Inlägg

Inlägg som Samsung har skrivit i forumet
Av Samsung

Vi får hoppas att kylarkompatibiliteten bibehålls. Det lär väl dock vara föga troligt om AMD går över till LGA-montering.

Nåväl, den som lever får se Kul med ny teknik i vart fall

//Pontus

Av Samsung
Skrivet av Joakimen:

ja jag vill veta vilka mm behöver kölpa för minnena framsidan sen hur många mm backsidan till backplate har en zotacgaming 3080 lhr

https://www.youtube.com/watch?v=e0hgISpWKhA

Är detta ditt kort?:) Isåfall har du en bra guide

//Pontus

Av Samsung

Vanligt är att byta kylkuddar på de flesta korten till ett par kylkuddar med bättre värmeledningsförmåga Att minnerna går varma denna generation är tyvärr ett faktum

//Pontus

Av Samsung
Skrivet av blunden:

@Samsung Har inte hört ett ljud från Samsung-supporten tyvärr. Har du lust att ta det vidare internet vore det uppskattat. I den andra tråden jag länkade finns det nu ytterligare ett svar av en person med samma problem.

Då skickar jag det vidare

//Pontus

Av Samsung

Jag har pajjat en riserkabel genom att va lite väl vrång med den in i ett chassi. Den hade kanske inte världens bästa kvalitét. Men jag tyckte inte heller att jag var supervåldsam. Till synes så såg den okej ut men några kopparbanor lär ha gått av.

//Pontus

Av Samsung

Av dessa kort hade jag valt alternativ 2 då den har högre frekvenser från fabrik

Men i slutändan hade jag försökt få tag i ett kort med en XTXH-kärna. Dom kärnorna tillåter högre spänning (1.2v) samt kan för det mesta klocka 100-200 mhz högre

//Pontus

Av Samsung

Kul med en aktiv tråd! Feedbacken tas hjärtligt emot så det tackar vi på Samsung för

Tyvärr kan man inte göra alla nöjda men jag hoppas att ni litar på att vi försöker.

//Pontus

Av Samsung

Som nämnts tidigare så tappas troligen anslutningen helt enkelt pga dålig mottagning till wifi-routern.

Om möjligt flytta routern eller montera en repeater(En andra-router) på övervåningen Alternativt dra en ethernet-sladd rakt in i tv:n om en sådan port finns.

Ifall du bor i lägenhet så kan det ofta hjälpa att sätta en fast wifi-kanal. Men om du bor i ett hus, vilket det låter som så bör det inte finnas allt för mycket bråkande kring wifi-kanalerna trådlösa enheter sinsemellan.

//Pontus

Av Samsung

Vad är det för enhet du försöker öppna spotify-länkarna på?:)

//Pontus

Av Samsung

Det beror på den specifika modellen
Vilken är det?
//Pontus

Av Samsung

Följer tråden! Jag använder också senaste Lightroom men det är alltid kul att prova något nytt

//Pontus

Av Samsung

Riktigt roligt att kolla på! Alltid fruktansvärt intressant att få en inblick i spelutveckling

//pontus

Av Samsung

Kortet suger ju i sig härliga 450 watt. Så en högljudd burk är ju att förvänta sig
Det finns nog ingen kylare som klarar av att kyla bort en halv kilowatt relativt tyst idag är jag rädd för. Så en hybridkylare lär nog vara den bästa lösningen för att få tyst på värstingen

//Pontus

Av Samsung
Skrivet av Pirum:

(inspelning av telefonsamtal)

Tycker det är ett sabla hattifnattande, både Samsung och Google har haft/har vissa modeller på vissa marknader som klarar det. Det behövs helt klart en tredje spelare (på global nivå) som inte är lika låsta i tänket som Google och Apple.

Dessutom tar min S21 sämre bilder i snö än min S4 och även S7 gjorde. Hur är det möjligt? Måste använda pro-läget och moböpa för att få rätt balans på färger. *gnälla*

Borde vara en smal sak att känna igen snö, barn som rör sig (även inomhus) , etc och automatiskt anpassa inställningarna därefter. Men icke. Min telefon tar fantastiska bilder på tapeter, mattor, stolar, men barnen som rör sig däremellan blir inte så bra med slutartid på 1/33s eller värre. Måste köra med proläget och 1/100, det blir mycket bättre, men är omständligt. Varför finns inte funktionellt automatiskt Scenery-läge?

Tycker dock ändå att min S21 är bra, men Samsung har en del att förbättra. Har inte Ultra.
@Samsung

Tillägg: nyriven svartpeppar är gott på mos , men det ska självklart vara frivilligt. Automatisk kryddning med grillkrydda på pommes eller mos är vansinne. Som allergiker har man brukat kunna förutsätta att pommes är potatis, olja, salt, men nu börjar även förkryddad pommes bli mer vanligt.

Jag förmedlar din feedback!:)

Är det temperaturen som blir fel i bilderna eller vad är det som kiknar?:) Ja tänker när det kommer till snöbilderna?

Men ja tackar. Sånhär konstruktiv feedback är alltid bra. Ovanligt ognälligt för att va en gnälltråd

//Pontus

Av Samsung

Troligtvis så kommer det gå galant, men är inte minnerna med på QVL-listan så är det ingen säkerhet.

Satsa istället på minnen som är optimerade för Intel och använder XMP. Den potentiella huvudvärken du kan få av sub-optimala minnen är inte värda dom få extra FPS:en du offrar.

//Pontus

Av Samsung
Skrivet av ingenjören:

Det finns ingen återvändo nu
Det är ju lika naturligt som att baka sitt eget bröd. Och tänkt om det skulle bli krig eller någon annan kris. Vattnet kanske försvinner på sommaren när det är +30°C. Är det inte fint att då ha 60 L iskall öl att tillgå .
För övrigt behöver man inte mer än en kastrull när man börjar. Och en sil. Sedan kokar du på spisen i köket. Du kan med fördel börja med Coopers Craft kit på 8,5 L. Muntons DME är en bra ingångsport för bryggare. Som ett torrt pulver du häller i och inte ens behöver koka mer än några minuter. Förklaring vad DME är

Ja domdär länkarna var inte så hälsosamma för husfriden
Må frugan ha barmhärtighet över mig, jag ska ju bara prova på!

//Pontus

Av Samsung

Har själv inget egentligt intresse för öl-bryggning men ta mig-tusan om ni inte har gjort en lite intresserad ändå!
Just nu har jag INGEN plats för mitt egna lilla bryggeri hemma men i framtiden räds jag inte för att köpa lite utrustning och prova på

//Pontus

Av Samsung

Köp ett par snabbare minnen så har du en högre chans att minnerna fungerar med varandra
Det är PGA dom snabbare stickorna kommer gå i dom segare stickornas hastighet. Så ett par minnen som går i 3200-3600mhz lär fungera bra.

Med det sagt så är det ingen garanti att det kommer fungera, vissa minnen vill helt enkelt inte leka i samma sandlåda.

//Pontus

Av Samsung

Ouff, frågan kring vad IPS stod för var lite småtuff faktiskt

//Pontus

Av Samsung

Riktigt trevligt! Förhoppningsvis så blir det lite mindre av en jungel när det kommer till att navigera kring smarta hem.

//Pontus