Inlägg

Inlägg som fraze86 har skrivit i forumet
Av fraze86

Moderkort till Ryzen 3000-serien ? (ASUS x570)

Såg att komplett kör en drive på 20% rabatt på alla ASUS X570 moderkort vid köp av en Ryzen 3000 cpu. Lite osäker vilket man ska satsa på dock. Finns 9 olika just nu.

Av fraze86

@tudz: Ganska högt tak. Gubbjävlen drog 90 000 på v75

Av fraze86

@riger: Verkar riktigt trevlig, tack för tipset

Av fraze86

Kontorsdator - Tyst, snabb, snabb, kompakt, strömsnål

Long time no see, swec. Har inte byggt ihop en PC på många år, men nu har farsan vunnit pengar på travet och vill ha en ny PC till sin firma. Det är en kontorsdator det handlar om och den ska vara Tyst, snabb, snabb, kompakt, strömsnål. Han vill även ha optisk läsare av någon anledning, så det kan inte vara ett superkompakt chassi.

Jag har så dålig koll på komponenter nuförtiden, så är ytterst tacksam för lite råd och tips

Av fraze86

Kristdemokrater

Av fraze86
Skrivet av anon214934:

Nu kommer säkert folk säga "Cooooolt, detta kommer snart till battlefield garanterat!". Vill bara tvärdöda era drömmar där lite och vara lite realistisk; Sån här typ av fysik är "ganska lätt" att köra lokalt. Men när det kommer till multiplayer så blir det VÄLDIGT nätverksintensivt. Det finns en anledning att 99% av spel med fysikmotorer antingen skiter i fysik helt, eller kladdar ner den och gör den naken och använder den ytterst lite i multiplayer läge.

Du har aldrig spelat BF:BC2 ? Noll nerskalning på fysiken i MP. Det var tre år sen. Tre år är en evighet. Acceptera att utvecklingen går framåt. Du har säkert rätt i att EXAKT denna typ av förstörelse inte kommer att finnas med i BF4 MP, men det ligger garanterat inte långt fram i tiden.

Av fraze86

Spawn Beacon - SweC Edit Wasteland

För kännedom:

Spawn Beacon funkar inte på independent-sidan. Bra att veta innan ni slänger $3000 på en wokpanna utan funktion.

Av fraze86

Efter patchen igår(?) har jag börjat få problem med de röda/blå taggarna ovanför folks huven.. Ibland syns de inte, ibland blinkar de.

Av fraze86

"Groupsystem for independent"

Hur funkar detta?

Av fraze86
Skrivet av Leedow:

Jag menar bara att av just en anledning som detta så fungerar inte Javas "write once run anywhere"-koncept. Kritiker kanske skulle säga att det har applicerats på fel sätt, vad vet jag. Personligen så tycker jag att det är tråkigt att de olika versionerna inte har stöd för samma innehåll och MP.
.

Jag tror du tar begreppet för bokstavligt. Det är inget koncept. Det är en kommersiell slogan. Java finns inbäddat i tvättmaskiner och mikrovågsugnar, men jag tror inte att du kan köra minecraft på någon av dina vitvaror där hemma. Som du nämnde själv, det handlar om applicering och hårdvarubegränsningar snarare än brister i själva språket.

Av fraze86
Skrivet av Leedow:

En av de stora omtalade fördelarna med Java är just "write once run anywhere". Minecraft är väl praktexemplet där det verkligen inte är så. Antalet versioner av Minecraft är ju nästan löjligt.

Handlar nog mer om funktionalitet snarare än kompabilitet. I teorin skulle du kunna köra "vanilla" minecraft på en smartphone, men begränsningar i hårdvara och ett interface utan qwerty tangentbord gör det ologiskt att porta över exakt samma version.

Av fraze86

Har under mina 250+ speltimmar aldrig störts av blå-tonen i vissa kartor. kul att ett icke-problem kan vålla sådan debatt.

Av fraze86

Klockrent ljud

edit: Har lyssnat klart nu. Riktigt överaskad. Riktigt rolig lyssning! Det är något med podcast-formatet som gör att folk slappnar av och svävar ut i små roliga diskussioner om "random" saker. Keep it up!

Skickades från m.sweclockers.com

Av fraze86

Kommer absolut att följa om den släpps på itunes.

Av fraze86

Har laddat upp denna torrent 28GB i skrivande stund. Spider kärleken i cyberspace <3

Av fraze86

Steam big picture

Någon som vet vad detta är? Oklart om det handlar om en konsoll eller en mediaextender som streamar steam från PC till en TV..

Av fraze86

Vad har hänt med dxracer stolarna? Går dom att få tag på i Sverige??

Av fraze86

Tack för hjälpen!

Av fraze86

Laptop för spel - max 6000:-

Syrran har frågat mig om tips på en laptop för max 6000:- som klarar av Diablo III hyfsat. Är detta möjligt med den budgeten?

Av fraze86
Skrivet av Starric:

kör du processorn överklockad nånting? för även om den är några år gammal så är det fortfarande en hel del krut i den, och den bör inte vara nånting som sätter begränsningar så länge du inte kör extrema virtualiseringar eller spelar med dubbla high end-grafikkort. givet då att du överklockar och inte kör i bara standard 3ghz.

ska du ha nåt nytt som är märkbart bättre får du lägga dig i den lite högre skolan, och med nytt moderkort rinner pengarna iväg. jag hade väntat ett år till på uppgradering tror jag, nu är ju arkitekturen i din 950 bara en generation äldre än sandy bridge/ivy bridge, men nästa år förväntas en ny generation arkitektur komma i haswell

Nej, jag har inte klockat något. Har inte klockat något sen core2duo tiden. Tycker det verkar krångligt nuförtiden... Men som ni säger så är det nog bäst att vänta.

Tack