Inlägg

Inlägg som Sparv1s har skrivit i forumet
Av Sparv1s

Lite nyfiken på foamstars, då snacket runt det varit otippat positivt av de som spelat det. Sen grymt med rollerdoom, viljat spela det länge!

Av Sparv1s

Imponerande! Måste vara ganska överlägset det bästa året för sony (kanske av alla?) När det kommer till att sälja konsoler.

Av Sparv1s
Skrivet av spacedebree:

Nej, detta går inte längre - måste bestämma mig eller lämna tillbaka.

3060 Ti TUF v2 LHR. Detta ska väl kosta 4000-5000 kr egentligen? Betalade 6990 kr...det är väl lite mycket (om man BORTSER från lagersaldo runt om). Känns som att priserna kommer sjunka med en smäll så fort jag går över öppet köp-gränsen... Dessutom är det väl egentligen lite för klent för 1440p (ej 4K) spelande i MSFS 2020 is vilket fall med bra fps... (med Ryzen 5600).

Åh...är det nu en dumsnålhet blåser in, tro.... =P Just DETTA kort verkar ju komma in titt som tätt, så man lär ju inte kunna sälja det till guldklimpspris heller, gissar jag...

...sen inser jag att jag kanske framstår som dryg när jag har ett kort och inte vet om jag vill behålla det, men det är sannerligen inte tanken.... bara osäker på priset.

Sitter i exakt samma sits med mitt asus kort, även om det var billigare!

Av Sparv1s
Skrivet av buse_id10t:

Jag satt på ett "vanligt" Asus 3060ti Dual tidigare, och ljudnivån på det jämfört med ett MSI Z Gaming Trio jag har nu var betydligt högre. Så om du eventuellt tror att du kan störa dig på ljudet så kan detta vara en chansning.

Hur skulle du säga att ljudnivån var på det kortet du hade innan? Var det så högt att man inte kunde ignorera det?

Av Sparv1s

Fick tag på ett Asus 3060ti dual mini OC kort idag, tänkte kolla om någon här har koll på om det är ett bra kort eller inte? Har lite svårt att hitta info om det och är lite orolig för temperatur och ljudnivå på kortet då det är en mini variant. Tack på förhand!

Av Sparv1s

Kan gärna ta inte oc modellen om du bestämmer för att du inte vill ha den 😅

Av Sparv1s

Jag är nog definitivt öppen för att köpa lösa komponenter, det jag har nu är.

Chassi: cooles master HAF 912
Gpu: Amd Radeon hd 7900
CPU: i7-2600k
Ram: 4gb ram (inte säker på specifikationer)
Moder: (inte helt hundra, gammal ialf)
Lagring: 230gb samsung ssd.

Sysslar med de flesta spel och jag har en 144hz skärm och jag skulle såklart föredra att nyttja till varje spel. Men har inte det som krav till varje spel, just nu kan jag bara använda den skärmen fullt ut till Cs, resten får jag knappt 30fps. Så jag sa 60fps nu för att det är ialf det jag vill nå när jag spelar nya spel om några år.

Av Sparv1s

Speldator, Max 13k

Hej! Har tyvärr blivit allt för många gånger senaste året där jag inte kunnat spela med polarna på grund av min trötta datorn, så är på tiden att skaffa en ny! Men jag har inte speciellt bra koll tyvärr på vad som skulle vara ett bra köp. Jag är ute efter en dator som kan lira det flesta spelen nu och framåt några år på ialf medium, Max 1440p och ialf runt 60 fps. Eftersom jag nog behöver skaffa allt nytt och den rådande gpu torkan är jag litet inne på en färdigbyggd för Max 13k. Så tar gärna emot lite tips och råd, tack på förhand!

Av Sparv1s

Hemleveransen Kom här för en 30 minuter sen, vilket var 1 timme tidigare än vad det hade beräknat! Har plockat upp den nu och börjat installera spel! Som en Sten lyfts från axlarna efter man försökt skaffa en sen webbhallen sa att man inte skulle få iår.

Nu vill jag bara önska er alla som inte fått någon ps5a än lycka till!!

Av Sparv1s
Skrivet av bugulu:

12.19 Standard Edition.

Själv sitter man på en 12:17 bekräftelse, SE, Stockholm expressfart med levereringsdatum 7/12. Inte hört ett jäkla knyst

Av Sparv1s
Skrivet av underwatch:

Jag har beställt se och inte fått något...

Samma här, köpte min vid 12 med förväntat leverans 7e och inte hört ett knyst.....

Av Sparv1s
Skrivet av Mr. Nobby:

Jag fick också en försändelse i Postnordappen. Beställde PS5 av Elgiganten den 19/11 vid lunchtid.

Fyfan, sitter som på nålar och väntar på ett SMS från bring eller någon uppdatering!

Av Sparv1s
Skrivet av arknvgh:

Vad tror ni, gäller 7'e endast för dem med expressfrakt? I stressen som uppstod vid bokning så hann jag inte välja utan fick den vanliga frakten..

Tog expressfrakt och har också fått den 7e som Datum så kanske ligger något i det.

Av Sparv1s
Skrivet av TM:

Det är ok, kände ingen stor hype innan jag hörde att det skull vara riktigt kort heller. Jag skulle inte bli förvånad om det är i PS plus om nåt drygt år.

Förstår egentligen inte varför så många lägger vikt i hur långt ett spel är här, ett grymt 10 timmars spel fram ett mindre bra 100 timmars spel alla dagar i veckan för min del!
Skulle bli sjukt förvånad om det fanns på ps plus om nåt år. Spider-man 1 lär nog inte ens finnas på ps plus inom ett drygt år.

Av Sparv1s
Skrivet av TM:

Känns som jag ska vänta tills det blir månadens spel i framtida PS plus.

Lär nog få vänta ganska många år då.

Av Sparv1s
Skrivet av Danieleet:

Nån som vet hur många man kan köpa och använda?