Inlägg

Inlägg som jehuty har skrivit i forumet
Av jehuty

Äntligen! Är så trött på att behöva skrika på min router att håll käften när den gnälla på att den vill ha mer gigabytes.

Av jehuty

Vad ligger en 4090 på 23-24? Inte så långt ifrån då.

Av jehuty
Skrivet av Kladdpapper:

Jag brukar alt-tabba väldigt mycket och har hört en förmodad myt om att intel haterar det bättre.

Kanske stämde när din CPU var ny men inte längre. Jag har en AMD 3700X, några år på nacken nu och har inga problem med att alt-tabba.

Av jehuty

Har haft en HTC vive sedan release och aldrig tyckt att det har kommit tillräckligt mycket nytt för att uppgradera. Ska jag lägga en massa pengar igen ska det behöva kännas som en ny generation.

Av jehuty

Förstår inte problemet. Hur svårt ska det vara att införa hi-fi kvalité?

Av jehuty
Skrivet av SiD:

Är det så stor skara som kör bläck? Trodde "alla" körde laserskrivare

Använder i princip aldrig skrivare. Behöver man aldrig köpa till något till en laser skrivare?

Av jehuty

Den började med roasta mina skämt utan att jag ens sa ett skämt. Den känns lite sådär.

Av jehuty

Bättre än vad jag trodde

Av jehuty

Att steam tar 30‰ stämmer väl inte? Har inte dom sänkt procenten för spel som säljer under en viss gräns? Eller har jag drömt det?

Av jehuty

Jag har en sån kabel och använder den till att koppla mobilen till mina hörlurar när jag är ute och springer. Jag svär, jag springer 50km/h snabbare när jag använder den.

Av jehuty

För sen sekund sen glömde jag bort hur larvigt dyra dom är, trodde att man skulle få en FE för ett humant pris. Sen vaknade jag upp igen

Av jehuty

Synd, hade tänkt köpa den nya C3 modellen på black friday men om den har högt pris kommer den förmodligen vara för dyrt även under BF.

Är det bara G modellen som har bättre kylning eller har C modellen det med?

Av jehuty

Har det precis kommit något nytt inom AI som gör att alla stora företag kan släppa sin AI's eller fick alla panik efter chatGPT och släpper det dom har nu?

Av jehuty

Hade svårt att köpa en GPU för att varje gång det var dags för ett nytt kort så ville jag alltid vänta för att jag alltid ville ha det bästa kortet.

Sen började dom bli sjukt dyra och vägrade betala så mycket pengar. Jag sa till mig själv "Nvidia kommer lära sig av misstaget av att höja till galna priser"

Men tillslut så orkade inte mitt GTX 980 spela några spel så blev tvungen att uppgradera till RTX 3080.

Av jehuty

Får det till 12 men har förmodligen glömt några.

Av jehuty

Köpte min OLED på blackfriday och han sa att han bara hade färdigkalibrerade tv apparater som var typ 1500kr dyrare. Jag ville verkligen inte ha det, jag väljer hellre att gå därifrån utan och då helt plötsligt hade han en tv.

Han sa att den skulle gå till en kund imorgon men han löser det.

Av jehuty

Tycker att det är bra att Microsoft vill höja säkerheten och känns så onödigt att folk ska kringgå något som ska höja säkerheten. Stanna på Win10 om du inte har rätt hårdvara (jag förstår att det inte blir säkrare för att man behåller Win10).

Av jehuty

Vilken värld vi lever i när en mobil för 10K är prispressat xD

Av jehuty

Om en person bor mellan två bostäder, tex om man har en flickvän med egen bostad och man hoppar mellan sin egna och dess andra. Hur funkar det?

Av jehuty

Har haft samma tanke men aldrig orkar bry mig. Jag vet inte om jag är ensam att omdet här men Amazon videos filmer ser ut som att dom spelas upp typ 20 fps. Strax under vad en film ska spelas upp så det är knappt man märker någon skillnad men ser att det är något fel.

En gång visste jag att Netflix hade samma film så jag hoppade över till Netflix och då var det som natt och dag. Är det någon annan som har samma problem?