter.

Av ExOster

Benq w1060 med 2 sprillans nya lampor samt tillhörande kablar och takmount och duk.

Hej kära vänner, här har ni en chans på ett riktigt klipp, jag säljer nu min sparsamt använda benq w1060 projektor. Den fungerar alldeles utmärkt men är dels lite stor, men också lite högljud för daglig användning i min lägenhet. Med på köpet kommer också 2 nya lampor, utöver den som redan sitter i. Jag skickar också med alla sladdar, kontroll samt ett takmontage för projektorn. Jag har också en automatisk projektorduk som jag kan sälja till ett förmånligt pris. Det är en 80 tummare.

Mypris för projektor ca 7000. Duken ca 2500. Och lamporna 1300 styck.

Jag tänker att man kanske börjar budgivningen på 5000 för hela paketet. Så får vi se om någon är sugen.

Jag finns i uppsala för upphämtning, alternativt kan jag skicka med någon budfirma. Då tillkommer leveransavgift.

OBS: Notera att det finns en liten skada på projektorn i ett av takfästes hålen. Det synns tydligt på en av bilderna. Det är inget som påverkar funktionalitet utan är bara utseendemässigt.

Har ni några frågor eller vill ha kompletterande bilder är det bara skriva!

Hälsningar Oscar

Läs hela annonsen här

Av ExOster

Tjena, är handledstödet fortfarande tillgängligt? Har ett ett som plastplupparna som fäster i själva tagenbordet gått sönder på så det vore super om man kunde få ett nytt. Jag bor inte i Stockholm, men isåfall kan jag kanske skicka en kompis o hämta upp!

Av ExOster
Skrivet av rewoX:

och för att tipsa vidare på @Pronix förslag så kan man dessutom köpa nytt batteri väldigt billigt, så
det låter verkligen som ett kap om man inte vill lägga massa tusenlappar! https://www.batteriexperten.com/sv/artiklar/steelseries-h-wir...

Tack för ditt svar, som jag skrev till @Pronix så är jag nöjd med mina GSP 600 i grunden. men vill gärna ha wireless, och då Arctis PRO Wireless. Annars känns det inte värt att hålla på och skicka fram o tillbaks. Har hört av många kompisar att de skall vara bäst.

Återigen, stort tack för ditt svar!

ExO

Av ExOster
Skrivet av Pronix:

Tjena, vet att det inte är riktigt dem du letar efter men jag har ett par Steelseries H Wireless lurar hemma som ej används. Batteritiden börjar bli dålig och laddningstationen fungerar sådär, man måste lirka lite med batteriet innan det laddar ordentligt. annars funkar dem som dem ska. två batterier ingår, ett lite uppsvällt och ett bra. Basstationen och alla kablar till den ingår också såklart. hade väl tänkt mig nån hundring för dem men har du nåt annat kul inom elektronik att byta mot är jag öppen för det också, om du är intresserad dvs : )

Tjena,

Tack för svar, Är just Arctis Pro Wireless jag är intresserad av. Har som sagt ett par GSP 600 som jag är nöjd med, men jag vill gärna ha Wirelessen som Arctis erbjuder. Och har hört av många att dessa är det absolut bästa i Wireless väg.

Stort tack för ditt svar dock!

ExO

Av ExOster

SteelSeries Arctis Pro Wireless Headset

Letar efter ett par Arctis Pro Wireless. Helst så nära nyskick som möjligt.
Är student så har tyvärr inte råd att köpa dem nya. Tänkte om det finns nån som har ett par man kan få köpa billigare.

Har ett par Sennheiser GSP 600 i nära nyskick jag skulle kunna byta med. Jag kan isåfall kasta in lite pengar emellan!

Om det låter intressant hör av er!

För att förtydliga, Jag är intresserad av både rakt köp och eventuellt byta!

Läs hela annonsen här

Av ExOster
Skrivet av m1k3_dd:

n2H/2H/toH
("Into/To Haskell")

Annars röstade jag (SweC-like) på Parsley/Parskell (Pascel? 😉 )

Smart!

Av ExOster
Skrivet av Poss3:

Parskell?

Hmmm, kan funka!

Av ExOster

Vi behöver hjälp med ett namn på våran Parser! :)

Hej,
Jag och mina 2 gruppmedlemmar har skrivit en Parse som parsar vårt egna scriptspråk till Haskell, eftersom det är vad vi använder i skolan atm. Men vi har lite dålig fantasi just när det kommer till namnet. Som det är nu heter den XYZ Parser, men jag tror att vi kan komma på något fräsigare namn! Allt mellan himmel och jord är ok, sålänge det inte är frånstötande, då det är ett skolprojekt.

Tacksam för förslag.

//ExOster

Av ExOster

@Aders h 123:
Hej, stort tack för ditt svar! Jag har 2 erbjudanden på olika modeller som jag är väldigt sugen på och det blir troligen affär på dem om inget bättre kommer in. Tack för att du tog dig tiden att svara!

ExOster

Av ExOster

@BW600: Om du går in på denna sida under vanliga arbetstider, typ 10-16 vardagar kommer det upp en chattruta där du kan fråga snällt om hjälp med excell problem. Är man trevlig och frågar snällt skickar de till och med en färdig fil till dig om du har tur. Riktiga stjärnor! https://www.excelbrevet.se/

Av ExOster

@BW600: När du säger 2 linjer i samma diagram förstrår jag inte riktigt hur du menar. x och y anger ju datapunktens placering har du enbart x eller y blir det ju bara punkter på axlarna x eller y. Här har de en användbar länk!

https://support.microsoft.com/sv-se/office/presentera-data-i-....

Av ExOster

@kniven: Skulle du kunna skicka bild på detta praktexemplar också vid tillfälle! Sen om du har kvitto skulle det såklart vara ett plus i kanten också! Ingen stress!

Av ExOster

@kniven:
Här har vi en vinnare!
Låter annonsen ligga några dagar o se om det kommer in flera erbjudanden.
Annars skriver jag till dig om några dagar så gör vi affär!
Om någon annan ser detta så är detta dealen att knäcka!
Tack för ditt svar!

ExOster

Av ExOster

@TMG: Absolut, är öppen för det också! Har du något på lager?
Verkligen inget illa menat men detta är ju en köp sälj annons, Diskutera och tipsa kan man göra på diskussionsforumet.

Av ExOster

@anon322047:
Hej,
Tack som fan för att du lägger ett svar. Skulle dock vilja ha något lite mer high end.
Hare gott min vän!

Av ExOster

@Dunderil: Ok, intressant. Kanske något gammal modell i min smak 2014? Säger inte att det är något fel på modellen, bara att den är lite äldre. Vad skulle du vilja ha för dem?

Av ExOster

Letar efter ett begagnat high end Headset.

Hallå mina vänner,
Letar efter ett Begagnat High End Headset som inte är för gammalt. Gärna stora kåpor, och bra ljud. Föredragsvis Sennheiser eller Stealseries men andra modeller funkar också så länge det är bra ljud och att de är robust byggda. Allt ni är villiga att sälja som passar in i denna beskrivning får ni gärna posta här så tar jag en kik. Upp till 1400 är jag villig att betala men då skall det vara ett riktigt monster.
Bor i uppsala för nuvarande men har bil för närområde och är villig att betala frakt om det är rätt fit.
Är det någon som har ett par GSP EPOS av någon modell är jag väldigt intresserad!
Skulle köpt ett nytt men är student så pengar är det tight med.

ALLT GOTT!
ExOster

Läs hela annonsen här