Inlägg

Inlägg som coolerfreak har skrivit i forumet
Av coolerfreak

36000TB, nej just ja det var nån diskväska alá portable. 12-isch för stunden.

Av coolerfreak

Är de en XP2400-2500 till höger eller möjligtvis en -mobile till och med?

Av coolerfreak

Skulle kunna mötas ikväll på centralen om möjligt 🙂

Av coolerfreak

Visst är det de. Idag kan du ju mer eller mindre leva dig in i ett simulerat bygge på ett helt annat sätt mot för back in the days. Men som första burk - absolut.

Är man ny så kan ju allt vara lite läskigt och spännande då kan de för vissa ta 23min och skruva i en skruv - eller nåt däromkring. De är ESD hit och ESD dit och osäkerhet och panik ställer till de - kanske. Somliga har säkert sett byggen där huvudpersonen har en ylletröja på sig och de går runt en katt som sätter sig på grafikkortet och dylikt.

Av coolerfreak

AMD + Intel bundle 2000:'- + hämtning

Av coolerfreak

Som småbarnsfarsa till en 4årig grabb och en 4månaders dotter så vet jag mycket väl att exponering av både ljuset men framförallt 99% av all dynga som presenteras i syfta att vara barnrepresentativt, men seriöst! Jag vet inte hur många gånger jag hör folk snacka en massa och tycka och tänka men sen rätt som de är så är dom i fällan ändå.
Skärmtid sker på gott och ont. Folk som inte har barn ska nog tagga ner ett steg för att de är så enkelt och man borde hit och dit. Jag de är mycket man borde här i världen.
Men är de bra? Naturligtvis inte. Min sambo var till punkt och pricka i början men sen sket hon fullständigt i de. Då kan man förstås börja fundera vad de bero på. Så ja, de blir väl kanske 10h i veckan hugget som stucket med mobiltittande inkl. för grabben.

Är 37 nu och har väl haft skärmtid sen 5-6års ålder.

Av coolerfreak
Skrivet av flwsterB:

200 och vi har en deal!

Vi kör på 200

Av coolerfreak

100:- + frakt; 1x 4x 1gbit rj45 ibm nic

Av coolerfreak
Nytt bud: 200 kr Hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av coolerfreak
Nytt bud: 100 kr Hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av coolerfreak

Aspire 5745G hämtar gärna

Av coolerfreak

Undrar vilken efterfråga de varit till ps5an 🥴

Av coolerfreak

Motivationshöjare i all ära

Av coolerfreak

Skulle kunna köra allt på distans '20min från kontoret' men initialt kör jag 99% på kontoret. Jag vill dock påstå att med för stor andel personal på kontoret kan de bli riktigt spattigt och alla IT-käääänslor som kan uppstå. Vi är 3 snart fler i vår grupp, så länge de finns en eller två på plats för div. så kan resten köra på distans

Av coolerfreak

Inte första gången föräldrar från Cali ska ställa till med rabalder. USA har så många problem just nu som överhuvudtaget inte rör spelvärlden utan helt andra former men de är så mycket politik och laddade ämnen inblandat så den vägen ska vi inte in på. Använd möjligheterna som finns och utgå ifrån de verktygen. Ja se jänkare!

Av coolerfreak

Sabblar! Man va ju inte alls i Uppsala igår. Tips för den som är nyfiken och tar över MORAN. Löder man inte igen de efter konstens regler så kan stålepoxy fungera toppen. Lyckat resultat på en gammal thermochill från PA120-serien back in the days

Av coolerfreak

Som sagt ovan. Fokusera på din gamla CPU först!

Saker att tänka på sett till vilken s.k 'boot-training' som moderkortet försöker med när du försöker starta upp.
- Cmos-reset är NR1 för varje ändring du gör CMOS-reset. Du kan bli låst om du inte resetar. Ut och i med batteriet bara.
- Är de fysiska delarna intakta så 'ska' som sagt din 2600X starta. Om den inte gör de så 'kanske' inte flashningen gått genom.
- CPU-fläktens uppstart eller omstartsfaser kan också ge en indikation i vilken 'state' moderkortet befinner sig i.

Av coolerfreak
Nytt bud: 50 kr Hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av coolerfreak

Ger det max 5 år innan de börjar 'klia' i fingrarna

Av coolerfreak

Mina 2x8 minnen