Inlägg

Inlägg som Gravidmdator har skrivit i forumet
Av Gravidmdator

Annonsen är avslutad

Av Gravidmdator

En av de mest intressanta teknologier som existerar just nu där det gäller PC och spel är FSR/DLSS/XeSs(??). Att man kan förlänga livslängden på sitt GPU med sådana teknologier är fantastiskt och jag tycker man bör göra allt man kan för att utnyttja det man redan har.

Samtidigt är teknologier som Ray Tracing inte så jätteintressanta till mig heller, relativt få spel använder sig av teknologin och ännu mindre är jag intresserad att spela.

Just nu tycker jag att om man har som jag en 6000 serie AMD eller 3000 serie Nvidia så bör man vara mer intresserad på hur många generationer man kan hoppa över.

Av Gravidmdator
Skrivet av Gurra2222:

När tror du att du avslutar?

DMd!

Av Gravidmdator

Annonsen kommer att stå kvar efter idag trots vad som står i beskrivningen.

Av Gravidmdator

AMD Ryzen 5 3600 och medföljande fläkt

Allt är felfritt och i god skick. Köptes juli 2020, har inte försökt överklocka den eller något konstigt. Fläkten använts bara under några dagar innan jag installerade min andra fläkt, den fungerar helt perfekt. Jag säljer den bara för att jag håller på med en större uppgradering.

Jag kan skicka kvittot från proshop digitalt om det önskas.

Tänker att annonsen ska stå upp några dagar nu, och avslutar senast söndag 3 juli. Skickas med posten samma dag den säljs om jag hinner.

Läs hela annonsen här

Av Gravidmdator

Jag löste mitt problem genom att rulla tillbaka till 21.3.1 drivrutinen. Pinsamt att man måste göra så

Av Gravidmdator

Jag får en liknande problem med mitt helt nytt 6700 XT kort, har ingen aning vad jag kan göra åt det, har testat allting jag googlat fram.

Av Gravidmdator
Av Gravidmdator

DM'd!

Av Gravidmdator

Vi säger att auktionen slutar måndag vid kl. 10 på morgonen så kan jag förhoppningsvis skicka ut den samma dag

Av Gravidmdator

noterat!

Av Gravidmdator

Asus Radeon R9 270 2 GB DirectCU II (begagnad), RAM finns också

Jag köpte kortet nytt när det släpptes, har fungerat helt perfekt och jag har aldrig fifflat med overclocking eller något med den.

Originallådan finns inte fast det kan skickas i en anti-static påse som det ligger i nu. Drivers CD-n kan medfölja också om köparen önskar, men jag höll kortet uppdaterat tills nyss.

Priset börjar vid 200 sek, köparen betalar frakt.

But wait, there's more!

Jag har också G.Skill Ares Series 8 GB (2 x 4 GB) DDR3-1600 CL9 som jag inte använder, den kan ingå i köpet om man vill, eller kan säljas separat (både två pinnar tillsammans) för åtminstone 50 sek PLUS frakt.

Läs hela annonsen här

Av Gravidmdator

Sapphire Pulse RX 5700 XT, var kan man köpa reserv fläktar?

Nån av fläktarna har börjat "hum" ganska högt under användning (inte coil whine) och jag skulle hellre vilja byta ut den och inte behöva skicka in det hela. Finns det någonstans att köpa reservdelar så?

Av Gravidmdator

Det var en Be Quiet! Pure Power 11 600W förresten

Av Gravidmdator

Som en gamer vill jag att konkurrensen ökar för de här skyhöga priser.... som en arbetare vill jag att amazon ska gå i konkurs

Av Gravidmdator

Tack för hjälpen!

Av Gravidmdator

Kommer se ut så här, ingenting ovanligt:

Gig. Aurus B550 mobo
Ryzen 5 3600
Sapphire 5700 XT OC edition
1x m.2 drive
1x sata SSD
1x HDD
32" 1440p LED skärm

Av Gravidmdator

Kommer jag klara min ny build med "bara" 600W nätaggregat?

Jag har kört tre olika PSU wattage räknare sidor med builden jag tänker bygga. Den räknade "load wattage" är ungefär 430W och rekommenderade nätaggregat effekt ligger runt 450-550W. Den jag tänker köpa är 600W, 80+ Guld, bra recensioner, bra byggkvalite.

Men på tillverkarens sida för GPUn står det att den rekommenderade effekt är 650, och jag har kollat på liknande builds som använder 650 - 750.

Missar jag något? Kommer jag trivas med 600W under chassin ändå?

Av Gravidmdator

Är det en bra tid att köpa GPU?

Jag tänker att vara klar med min PC build runt oktober kanske, så jag har inte bråttom. Jag tänker att köpa en 5600 XT eller 5700 XT eller motsvarande Nvidia kort om jag har råd.

Jag är ganska ny med hur marknaden funkar för datakomponenter, jag vet inte om den kommande ny generation från nvidia kan sänka priserna på de kort jag vill ha eller om det kommer inte göra något jättestor skillnad mellan nu och då.

Tack!

Av Gravidmdator

Wow, häftigt!