Inlägg

Inlägg som NeZo har skrivit i forumet
Av NeZo

Jo men roligt att testa på lite olika som folk tycker om

Av NeZo
Skrivet av Saftsvalle:

Autoknappen funkar bara om du harkopplat med analog kabel. Har du kopplat DVI kabel så funkar den inte. DU HAR VÄL LÄST MANUALEN?

Se där då vet jag det aja nu är det bara att fylla på med inställningar så man kan testa på ett par

Av NeZo

BenQ G2420HDB inställningar?

Tjenare!

Fick hemma denna fina skräm igår och är rätt nöjd är väl lite inställningar som ska ändras, så jag tänkte att alla som har denna skärm gärna kan få dela med sig av sina inställningar i denna tråd

sen undrar jag också om det bara är jag som har problem med " Auto " kanppen. Den funkar inte för mig när jag trycker på den :/

Men som sagt! Inställningar säg vad ni ha!

Av NeZo

Bara för mig " Auto " knappen inte funkar? :/ och vad kör alla med för inställningar vore kul att veta

Av NeZo

Japp

Av NeZo

Du får ju ett 5770 för cirka 1600:- så ta absolut det

Av NeZo

Tack för alla svar! tror också det blir ett 5830 och det verkar ju klocka bra. Det jag dock är lite rädd för är ju att alla verkar ha problem med just XFX vad är problemet? :/

Av NeZo

WoW är väl det som liras mest och det kan hända att man lirar något annat ibland, vill dock ha en liten förbättring om man ger 2k för kortet, och det verkar det ju bli

Av NeZo

9800GTX+ till 5830, dåligt eller bra?

Tja!

har idag ett 9800GTX+ och funderade om man skulle byta det till ett 5830, men är det värt 1999:- eller är det en dålig uppdatering? Vill att det ska bli lite skillnad i alla fall och kommer 5830 ge mig det?

//N

Av NeZo

Jag använder mig av en Netgear WNDR3700, så där borde det inte vara något problem.. Men jag blir lite less nu.. Jag vet inte vad felet är. Använder mig av bredbandskollen. Min bärbara och Stationära har inga problem.

Av NeZo

Zotac ION Trådlöst problem.

Tja!

Har införskaffat mig ett Zotac ION moderkortet till HTPCn som ska klara 100Mbit trådlöst, nu är det så kul att när allt är installerat får jag ut 2 / 2 Mbit, vet inte alls vad som är felet.. Någon som kan komma på något?

Av NeZo

Har precis tagit upp spelande och lvlar just nu en Paladin och kör efter denna builden http://armory.wow-europe.com/character-talents.xml?r=Executus... Vad tror ni? är det okej eller ska man satsa på något annat kanske?

Av NeZo

Tja!
Har precis börjat lvla en Paladin, och kör retri Vad ska man ha för stats på gearen t.ex.? stamina, int, spirit?

Av NeZo

Ring till Telia och säga upp det så fort det går säger jag

Av NeZo

Så detta kanske blir bra?

http://pici.se/pictures/DJtQMtctz.jpg

Av NeZo

Har en stationär som är som server med diskar så därför. Men funderar på att ändra till en större. Sitter även och kollar på Ace Sonay chassit, ser fint ut Vet dock inte om man ska ta en cd-läsare eller inte.

Har PS3an som blu-ray spelare så..

Av NeZo

Antec ISK300 är ett chassi.

Av NeZo

Duger denna som HTPC.

Tja!

Tänkte kolla om detta skulle bli bra som en HTPC

http://pici.se/pictures/xoFeaFBzF.jpg

Av NeZo
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dala56
Jag får 10000-15000 över varje månad när hyran och allt annat tjafs(alla räkningar, mat, kläder osv) är betalt. Är för gammal(30) för att springa på krogen varje helg så det försvinner inte så mycket där heller. Äter ute endel men det blir ändå mycket pengar över.

Så visst det händer att jag unnar mig lite pryttlar när jag känner för det. Nu har jag dock inte handlat så mycket(10000kr kanske) senaste året vilket har gjort att mitt konto bara växer och växer.

Jag är verkligen inte en sån som sparar, men jag tjänar för mycket för att göra av med. Och det är ett ganska behagligt "problem".
Iofs köper jag inte en massa skit bara för att jag kan, vill jag ha nåt kollar jag upp vad som är bra och vad som passar mig, sedan handlar jag
Snart ska det dock inhandlas ny burk och då ska det banne mig inte snålas!

Vad har herrn för trevligt arbete?

Av NeZo

Klart man kör på båda Tre ankare eller Göteborgs Rapé när det är portion och Röda lacket när det blir lös