Inlägg

Inlägg som Knarcus005 har skrivit i forumet
Av Knarcus005

Om det är "k" islutet ska den väl ha integrerad gpu? jag har alltid trott att det endast är om det är märkt med "F" som den inte har gpu.

Av Knarcus005

Det verkar som det är flera som haft samma eller liknande problem med siberia 840, är osäker på om det kom fram någon lösning. #16513884

Av Knarcus005

SLI är mer eller mindre utdöende, så det är bara om du verkligen behöver kraften för att göra kraftiga 3D simuleringar och annan kraftig användning som kan hjälpa att ha 2 3090 i systemet.

Det ska gå att blanda men det kan skilja vart SLI kontakten sitter på kortet så det är något man får kolla upp.

Jag skulle nog kört 1600 Watt på PSU och om jag ändå ska lägga så mycket pengar på systemet skulle jag välja AMD EPIC serien eller Ryzen 9 5950X.

är osäker men tror till och med nvidia har släppt SLI från sina egna drivrutiner men är osäker på det.

så har du för mycket pengar och vill köra allt på en dator så kör hårt men jag skulle inte rekommendera det.

Av Knarcus005

Om man inte vill ha skärmen så kan man antagligen alltid sälja den vidare

Av Knarcus005

Komponenterna du kollar på är bra enligt mig, men om du kan så se till så att du har minst 16Gb (2x8Gb) i ram, en av datorerna du länkade till har bara 8Gb (2x4Gb) och det är gränsfall på för lite i dag.

Av Knarcus005

Om det inte finns på moderkortet så skulle jag köpt EK-M.2 NVMe Heatsink. Kostar typ 150kr och är ett känt märke och gör bra produkter. Och enligt mig så är dom ganska snygga och det är ju alltid trevligt.