Inlägg

Inlägg som Mistlurker har skrivit i forumet
Av Mistlurker

Jag kommer.

Av Mistlurker

Spelet jag vill se på Steam är Diablo IV men lär dröja till Steam.

Av Mistlurker

Bios

Hej Asrock för ett par år sen (2021?) hade problem med att visa minnen inte funkade med xmp.
Det hade med aegesa att göra och fixades genom att flasha Bios så detta tror jag är ett problem som är löst sen tidigare.

Edit såg att du skrev redan har flashat.

Av Mistlurker

Använder en gammal rog phone 2 som skärmen varir utbytt på slänger sällan elektronik.

Av Mistlurker

Använder ett Asus radeon 6750xt och kan inte använda ray tracing. Har sett flera källor nämna att man behöver Radeon 6850xt minimum för att köra Ray tracing.

Av Mistlurker

Har en ASUS rog phone 2 får fortfarande OS uppdateringar ca 1 gång om året.

Av Mistlurker

Första meet n geek

Jag kommer ska bli kul.

Av Mistlurker
Skrivet av Shudnawz:

Med fläktarna vända, så det blåser ut genom pälsen. Den står och fladdrar som en överexalterad tonåring med ståpäls när man spelar.

Fortsätt i denna tanke och det dröjer inte länge innan någon gör ett skal med en mjuk penis på sidan som sen fladdrar utåt vid användning.

Av Mistlurker
Skrivet av SweMerlin:

Sluta handla med diktaturen Kina, helt sonika.

Det hade dessutom varit ohyggligt mycket bättre för miljön än tokerier som plastpåseskatt och subvention av elbilar. Kol är den enskilt största utsläppskällan av växthusgaser och Kina drivs av kol.

Två flugor i en smäll

.

Kina är det land i världen där El drift utvecklas mest även om landet är så stort att det tar tid.

Kina har även tidigare i år gått ut med att problem med Containers är att dom lämnar landet via frakt sen blir dom stående i andra länder utanför kina, dom får alltså inte tillbaks sina container.

Av Mistlurker
Skrivet av Okiloc:

Ok, nu har jag installerat om Windows. Jag har även uppdaterat mjukvaran till moderkortet, processorn och mitt nätverkskort. Meeeeeen nu hittar inte Windows det trådlösa nätverkskortet. Finns inte i enhetshanteraren, och jag har ingen aning om hur man kollar i BIOS så att det är "aktivt". Jag har testat att googla, men hittar ingenstans hur man gör :/

Hej wifi drivrutiner är ofta gjorda av Intel som har en grattis drivrutins app att ladda ned från deras officiella sida, kör appen så hittar den själv vilka rutiner som saknas och frågar om du vill installera dessa så sätt i nätverkskabel och hämta appen.

Av Mistlurker

60hz=60fps är du nöjd med 60 fps så är den bra nog dom flesta människor märker inte skillnad mellan 60 och 120 fps.

Den du länkade har bara 8gb ram vilket är för lite du behöver 16 gb.

Av Mistlurker

Använd Ccleaner har tidigare använt detta till att ta bort gamla Windows mappar.

Av Mistlurker

Flasha Bios och åter kom innan du gjort detta vet du inte om det är bios eller windows installations media som är problemet, kan även vara secure boot eller uefi inställningar i bios som måste ställas in

Av Mistlurker

Har du uppdaterat till nyaste version av bios? Hade samma problem som du med mitt Asrock taichi x570 gick från bios version 3,6 till 3,8 detta löste problemet.e

Av Mistlurker

Jag brukar köra Ccleaner för att rensa min egen dator man måste dock kolla inställningarna i program så man inte rensar bort sparade lösen och annat liknande.

Av Mistlurker

@ExcZist: är inte fanborg av endera Intel eller AMD gillar båda företag av olika skäl men detta är en spel dator som ska sättas ihop och du får inte ut full optimering i spel om du blandar drivrutiner mellan AMD och Intel

Av Mistlurker

Intel och AMD kör separata drivrutiner så detta spelar stor roll. Du får inte ut full optimering i spel om du blandar drivrutin sen vilka andra problem du kan få vill jag inte tänka på. Det fanns ett samarbete mellan AMD och Intel men det tog slut för ca 2 år sen? Dom kom inte överens om utveckling av teknik.

Av Mistlurker

@Chibariku: Intels CPU är gjorda för att samarbeta med nvidias Grafikkort och deras drivrutiner, likadant med AMD och deras Radeon grafikkort. Det är konkurrens mellan AMD och Intel.

Av Mistlurker

Paketet är bra men vad ska du använda för grafik kort? Detta ingår inte paketet du har länkat tänk också på att till intel ska man bäst Nvidia grafikkort .

Av Mistlurker

Har inte ett problem varit att folk köpte vad dom trodde var CMR hårddiskar som senare visat sig vara omärkta SMR? Var ett problem då raid samarbete mellan dom olika diskarna inte funkar som det ska Mellan dom olika formerna? Eller har jag missförstått något rätta mig gärna om jag har fel.