Inlägg

Inlägg som CmeC har skrivit i forumet
Av CmeC

Annonsen är avslutad

Av CmeC

Hej!

Tråkiga nyheter. Efter att mitt nya grafikkort har fungerat felfritt i en vecka (vilket jag trodde var tillräckligt lång testtid) började det idag på eftermiddagen att strula och datorn vill inte längre boota.
Jag kommer pga detta att behöva behålla mitt RTX 2080 under tiden som det nya felsöks. Jag beklagar det inträffade, men tackar ändå för visat intresse och hoppas att jag kan lägga upp samma annons vid senare tillfälle.

/Marcus

Av CmeC

Hej!
Så länge jag inte har skrivit i tråden att kortet är sålt, finns det kvar. Jag föredrar om det hämtas eller skickas. Jag är dessvärre inte så flexibel avseende att frakta själv.

Av CmeC

[Avbruten] MSI RTX 2080 Gaming X Trio

Hej!

Jag säljer nu pga uppgradering mitt grafikkort, ett MSI RTX 2080 Gaming X Trio, inköpt på Netonnet augusti 2019.

Det har använts för spelande och har fungerat utmärkt för det syftet. Det har aldrig överklockats utöver fabriksöverklockningen.

Kortet ligger i antistatpåse i originalförpackning. Anti-sag bracket som originaltillbehör ingår. Det kan hämtas strax utanför Linköping eller skickas, men vid det senare gäller förskottsbetalning (med swish) och att köparen betalar frakten.

Jag reserverar mig rätten att sälja till vem jag vill och även att ev. avstå försäljning om budgivningen inte uppfyller mina förväntningar. Budgivning pågår preliminärt till onsdag 20/10 kl. 20, men om jag får ett bud jag är nöjd med innan dess kan budgivningen komma att avslutas innan dess och eventuellt förlängas vid motsatt scenario.

Budgivning börjar på 4500 kr. Budgivning sker i tråden, ej via pm.

Läs hela annonsen här

Av CmeC
Skrivet av Webhallen:

Tack, och ja det har vart en minst sagt trist sits nu i mer än ett år så jag förstår frustrationen.

Vi äter hästgödsel på varje kort vi levererar till intropris desvärre (inköpspris överstiger intropris).

---------------
När jag kollade våra saldon snubblade jag på detta också:

ASUS TUF GeForce RTX 3080 10GB Gaming OC
Alla som bokat upp till 20 nov 2020 kan nu PM mig om att få sitt kort utbytt till V2.

/Patrik

Ni ska veta att det verkligen uppskattas, särskilt i en situation där somliga företag behandlar sina kunder som hästgödsel. Två tummar upp till er!

Av CmeC
Skrivet av Webhallen:

Liten Webbis update:
Har precis skickat iväg instruktioner till vår kundtjänst där RTX 3080 STRIX OC, TUF (ej OC) och Z TRIO kunder kommer bli erbjudna V2/LHR kort.

Se det som kompensation till er för min minskade närvaro här de senaste månaderna, men fruktar för er som ska fira 1-årsdag inom kort så snabbar på processen lite för er som väntat så länge även fast det inte är jag som ska piska på detta .

Upplägg:
Z Trio: In progress redan, 3 kort kvar som ska erbjudas

TUF icke OC: 25 kort kommer erbjudas till kön - Vill tömma nedrans 17e september så vi häller in alla TUF 3080 V2 modeller här för just denna batch (one time only!!)

STRIX OC: 10 kort kommer erbjudas till kön (står ni i kö på ett svart STRIX OC/icke OC redan men kan tänka er ett vitt kort, PM mig med ert ordernummer)

/Patrik

Hur ser status ut för Z Trio? Några fler kort på ingång?

Av CmeC
Skrivet av Aka_The_Barf:

Trodde inte bristen var så illa att folk som beställde förra ÅRET fortfarande väntar. Kanske vissa får sitt i god tid till nästa gen

Har en beställning från 19/9 liggande och jag är säkerligen inte ensam. Jag tillhör dock den grupp som inte måste ha kortet precis nu (eller inom 10 månader tydligen 🙂), så jag har undvikit de bisarra priser som iscensatts efter öppningserbjudandet och hoppas fortfarande att företaget (ja, singularis) jag beställt från kan leverera, bokstavligt talat.

Av CmeC
Skrivet av swift77:

Fick samma känns bra hoppas det kommer fler LHR kort så priserna går ner för alla

Det rör sig alltså om trio gaming-varianten, inte Ventus eller Suprim?

Av CmeC
Skrivet av Webhallen:

Vad jag kan se så har alla orders flyttats från RTX 3080 x trio till RTX 3080 z trio, ni som har order bör se detta om ni kollar ert konto.

/Patrik

Jo, min beställning verkar ha justerats till z trio (art.nr. 334966). Men när man klickar på länken för RTX 3080 z trio från beställningssidan står det att "produkten kan inte hittas".

När man söker via webhallens övergripande sökfunktion hittas x trio (art.nr. 324068) med 151 bokningar, men inget z trio.

@TyraNTDZN: Tack för att du uppmärksammade mig!

Av CmeC

@webhallen:
Något nytt om https://www.webhallen.com/se/product/324068-MSI-GeForce-RTX-3...?
Det verkar vara torka på den fronten. Levererar MSI fortfarande det kortet eller lägger de mer krut på Ventus och Suprim?
Tack på förhand!

Av CmeC
Skrivet av tachy13:

Är det alltså sålt nu?

Ja, nu är det sålt. Tack för en smidig affär, @qdallan!

Av CmeC
Skrivet av qdallan:

1100kr och hämtar

Tack för ditt bud!

Jag avslutar budgivningen imorgon fredag kl. 20.

Av CmeC
Skrivet av anon333222:

Ska jag vara helt ärligt så är priset sjukt bra. Man får ju i princip chassi+bluraybrännaren gratis. Vad tar du för endast bluraybrännaren?

Jag tyckte det var svårt att värdera komponenterna när de har ett par år på nacken. Jag låter ev. köpare avgöra värdet genom budgivning. Vi får betrakta annonsen som en frisk fläkt när det blir allt vanligare att ta ut överpriser för komponenter. 🙂

Jag kommer att prioritera köpare som kan köpa samtliga delar i ett paket, men om framtida köpare inte har något intresse av brännaren kan jag återkomma till dig.

Av CmeC

Fractal Design Define R5 + Corsair RM750x

Hej!

Säljer av mitt gamla chassi inkl. nätaggregat och BluRay-brännare pga. nyköp. Chassi (med tillhörande fläktar) och nätaggregat är inhandlat i slutet av april 2017. BluRay-brännaren är nyare än så, kanske 2 år gammal.
Chassit är ett Fractal Design Define R5 i färgschema ”Black” dvs, svart utanpå och delvis vitt innanmäte. Solid, fönsterfri sida.
Originalfläktarna har jag inte kvar. Istället sitter 3 x Noctua NF-A14 PWM monterade i och medföljer såklart i köpet. Ytterligare kablage till fläktarna (även de av märke Noctua) i form av 2 förlängningssladdar och 3 y-splitters ingår också.
Hårddiskburar som medföljde chassit, en för 3 diskar och en för 5 diskar, ingår i köpet. Diverse skruvar och vibrationsdämpare för hårddisk (som jag inte räknat) ingår också.
I chassit sitter ett Corsair RM750X med kablage enligt nedan:
2 x PCI-E-sladdar, båda 2 med 2 st. 6+2-kontakter
1 x 24-pin ATX
1 x 8-pin CPU
3 x SATA
4 x Molex-sladdar
1 x nätsladd

Jag föredrar affär mellan fyra ögon, men kan skickas mot förskottsbetalning.
Jag har kvar kartongen för mitt nya chassi som ovanstående kan skickas i.

Prisidé 800 kr plus eventuell frakt. Tycker ni att priset är oskäligt får ni gärna lämna bud i tråden. Byten är inte av intresse. Jag reserverar mig rätten att sälja till vem jag vill och även att avstå försäljning.

Läs hela annonsen här

Av CmeC

Såld till @elixyr.

Av CmeC
Skrivet av elixyr:

Tack för ditt bud! Budgivningen avslutas på söndag 28/3.

Av CmeC

Intel Core i5 8400

Hej!

Jag säljer min Core i5 8400 pga. uppgradering.
Den är inköpt på inet i november 2017 och har sedan dess tickat på utan problem, välkyld av en Noctua U14s.

Skickas emballerad i postnords blå, förfrankerade påse strl S. EJ avhämtning pga. distansering.
Jag förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill och även att helt avstå försäljning.

Budgivning börjar på 800 kr inkl. frakt.

Läs hela annonsen här

Av CmeC
Skrivet av Komplett:

Upplever du fortfarande detta felet? Jag har testat lite men får inte fram det.
Skicka gärna ditt kundnummer som PM så får vi kolla närmare på det //Erik

Hej Erik! Det spontanläkte i morse, så det behöver inte utredas vidare. Om ni får samma klagomål från andra kunder, verkar felet i mitt fall ha orsakats av att systemet misstolkade mitt postnummer som felaktigt och därför begärde en uppdatering av min information (som inte kunde genomföras). Men det fungerade som sagt som vanligt igen i morse utan att någon uppdatering av informationen behövdes. Tack ändå!

Av CmeC

@Komplett: Är det bara för mig det inte fungerar att handla från Komplett? När jag går till kassan med fylld varukorg möts jag av meddelandet "Mottagarinformationen vi har på din användare är felaktig. Du måste uppdatera informationen för att undvika detta fel i framtiden." När jag försöker komma vidare därifrån efter att ha konstaterat att all information är som den ska, står det att det har blivit ett fel. Samma fel har funnits hela dagen idag.

Av CmeC

Hej @Webhallen!

Jag har skickat in en fråga till kundtjänst för ett par veckor sedan, men har ännu inte fått svar så jag provar här istället. Vet ni något om när denna router kommer till ert lager? Lagerstatus för webblagret har varit "50+ på väg" i en månads tid nu.