Inlägg

Inlägg som machivelli har skrivit i forumet
Av machivelli

Problemet jag hade var att varje gång jag stängde av spelet stängdes också "Services" ner. Då var jag var gång tvungen att starta om services och sen starta spelet, låta det logga in automatiskt och sen fungerade det.

Av machivelli

Der Baader-Meinhof Komplex

Riktigt bra film + att du får en eller två meningar på dålig svenska.

Av machivelli

Hade samma problem när jag köpte Ultimate från internet också.

Det jag fick göra: "Kör" skriv in "Services.msc" leta rätt på "Dragon Age" och öppna den. Sen ser du till att starta den och sen öppna spelet. Se till att du är inloggad i spelet så ska det gå sen.

Av machivelli

Expedition Tangaroa?

Av machivelli

Ta nåt spel som utmanar barnet i, eh, barnet. Kluriga spel som får honom/henne att utveckla sitt tänkande och sitt språk. Det är nog nyttigast och bäst.

Av machivelli

Apornas Planet från 1968. Vilket slut! (Den nyare är inte alls lika bra - men sammanfattar hela filmserien hyfsat)

Av machivelli

Ah, blir mer och mer pepp på spelet. Musik e riktigt skön. Lite BG känsla trots allt.

Av machivelli

Det du gillar mest.

Båda innehåller samma funktioner som görs på lite olika sätt.

Personligen tycker jag att MS Office för Windows är överlägset bäst och tyvärr når de andra inte upp till samma kapacitet. För OSX anser jag att det är dött lopp mellan Iwork och Office for Mac.

Av machivelli

Annars har ForexBank också sådana engångskoder för inloggning. Plus en schysst ränta på 1.01 % såhär i finanskristidet. Kostar inget gör det heller. Jag gillart.

Av machivelli

Mm, fel att köra på bara ett "deluxe/super/mega/exclusive/golden/bioware"-edition?

Förhoppningsvis går grejerna som kommer i de olika super-seten att ladda ner nån månad efteråt i någon patch eller liknande som det gick med BGII:s "special edition" handlare.

Av machivelli

Oh yes! The force will be with me! Stort tack för tipset!

Av machivelli

Ach, jag gillar inte spoilers. Borde förboka spelet och sedan glömma bort det tills det kommer i brevlådan... Omjag nu kan spela det.. suck.

Av machivelli

Jag skulle gärna se ett demo av spelet. Så jag får testa hur det är och hur det fungerar på min dator innan jag införskaffar det.

Av machivelli

Frågan är då om något faktiskt kan ersätta/uppfölja BG2? Inte i mitt hjärta.

Jag ser positivt på DA:O fast jag saknar lite ingame filmer och sånt, som ett demo?

Är det någon som vet hur ett Nvidia GeForce 6600 128Mb (som är baskravet för spelet) är jämfört med ett Nvidia GeForce 9400M - vilket fungerar bäst till spelet?

Av machivelli

Bästa kontorsprogrammet för OSX?

I dagarna när Apple uppdaterat sina datorer och min egen bärbara sjunger på sin sista vals är jag intresserad av att testa en ny MacBook Pro 13".

Frågan jag har efter att ha sökt och letat febrilt med ljud och lykta är vilket kontorsprogram är bäst till OSX? Jämför med Windows där Microsoft Office är det dominerande alternativet och ett programpaket som jag tycker är väldigt bra och riktligt kul att använda om det handlar om att skriva, räkna eller göra presentationer.

Frågan är vilka motsvarande program finns det för OSX och vilket är bäst? Under mina sökningar har jag kommit fram till att det finns främst fyra olika programpaket till OSX som används; iWork, MS Office, Open Office och Neo Office. Då alla fall hälften av dem kostar pengar och det känns som en dum sak att köpa två för att bara använda ett behöver jag lite hjälp.

Jag har förstått att MS Office är lite instabilt till OSX i dagsläget och de överiga har jag ingen som helst erfarenhet av det är därför jag behöver hjälp med input och feedback.

Varför använder du just det programpaketet du röstat på? OCH vilket skulle du rekommendera?

Jag är alltså intresserad av det bästa programpaketet (eller om det finns olika andra program som fyller samma funktion som MS Office till Windows som jag just nu använder och gillar skarpt) för att skriva, räkna, göra presentationer.

Stort tack på förhand!

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av machivelli

Köpte Titan Quest via Gamers Gate för nån vecka sen och är nöjd med tjänsten.

Bra utbud, schyssta priser (även om det var det enda stället som hade TQIT). Snabb nedladdning och säker betalning, via paypal.

Av machivelli

... och vilken bok sen. Mycket lättläst och intressant.

En framsida i orange/eld med Medua (hon med ormarna)?

Boken du letar efter är förmodligen Michael Gibsons "Grekisk Mytologi", stor som ett A4 och med många fina illustrationer.

Utgiven i Sverige 1994 och översatt till svenska av Karin & Sven Stolpe.

ISBN 91 7128 282 3

Jag hoppas du hittar den!

Mvh.

Av machivelli

Age of empires 2 - sjukt kul att spela tillsammans!

Av machivelli

Personligen tycker jag Yran är en fantastisk folkfest och campingen det bästa stället av alla - mest folk och fest - underbar stämning.

Sen är det väl också som i dina längar att otäcka saker händer, men poängen är att även om du går ut hemma eller om du går ut i en vilt främmande stad så gå inte hem ensam i mörkret.

Jag ser fram emot en riktigt bra Yra i år med grymma artister och Sveriges bästa krogstråk Synd att du missar det bara...

Lördagskvällen har en alldeles underbarstämning under presidenttalet.

Av machivelli

Ibland kommer jag in i Windows vanligt, jag har inte testat felsäkert läge än. Ska göra det så återkommer jag.

Tack!