Inlägg

Inlägg som Rich har skrivit i forumet
Av Rich

Fortfarande bitter att min beställning blev avbeställd/annullerad för att boken var helt slut.

Av Rich

Dessa FÖRBANNADE parkeringsappar, där det finns 123856509812396 st olika. En stressad tvåbarnspappa med trött morgonhjärna (jag) startade parkeringen i fel p-app igår morse. Fick en tidig julklapp i form av en gul "slipp" på vindrutan. God jul HOJAB P-Service och Securitas!

Av Rich
Skrivet av Eazy:

"Hör annonser hemma i en speltjänst, och var skulle de i sådant fall platsa bäst?"
Ja du, Sweclockers... kastar ni inte lite sten i glashus på nått sätt, då ni själva har gått från att vara en site med focus på tester och teknikrelaterade nyheter till att vara en marknadsföring och undersöknings-site?

På vilket sätt kastar SweC i glashuset? Det är ju en fråga som ställs, vad vi tycker utan från vinkling av SweCs åsikt i frågan.

Av Rich

Är det nu man skall leta efter de riktiga fynden? För det är ju faktiskt idag det är black friday...

Av Rich
Skrivet av anon39592:

Jag har efterfrågat all information från tillverkaren och granskat den. Baserat på materialval och konstruktion kan jag inte se fördelen att betala det högre priset för en produkt som inte kommer i närheten av Höganäs +381 när det kommer till hållbarhet och ergonomi.

Har testat och reparerat en del stolar så jag känner mig trygg med min kunskap, men alla gör sina val beroende på olika faktorer.

I en annan tråd rekommenderar du en produkt baserat på andras erfarenhet utan att själv testat och fann det helt ok utan att ha någon branscherfarenhet så jag ser det märkligt att du anser min åsikt verkar "heltokig", men vi är alla individer och lever det liv vi önskar.

Allt väl

Du syftar på min rekommendation av ett bildäck?

Av Rich
Skrivet av anon39592:

Jag går på egna erfarenheter och hur denna stol är specad/konstruerad enligt beskrivning från tillverkaren.

Du gör så klart som du vill.

Personligen tycker jag det är heltokigt att dra slutsatser, när du inte ens prövat produkten. Speciellt med tanke på hur välrenommerad tillverkaren Herman Miller är.

Av Rich
Skrivet av anon39592:

Kontorsstol från Höganäs. Halva priset, 100ggr bättre👍

Intressant, då har du testat denna stol, efter ett så självsäkert konstaterande?

Av Rich
Skrivet av sunnis:

Någon som har en bra uppfattning om friktionsdäck till elbilar?

Har egentligen bara dessa att välja på PGA däckbrist

21” Michelin Pilot Alpin 5 (EU-friktion) på originalfälgar

20” Continental VikingContact 7 på svinfula originalfälgar

21” Hankook Winter i*cept X RW10 på eftermarknadsfälgar som inte är EV anpassade.

Jag skulle utan tvekan ta Continental, eftersom det är nordisk friktion.

Av Rich

Två fin-tequilas, specialframtagna av två restauranger i Sverige. Fick följande beskrivning av svenska importören:

"Hej Rickard,

Vad roligt att du hittat och köpt de två specialarna av Olmeca Altos! Förstår att du inte hittat någon information då det verkligen är just specialare.

Tillsammans med Olmeca Altos Maestro Tequilero (master distiller) Jesús Hernandez och fyra krogar i Sverige tog vi fram en lite serie limiterade tequilas. Vissa av krogarna valde att då även släppa sina varianter på systembolaget. Varje uttryck/variant gjordes bara i en upplaga om 300 flaskor då det är så många flaskor vi får ut från ett fat.

Jesús och hans team på destilleriet experimenterar ständigt med nya sätt lagra och producera sin tequila. Till det här projektet valde Jesús då ut en mängd olika fat och varianter och skapade olika blends som vi och personalen på respektive krog sedan fick prova igenom tills man hittade sin favorit. De olika blendsen har sedan fått slutlagras och fatet buteljeras i sin helhet.

YUC! är framtagen tillsammans med personalen på krogen YUC! i Stockholm. Den består av en del Altos Reposado lagrad 8 månader på amerikanska bourbonfat och all agave här är pressad med hjälp av Tahona och är jäst och destillerad med fibrer från pressningen. Den andra delen i blandningen är en Altos som legat fyra månader på fat som tidigare haft mexikansk rödvin från Maria Tinto i sig.

Bloco skapade vi tillsamans med Bloco i Sundsvall. Här har vi 100% rödvinsfat från Maria Tinto.

Hoppas det här ger lite ljus över dina skatter.

Björn"

Av Rich

Skrivbordsstol: Direkt Interiör Flow

https://www.dpj.se/ergonomiska-kontorsstolar/16441-kontorssto...

Jag har börjat fundera på en ny skrivbordsstol. Har idag en billigare gamingstol av märket Paracon. Den är bekväm och har alla "features" jag egentligen vill ha, men den knorrar och smäller titt som tätt. Har kollat in Secretlabs stolar, och de verkar mer "premium".

Men, flera förespråkar snarare klassiska kontorsstolar - typ Kinnarps etc. Så klart de kan fungera utmärkt för gaming också... Såg då att DPJ har en stol som liknar en klassisk Kinnarps.

Min fråga: Är det någon som har denna stol, och något att säga om den? Kvalitetskänsla? Hur länge har den vart i er ägo såfall?

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Rich

Det här med att blinka UT UR en rondell/cirkulationsplats, hur jävla svårt kan det vara? Detta är något som skapar så otroligt mycket frustration hos mig så det bara kokar.

Samma gäller vid filbyte. Blinka!

Ofta folk kör runt när blinkersvätskan är slut…

Av Rich

Har själv en Zowie EC1-A, och även här är DPI-knappen placerad på undersidan. Som några konstaterat ovan är det pga att inte komma åt den av misstag. Personligen hade jag inte velat ha den placerad någon annanstans.

Av Rich

Originalet från 2003.

Av Rich

Vi ansökte om pass 4 maj åt sonen. Passet var redo för utlämning 10 juni.

Tyvärr hann vi inte få hans pass till vår Greklandsresa, så jag var en av de som "campade" för att få provisoriskt pass. Kl 22 anlände jag till Landvetter och började köa. Kl 10:20 dagen därpå hade jag det i handen. 9 grader, ösregn konstant.

Ölen va extra god i Grekland den veckan kan jag lova!

Av Rich

Japp. Sambon är egenföretagare, så det är ett måste hemma.

Av Rich
Skrivet av BneT:

Tack! Du är varmt välkommen på kommande utställningar

Om du menar mjukvaran för att visa verken i digitala utställningen så har jag skrivit det från grunden i javascriptramverket Vue. Så det är en frontend-app. (Verken är gjorda för hand i keramik)

Tack! Och visst är det så! Kreativitet kan flöda på många olika sätt. Du är varmt välkommen den dagen det blir i Göteborg. Malmö ligger närmast i höst. För kommande utställningar är det nog lättast att hålla koll på kontot på Instagram där jag postar löpande.

Va kul, visste inte att du va SweCare Benjamin!

Av Rich
Skrivet av olkarl:

Jag använder också Rocker och cashbacken väger upp nackdelen med att man får swisha in pengar då och då

Ok! Vad snittar du för utlägg och cashback i månaden, om man får fråga? 😎

Av Rich
Skrivet av Aphex:

Det finns en auto-påfyllning man aktiverar med bankid.
Jag skaffade det mest för att få kampanjpengarna, använder annars everyday kreditkort, med curve för apple pay. säg till om du vill ha en refferral till rocker

Hur kommer det sig att du valde Everyday istället för ex Refunder Pay?

Av Rich

Någon som använder Rocker?

Har börjat kolla på kort som ger en cashback. Tanken är att betala allt varje månad med ett kort, och om kredit betala 100% på fakturan varje månad så klart, för att slippa ränteavgifter.

Jag är ute efter smidighet. Apple Pay är ett STORT plus. Vad jag förstod måste man mecka med att föra över pengar hela tiden till sin Rocker för att betala? Vore ju otroligt smidigt om Rocker-kontot gick att ansluta till sin bank.

Av Rich

Attans! Missade min 20-årsdag med hela två månader! 😭😭

20 år ändå, på ett internetforum! För att sätta saker lite i perspektiv, så har jag vart på SweClockers längre än många av de som är på krogen idag har levt! Haha. Fy fan vad gammal jag känner mig nu.