Inlägg

Inlägg som LocSin har skrivit i forumet
Av LocSin

Körde en Acer 34" Ultrawide under flera år, men gick tillbaka till platt när det var dags att byta. Hittade väldigt få fördelar med Välvd 21:9. Media var sällan anpassat för det, väldigt få spel drog någon större nytta av det och ännu färre lät dig flytta UI så det var i dit synfält. Läser en hel del på skärmen och då var den för låg i höjd, blev sjukt mycket scrollande. När det blev dags för byte förra året så blev det en 48" LG Oled istället, sjukt mycket bättre för mig iaf.

Av LocSin

Har en Thrustmaster joystick från någon gång på mitten av 90-talet (gissar jag iaf) som åker fram ibland.

Av LocSin

Vet inte om det är fulspel i bilbranschen just nu, men de har top vinst just nu tydligen pga att de kan höja priserna och ta bort billiga instegsmodeller.

https://www.youtube.com/watch?v=9ZlBNS4OmaI&ab_channel=AutoTr...

Av LocSin

Alla mina sitter i 24/7. Köper dock inte billiga "wish"-laddare, de skulle jag inte lita en sekund på.

Av LocSin

649:- för ett MP spel i en värld full av Free2play MP spel...
Ser dock lovande ut, men som andra redan nämt, efter blivit bränd av de tre senaste BF-spelen så väntar jag nog en stund.

Av LocSin

Samhälle
AwakenWithJP - Samhällskritik/satir/komedi

Tim Pool - Nyheter/debatt/kritik

Business Blaze - Komedi/Information/Historia

Bilar
StreetmachineTV (Carnage) - Bygga bilar/projekt från Australien

Donut Media - Nyheter/projekt/fix och trick

TheStraightPipes - Recensioner

MuscleRodShop - Amerikanska muskelbilar/projekt

Driving Sports TV - Recensioner fokus mot off-road

Throttle House - Recensioner

Asien
Abroad in Japan - Britt i Japan/komedi/information

Trash Taste - Podcast/Leva i Japan/Manga/Anime/Gäster

Advchina podcast - Nyheter/kritik/information om Kina

Vapen
DemolitionRanch - Kul med skjutvapen

Brandon Herrera (The AK guy) - Projekt/kul med skjutvapen/information

Kentucky Ballistics - Kul med vapen

TFB TV - Information/Nyheter/Recensioner

Allmänt vetande

Roger Wakefield - Rörmockare

Biographics - Bioagrafier

Thoughty2 - Information

Megaprojects - Informtation

Misc.
Angry Cops - Information/komedi/hus projekt/US Army

mrnigelng - Komedi/mat/satir

Donut Operator - Police shooting breakdowns

Viva La Dirt League - Komedi/sketcher/spel

Av LocSin

Vinyl, böcker (även om det mest blivit Kindle senaste åren) och en del samlarfigurer/statyer.

Av LocSin

Håller med flertalet av tidigare inlägg, EU kan helt enkelt inte mäta sig med USA när det kommer till att hjälpa Taiwan motstå Kina. EU är en byråkratisk mardröm där så många olika grupperingar och intressen huserar, vilket gör att så gott som inget kan göras snabbt. TSMC/Taiwan är nog inte så sugna på att EU ska tillsätta en utredning, deras byråkrater nyktra till och sen ska de debattera och luncha lite innan de kanske får iväg lite hjälp vid behov.

Av LocSin

De har mycket som är svårt att annars få tag på. De har väldigt mycket musik (på vinyl) som är så gott som omöjligt att hitta i Sverige då ställen som Ginza och Bengans inte har speciellt mycket lager och de har svårt att få tag på äldre album. Även lite märkeskläder/skor som var väldigt bra pris på. De har även ganska mycket grejer till bilar, speciellt om du kanske har en bil från USA.

Tips: Använd "Fraktas av Amazon" knappen, då slipper ni skit från Kina som de sen vill ha moms och tull på. Oftast skickas grejerna från Tyskland, men även fått från Frankrike.

Syrran ska ha barn igen och svenska återförsäljare har inte en chans att matcha Amazons sortiment och priser.
Deras sortiment på kontors-"inredning" är grymt stort, allt från monitorarmar/hyllor/lådor till fotstöd och direkta möbler.

Mycket nöjd med Amazon sedan de kom, är väl 2 "tillfällen" som stört upplevelsen. Det första var när de tog bort faktura köp. I kontakt med deras kundsupport så lät det som det var tillfälligt, hoppas det kommer tillbaka. Andra gången när en "butik" i Frankrike tog en månad på sig att skicka en vara som fanns i lager, Amazons support var dock lätta att ha att göra med och ringde även upp mig efter jag hämtat ut varan, svarade dock inte (sjukt mycket telefonförsäljare just nu...) men de mailade senare under dagen.

Av LocSin

Kör en Titan XL och den är inte skönare än min 5år gamla DXRacer King. Speciellt ryggen saknar stoppning och för mig som lutar mig bakåt mycket när jag läser i den så blir den för hård och jag får ont i ryggen. Den uppåtlutande sitsen gör den någont obekväm att sitta rakt i vid tex spelande. Armstöden är precis lika dålig kvalite som alla andra stolar, de vobblar och skramlar. Min kommer nog att säljas inom en snar framtid, måste bara hitta någon att ersätta den med.

Av LocSin

Även jag lade beställningen på Komplett någon minut före 15:00, glad och nöjd gick jag och gjorde annat. Senare på kvällen slog jag upp mailen och skulle kolla om de hade hunnit skicka kortet och ser då till min fasa att beställningen är registrerad 15:23 i deras system och att jag inte får ett kort och måste vänta.

Av LocSin
Skrivet av Allexz:

Hahaha, varför skulle de inte få undantag?

Nejdå, inga undantag alls!
Skattereduktion på 97% och 140 miljoner kronor etableringsbidrag för ett företag som är värt mer pengar än mindre länder.

Har för mig den rabatten gäller alla energitunga industrier, dvs alla företag som uppfyller de kraven får rabatten. Dvs inte specifikt till ett företag.

Av LocSin

Något undantag ska de självklart inte ha. Är för deras etablering men det ska vara på samma villkor som de andra handlarna. Sen kan man ju hoppas att de kan sätta press på regeringen att ta bort dessa korkade avgifter.

Av LocSin
Skrivet av Runqen:

Varför behöver Sverige tusentals enkla jobb och vad menar du ens med det? Jag tror inte Sverige behöver fler människor som lastar kartonger under dåliga villkor.

Enkla jobb är viktiga för dem som är nya på arbetsmarknaden (unga, nysvenskar, långtidsarbetslösa). Men du kanske tycker de ska sitta hemma och leva på bidrag istället för att få komma ut, tjäna pengar, betala skatt och få arbetslivserfarenhet?

Ett dåligt betalt jobb är ALLTID bättre än inget jobb.

Edit: Tillägg

Hoppas även de lanserar Kindle Unlimited här i samma veva!

Av LocSin

Direkt läskigt hur många som försvarar Kina.

Av LocSin

Kör en Secret Labs Titan med tyg istället för läder. Riktigt skön, ett klart uppsving från min gamla utsuttna DXRacer King.

Av LocSin

Undviker köpa produkter från kinesiska märken, så min 6T blir min sista Oneplus.

Av LocSin

39år ung och kanske på sin höjd klockar lite på GPUn när den börjar kännas trött. Men då prestandalyftet inte är lika stort som på "the good ol' times" när det kommer till CPU överklockning så har jag inte orkat de senaste åren. Den senaste CPUn jag klockade var Intel i5 4790K och även den fick gå sista åren i originalklock efter moderkortet brann och jag köpte ett enklare moderkort utan möjlighet att klocka.

Av LocSin

Följde SC2 tidigare, men när först TB och sen InControl gick ur tiden så föll det bort.
Ser Hockey (SHL) och lite MMA när det kommer til "riktig" sport.

Av LocSin

Gick från en i5 4690K till en Ryzen 3600X vid jul. Grymt nöjd med uppgraderingen.