Inlägg
Hur många är det egentligen som fuskar? Tycker det är sjukt många som ligger på typ 80-10 i stats och de hela känns jävligt suspekt. Tycker själv man gör jävligt bra ifrån sig och ligger ett bra game på typ 40-20 men att lyckas få ihop de dubbla utan cheats ser jag som jävligt svårt, fuskar de eller hur fan lyckas de dra ihop så många kills? I battlefield tyckte jag aldrig man såg folk med så höga killscores.
Jag har ~120 timmar spelade och har inte sett en enda person som jag misstänker fuskar. Detta betyder givetvis inte att jag inte spelat med eller mot fuskare, men det har inte varit någon som har haft märkbar påverkan på matchen. Spelare som har mycket kills spelar oftast SMG (Vector, P90, MP7 osv) och hoppar runt och samlar kills i den stora smeten av spelare på kartan. Är detta ditt primära fokus istället för att ta flaggor och du är bättre på datorspel än majoriteten av spelarna du möter kan du skrapa ihop många under en runda.
Sedan kan det också skilja lite beroende på vilken region man spelar i. Asien brukar ha större problem med fusk i andra spel.
Även jag är snart uppe i level 100 med 80–90 timmar i spelet, och jag håller med om din recension till hundra procent.
Vad för komponenter har din dator? Jag misstänker att det kan ha att göra med min uråldriga processor (i7-2600), och dess single-thread-prestanda, men jag upplever microstutters ganska regelbundet. Särskilt när det skjuts/sprängs/springer mycket folk i min närhet — vilket emellanåt når den grad att jag dör pga. det, trots potatisinställningar och att jag nästan enbart spelar 32v32. Jag har även ett 1070 Ti, men jag tvivlar på att det är vad som sätter käppar i hjulet för mig.
Utöver det, ett mycket bra spel och din recension highlightade dess nuvarande tillkortakommanden väldigt nyanserat.
Låter skoj! Har själv bara en handfull personer att spela med, kör mest solo tyvärr. En SweC-klan/Discord för vår community vore guld värt imo.
Jag kanske överdrev potatisnivån en aning, men jag har ett 1080 och en i7 9700K vilket inte är så hett nu för tiden och har lite bekymmer att leverera en stabil upplevelse i senare spel. BattleBit flyter på bra och ligger mellan 100-130 (låst till 130) FPS i 127vs127 beroende på vart på kartan jag befinner mig och hur mycket som händer runt omkring. Den verkar också dippa när man tittar ut över alla blåa prickar. Har inga problem med microstutters som du beskriver så det låter kanske som att du har bra motivation för en ny processor!
Jag har nu uppnått strax över 100 timmars speltid nu och tycker det är dags att skriva ner en kommentar. För att sammanfatta det hela har jag inte haft så här kul i ett spel på flera år. Utan tvekan det bästa spelet jag har rört på väldigt länge och tycker det är inne och petar mycket på hur spel kändes att spela förr i tiden.
Spelet är en mix av Battlefield och Squad där vissa moment mer åt "milsim"-hållet medans andra faller mer åt Battlefield. På de större servrarna (127vs127) är Conquest det vanligaste spelläget. Två helikoptrar snurrar över dig, en stridsvagn rullar in från distans, det skjuts överallt och någon skriker efter "MEDIC!!" i röstchatten. Det är totalt kaos och man glömmer allt som har med unlocks, K/D och vinst att göra, man spelar och gör sin grej. Man dör fort i spelet men dödar också fort så hur man rör sig tvärs över banan är i princip allt. Man dör mycket men lite mindre när man väl börjar lära sig kartorna. Finns en hel del saker att låsa upp och byta upp både till karaktär och till vapen. Byggsystemet är en aning klumpigt men tillför otroligt mycket, likaså att mycket av miljön kan förstöras. Spelet kanske ser för jäkligt ut när man ser det för första gången men när man väl spelar tänker man inte alls på att man nästan befinner sig i Minecraft.
En av de absolut bästa sakerna med BattleBit är hur pass bra det fungerar. I princip inga buggar, serverproblem eller andra irritationsmoment som drar ner spelupplevelsen. Det bara flyter på. Även min nu mera potatisdator presterar bra FPS-mässigt. Det har lagts mycket tid på att optimera prestanda och "nätkod" enligt utvecklingsteamet och det märks verkligen när man spelar. Småsaker som att spelar auto-merge:as ihop när spelarbasen sjunker och att utvecklarna kan trycka ut live-meddelande på alla servrar om något strular. Man har en Discord där man har en väldigt öppen utvecklingsprocess och man fokuserar mycket på communityt och att det är ett spel för dem. De traditionella community-servrarna som fanns i tidigare spel är en planerad funktion inom kort.
Det finns alltid saker att påpeka. Som jag nämnde är spelet en mix av arkad och milsim och är du lagd åt ena hållet kan mekaniker från andra sidan vara ganska frustrerande. UI/UX-bitarna som exempelvis huvudmenyn känns som någons första hobbyprojekt i Unity och där behövs mycket kärlek. Många kartor har mycket höga byggnader och vinklar som gör att du kan bli skjuten från skjuttioelva olika håll samtidigt. Kombinera detta med en låg TTK och du har snart bränt ut den där respawn-knappen. Jag har sett andra personer gnällt en del på att det går långsamt att levla och låsa upp saker i spelet. Detta är inget jag bryr mig om särskilt mycket men för folk som inte har så mycket tid att spela kan det ta en stund att nå vissa vapen.
Jag är inte så förtjust i att både kartor och spelläge röstas på av spelarna efter varje runda. Jag hade hellre haft servrar som bara spelar ett visst läge eller servrar med en specifik kartrotation. Detta kommer troligtvis lösa sig när väl commmunity-servrar rullas ut men nu får man helt enkelt stå ut med det nuvarande systemet. Råkar du exempelvis ogilla Conquest så kommer du knappt få spela någonting annat på de större servrarna. Vapenbalaseringen är inte heller perfekt för stunden men det är något som övervakas och man verkar avvakta lite tills fler spelare har låst upp senare vapen.
Att spelet bara säljs för en lunch är nästan kriminellt. Gillar du Battlefield-liknande spel, har någon eller några att spela med och kan acceptera att spelet inte är exakt som Battlefield så kommer du med största sannolikhet ha väldigt kul.
BattleBit Remastered
BattleBit Remastered beskriver sig själv som ett massivt och kaotiskt "low-poly" FPS-spel med stöd för upp till 254 spelare samtidigt på en server i en till stor del förstörbar miljö.
Spelet släpptes tidigare i veckan som Early Access efter en lång period av tillfälliga speltester och finns nu tillgängligt för alla för en liten summa.
Från deras sida på Steam store:
https://store.steampowered.com/app/671860/BattleBit_Remastere...
PRIMARY FEATURES
- Destructible environment & levolution.
- Exhaustively optimized for high frames-per-second gameplay.
- Proximity-based voice chat for real-time communication with friendlies and enemies.
- Enhanced netcode for an FPS game, supporting 254 players per server, with high tickrate performance.
FEATURES
- Vehicular combat with tanks, helicopters, transports, and sea vehicles.
- 45+ weapons with extensive customization options for tailored combat.
- Classic class system with Assault, Medic, Engineer, Support, and Recon roles.
- Experience dynamic day and night gameplay across 19+ strategically designed maps
Vad tror ni, är det ett spel som lyckas flörta med gamla Battlefield-spelare?
Första träffen ju, använd reklamblockerare.
Bilden togs precis efter en nyinstallation och första steget för mig precis som för många andra är att använda befintlig webbläsare för att ladda ner Firefox. Så detta är resultatet många av oss ser. Det är inte svårt att lista ut vilken länk som är korrekt men jag kan fortfarande tycka att det är lite halvfult.
Men du! Testa Edges funktion att söka med Bing så blir dit liv bättre!
Precis som många redan nämnt så är Discord det absolut enklaste alternativet då du skapar eller använder en befintlig server som Discord själva tillhandahåller. Du behöver alltså inte ha en maskin igång i hemmet som kör en servermjukvara där det behövs uppdateras då och då. Du behöver heller inte bråka med saker som att öppna portar i router/brandvägg eller hur du löser en situation där du har en dynamisk extern IP-adress. Det är också garanterat den mest populära klienten som lyckats bäst med att baka in "IRC" och "Ventrilo" i samma produkt så det är rätt stor sannolikhet att det redan finns installerat hos er. Annars finns det i webbläsaren men med lite mer begränsad funktionalitet. TeamSpeak försöker åstadkomma något liknande som Discord i sin nya version (5) men den är fortfarande inte tillgänglig för alla.
Med det sagt så är Discord i mitt tycke klumpigt och är det bara röst du är ute efter så föredrar jag TeamSpeak eller Mumble alla dagar i veckan. Tycker du det är kul att pilla på serversidan eller något som du möjligtvis kan vara intresserad av så är det ett perfekt litet projekt att hålla på med. Jag har kört en TeamSpeak-server här hemma under massa år med alltifrån 100 användare till det kanske mer blygsamma 25 nu för tiden och det har fungerat fint. Så jag och mina vänner som spelar använder alltid TeamSpeak. Ingen är särskilt glad i Discord - kanske är det åldern då vi växte upp med just IRC och Ventrilo
TeamSpeak bör vara mer populärt än Mumble men nackdelen med TeamSpeak är att du endast kan hålla igång en server för 32 spelare. Har du behov av en större server så behöver du lägga ut pengar om du inte hade tur och skaffade en "Non-Profit License" för några år sedan. En licens som nu längre inte finns. Mumble är open-source så där kan du göra vad du vill. Från användarsidan så är både TeamSpeak och Mumble gratis och enkla att använda.
Fortfarande på Windows 10, kör med små ikoner samt "Never" under Combine taskbar buttons. Gillar det mer traditionella utseendet, svårt att vänja om sig.
Härligt. Förstår tyvärr inte riktigt hur du menar när du beskriver hur det fungerade förut. Jag brukar bara surfa in på IP-adressen + share och lägga till det som ett bokmärke och sedan brukar det rulla på. Det går också att automatiskt montera vid boot via /etc/fstab eller systemd-mount men det är lite mer manuellt arbete och ser ingen fördel med detta i din situation.
Gällande andra problemet; osäker. I min värld så borde Mint (eller samba-klienten/stödet i filhanteraren) känna av att servern är igång och kunna nå dom automatiskt. Låter udda att det ska krävas en omstart för att komma åt shares på nytt. Det jag kan tänka mig är om du skulle haft en "manuell" montering via /etc/fstab som misslyckas vid boot eftersom servern inte är igång och att det därför inte dyker upp. Om du lägger till det som bokmärke som jag beskrev ovan, kan du nå sharen så fort den kommer igång då?
Annars minns jag autofs från skoltiden som är en "lösning" för att endast montera vid behov och kanske skulle passa bra om det går upp och ner ibland, men minns jag rätt så var det ganska bökigt att konfigurera. Någon har säkert ett bättre svar på båda dina frågor här, jag har aldrig behövt gå så långt
Det ser bra ut, det borde betyda att det fungerar. Jag satte upp Mint i en VM lite snabbt (valde Cinnamon som edition/skrivbordsmiljö då den var överst, vet ej vad du använder) och du borde kunna göra detsamma via filhanteraren som finns där. Klicka på ikonen till höger om "fältet" så kan du toggla att kunna skriva in en sökväg manuellt. Skriv in smb://192.168.69.10/Biblioteket så bör du få upp en ruta där du kan fylla i användarnamn och lösenord. Sedan borde du vara i mål. Du kan sedan lägga till den till bokmärke om du högerklickar på den under Network i den vänstra menyn. Jag misstänker att det är så du hade det upplagt tidigare?
Exempel men med mina uppgifter:
Det sista kommandot som du körde (smbclient) ser rätt ut eftersom du ser alla utdelningarna i listan, så tycker att det borde fungera i sådana fall. Vilken skrivbordsmiljö och filhanterare kör du i Linux Mint? Vad får du för felmeddelande när du försöker nå din samba-share på servern?
Fungerar det om du monterar en share manuellt? Exempel i mitt fall, byt ut ip-adress, SHARE (mot te x Biblioteket) och username. Mount-kommandot kommer fråga efter ditt lösenord.
# Skapa en tom katalog under /mnt och montera in din Samba-share från servern
daniel ~$ sudo mkdir /mnt/testsamba
daniel ~$ sudo mount -t cifs //192.168.0.1/SHARE /mnt/testsamba -o username=daniel
daniel ~$ ls -l /mnt/testsamba/
(...borde lista dina filer...)
# Rensa upp
daniel ~$ sudo umount /mnt/testsamba
daniel ~$ sudo rmdir /mnt/testsamba/
jag får tyvärr erkänna min dåliga forumsetikett men hur gör man med taggarna?
Du placerar det du vill "sticka ut" inom CODE-taggar i forumet. I exemplet under behöver du ta bort punkten i båda taggarna.
[code.]
root@bottenskrap:~# pdbedit -L
daniel:1000:
[/code.]
Detta resulterar i att det ser ut så här vilket gör det enklare att läsa bland annan text:
root@bottenskrap:~# pdbedit -L
daniel:1000:
Du kan använda knappen förhandsgranska när du skriver ditt inlägg för att se hur resultatet kommer se ut. Brukar förenkla när man formaterar inlägg.
jag har egen smbuser
Dock tror jag inte att det är fel på min server utan det är min mintmaskin som knasar.Det funkade innan jag ominstallerade mint.
Jag har windows 10 på db på samma maskin och då funkar det.
Du har med största sannolikhet rätt att det är din Mint-maskin som bråkar, men vi behöver output från kommandon för att kunna hjälpa dig vidare. Posta outputen (inom CODE-taggar här på Sweclockers) från pdbedit -L och cat /etc/samba/smb.conf (eller testparm) (printar din konfiguration inklusive shares) som root på din server.
Kan du på nytt köra smbclient -L //serveripadress -U användarnamn från din klient och klistra in fullständig output här? Det är lite rörigt från dina tidigare inlägg men om jag ser rätt så ser det ut som du faktiskt lycka ansluta till servern eftersom du ser en IPC$-share. Men du ser inga övriga shares så det finns ingenting att besöka.
Nu har jag inte behövt pilla allt för mycket med Samba så min kunskap sträcker sig inte allt för långt. Men tolkar jag ditt första inlägg korrekt så har ingenting förändring skett på serversidan utan endast en ominstallation av en klient. Så gissningsvis är det något som förändrats på din Mint-maskin efter ominstallation, antingen nyare version av någon mjukvara som förändrat beteendet eller att någon inloggningsuppgift skiljer. Tycker inte du ska behöva pilla på serversidan om ingenting har förändrats där.
Som @nikwad skrev så posta gärna konfigurationen för dina utdelningar. Kör även kommandot pdbedit -L som root på servern för att lista alla användare i Samba-databasen. Detta gör det enklare att lista ut om det kanske är någon uppgift som saknas när du försöker koppla upp dig. Målet som tidigare nämnt i tråden är att du ska kunna köra smbclient -L //serveripadress -U användarnamn från din Mint-maskin och se utdelningen i listan.
Fick återkoppling från Ownit idag fyi;
"Hej!
Hittade en länk som går väldigt tungt, eskalerar detta internt, den peakar främst kvällstid dock så bör vara då problemen uppstår men vi kommer nog behöva utföra ett nattjobb för att uppgradera kapaciteten där så jag tycker vi avvaktar lite tills det är gjort så kan vi fortsätta felsökningen därefter om problemet kvarstår."
Härligt, då låter det som liknande problem som jag råkade ut för då. Skönt att det inte är något lokalt bekymmer i alla fall.
Här kommer två tester med WinMTR som kör mot 8.8.8.8.
Bilden nedan är när jag laddar ner i Chrome, då uppstår inte problem med packet loss på TS3-servern.
https://i.ibb.co/yqwfsDH/Chrome-8-8-8-8.png
Denna bilden är när jag laddar ner via Steam, då uppstår packet loss på TS3-server.
https://i.ibb.co/J3rXSzD/Steam-8-8-8-8.png
Jag kan dock inte tyda vad WinMTR säger, kan man se vart problemet ligger?
I den sista grafen så ser det ut som du upplever paketförlust och att detta sker efter din router. Min amatörgissning är att något hos Ownit bråkar lite. Som du kan se i din mätning så fortsätter paketförlusten hela vägen fram till målet, så det är ingen spik eller en enstaka utrustning som nerprioriterar det WinMTR skickar (mer info här om det). Du ser ju dessutom liknande värden för TeamSpeak under samma period.
Jag skulle fortfarande koppla in mig direkt in i väggen och skippa routern helt när du felsöker, detta är troligtvis ett av de första stegen som supporten skulle be dig pröva ändå. Bara för att utesluta din router helt. Försök hitta fler tjänster där du kan ladda ner i högre hastighet som kan trigga problemet. Fortsätt ta bilder som du gjort. Detta är superbra att ha om du behöver skicka vidare mer info till supporten sen.
Tack för svar, ska kolla in alla förslag.
Men något jag testade nu direkt var att ladda ner en 100GB fil via webbläsaren. Den laddade ner i ca 55mb/s och jag såg ingen packet loss på TS3-servern. Jag får packet loss direkt via Torrents och Steam, men alltså inget via webbläsaren även om det laddar ner i samma hastighet på samtliga.
Säger det något?
I mitt fall (igen, behöver inte vara samma problem) så berodde det lite på tjänst. Via webbläsaren/wget behövde jag komma upp i lite högre hastigheter för att se problem medan Steam kunde vara låst på en ganska låg nivå för att se förluster. Det skedde också stegvis, så ju högre hastighet ju högre paketförlust. Tryckte jag på fullt i Steam så kunde jag se upp mot 15-20%. Annars finns det många tjänster där du bör kunna få ut hög hastighet. Någon av alla dessa speedtest-tjänster eller någon HTTP-mirror för linuxdistributioner. Telenors speedtest var rätt brutal om jag minns rätt.
Jag hade faktiskt samma bekymmer för lite över ett år sedan, med Ownit som leverantör och på en 1000/1000-lina. Så fort jag laddade ner någonting i lite högre hastighet så upplevdes paketförlust (runt 10%) på all inkommande trafik. Detta påverkade alla protokoll, så både ICMP, TCP, UDP, IPv4 och IPv6 osv. Jag kör också en TeamSpeak-server här hemma! Efter en hyfsat lång mejlkonversation så fick jag svaret att det var kapacitetsproblem i området och efter ett underhåll så hade jag återigen 0% paketförlust vid nerladdning i maxhastighet och har fungerat fint sedan dess.
Här är ett exempel hur det såg ut för mig när jag laddade ner via Steam, låst till 50 MB/s och en mtr körandes på routern.
https://i.imgur.com/8Q0Z4Hh.png
Detta behöver givetvis inte vara samma problem, men här är lite saker jag skulle pröva för att utesluta att felet ligger hos dig. Ladda hem WinMTR. Det är ett verktyg (Windows-varianten av det jag använder i bilden ovan) som kombinerar ping och traceroute i ett och gör det enkelt att se om någonting bråkar på vägen. Starta igång den mot någon känd punkt, tex 1.1.1.1 eller ping.sunet.se. För att trigga problemet så är det enklast att ladda ner en stor fil. Tele2 Speedtest har stora filer du kan ladda ner via webbläsaren där du också når höga hastigheter.
Du nämner att det är paketförluster i TeamSpeak (UDP), men kan du verifiera att det sker för all trafik? Kör igång WinMTR när du ladda ner torrents eller en stor fil från exempelvis Tele2. Ser du paketförlust där? Upplever du att det känns långsammare att ladda webbsidor? Buffrar Twitch eller andra streamingtjänster?
Mitt första steg skulle vara att utesluta routern. Så om möjligheten finns så koppla in en dator direkt in i väggen. Gör samma sak, ladda ner någonting i hög hastighet, använd WinMTR för att kika om du ser paketförlust. Fortfarande problem? Testa en annan dator direkt in i väggen. Testa en annan kabel mellan datorn och väggen. Är det fortfarande problem så har du i princip gjort den felsökningen du kan från ditt håll. Men fungerar det istället bättre här så låter det som att din router bråkar.
I mitt fall såg jag samma problem på tre olika datorer direkt inkopplande i väggen, över två olika operativsystem. Jag hade också betydligt lägre paketförlust vid nerladdning från Ownits egna speedtest-server.
Vissa switchar kan ju ta evigheter på sig, och har de då beroende mot flera och det ska tankas ner någon config eller liknande så tar det tid att komma igång.
Att ha resolvers och andra diverse på icke-publika adresser ser jag inte som ett större problem i sig själv - men även Ownit börjar såklart få slut på IP-adresser (så vidare de inte får något nytt gäng av alla Telenors miljontals) så visst.
Nertiden kunde vara flera timmar så jag hoppas för deras skull att det går fortare än så att komma igång. Nu kommer jag spekulera lite för jag vet inte hur deras lösning såg ut vid tillfället eller hur internetleverantörer brukar implementera denna bit, så råkar någon ha mer information och erfarenhet får ni jättegärna berätta.
Din router/dator efterfrågar en IP-adress via DHCP och Ownit knyter sedan den adressen till din MAC-adress och DHCPs DUID under några timmar samt tillåter den att prata ut på nätverket. Men vad som hände var att deras utrustning startades om och låsningen till adressen låg kvar men "öppningen" för den enheten att kommunicera ut försvann. Så jag hade länk och kunde se deras utrustning tjafsa lite över nätverket via tcpdump men inte mer än så. Jag var också med i en testgrupp för IPv6 under den tiden och IPv6-trafiken kunde ta sig ut under denna nertid. Väntade man några timmar löste det sig, gissningsvis när låsningen gick ut och förnyades/öppnades upp för kommunikation på nytt.
Men igen, detta hände väldigt sällan och har inte varit ett problem på många år. Jag upptäckte också senare att de fanns en "släpp lease"-knapp på deras hemsida så kanske hade den kunnat styra upp situationen.
- Igår Google avtäcker Pixel 8 – sju års uppdateringar och uppskruvad prislapp 54
- Igår Intels marknadsföring bekräftar 20-kärnig Core i7-14700K 30
- Igår AMD väntas lansera nya Threadripper 19 oktober 30
- 3 / 10 Iphone 15-familjen kan ha batterier av lägre kvalitet än tidigare 65
- 3 / 10 Skoformade Sneaker X är billigare än väntat 23
- Igår Android 14 får fler designval och bättre integritetsinställningar 11
- 30 / 9 Nu är det officiellt: Inga fler gratisuppgraderingar till Windows 10 61
- 29 / 9 Grafikprestanda i Counter-Strike 2 79
- 29 / 9 AMD:s FSR 3 med interpolering anländer idag 96
- 29 / 9 Windows 12 får Chrome OS-liknande specialversion 11
- Igår Majoriteten av svenskarna vill kunna jobba hemifrån 86
- Igår Veckans fråga: Kan du tänka dig att jobba på ett Security Operations Center? 15
- Igår Netflix siktar på ny prishöjning 104
- 3 / 10 Reklamfritt Facebook kan kosta 115 kronor i månaden 83
- 3 / 10 Fortsatta tapp för hemelektronikbranschen i Sverige 49
- Majoriteten av svenskarna vill kunna jobba hemifrån87
- AMD:s FSR 3 med interpolering anländer idag97
- Spel fryser2
- Ryzen 7 5800x3d vs 5800x CS20
- Netflix siktar på ny prishöjning104
- Bygge för gaming i 1080P - Hjälp0
- Wordle på svenska - ordlig.se6652
- Guide för köp av en riktig kontorsstol557
- Moms regler6
- Bränna film7
- Köpes Qnap NAS 6-8 bay köpes
- Säljes Starfield game bundle
- Säljes Xbox Series X + Elden Ring
- Bytes Razer Blade 15 Base Edition 2021 (RTX3070, 165 Hz QHD, 32 GB, 1.5 TB SSD)
- Säljes define 7 compact solid black och Prusa MK3 frame
- Säljes MSI GTX 650 och AMD HD 7570 [Intressekoll]
- Säljes Technics EAH-AZ80
- Säljes AMD Ryzen 7 7700X
- Bytes Samsung Odyssey Neo G8 240hz 4k bytes/säljes
- Säljes Helt ny oöppnad förpackning m2 gen 4
Tester av chassi, grafikkort, processorer m.m.
- Powercolor RX 7800 XT Hellhound – en helvetes bra kylare20
- Grafikprestanda i Counter-Strike 279
- Bättre ray tracing-kvalitet i Cyberpunk 2077 med DLSS 3.5171
- Phanteks NV5 – ett utmärkt och estetiskt tilltalande chassi56
- Hur viktig är radiatorstorleken på AIO-kylare?83
- Fdrive X 8 TB – blufflagring som förstör data77
- AMD Radeon RX 7800 XT och RX 7700 XT – bolaget skjuter skarpt i 1440p-klassen179
- Grafikprestanda i Starfield244
- Hur mycket grafikminne använder de senaste spelen?128
- Snabbtest: Thermalright BCF förhindrar böjda processorer30