Inlägg

Inlägg som jehuty har skrivit i forumet
Av jehuty

Jag kollade lite snabbt vad en begagnad RTX 3080 10gb kostar och dom ligger på runt 8K. Om jag skulle få 8K för min 3080 och sen köpa en 4070 Ti för 10,5K (om den nu kommer kosta det) då skulle mellanskillnaden bli 2,5K. Skulle ni anse att det är en bra uppgradering?

Av jehuty

Försöker sweclockers hjälpa en nybliven gangster hur man tvättar pengar? 🤣

Av jehuty
Skrivet av GuuFi:

Kan vara värt att nämna vad det är för mjukvara om någon annan söker efter samma fel, känns väldigt specifikt för någon tillverkare.
Oftast handlar väl dessa buggar om någon uppdatering som inte lirar/är kompatibel om det händer plötsligt och inte börjar fungera efter omstart.

Sant, tänkte inte på det. Det var Steelseries GG 29.2.0. Senaste uppdateringen. Har aldrig haft det här problemet förut så känns som en freak accident.

Av jehuty

Ni kan låsa tråden för jag löste det. När jag började skriva texten började jag fundera på exakt när det utlöstes och det var när jag bytte från högtalarna (som är kopplad till datorn) till mitt headset. Testade att stänga av min tredjeparts mjukvara till mina hörlurar och då helt plötsligt började det fungera.

Sorry att jag skapade en tråd i onödan men samtidigt fick det mig att börja tänka

Av jehuty

Spel och videos laggar

Satt och surfade på youtube och hel plötsligt så började alla videos hacka extremt mycket. Testade en annan men samma sak. Startade om datorn och sen skulle starta ett spel men samma sak händer där. Redan vid introt av spelet så rör det sig kanske en halv fps. Startade om datorn igen, funkar inte.

Startar en massa scannings, microsoft defender, avasta virus scanning och Malewarebytes men hittar ingenting. Någon som kan tänka sig vad det här kan vara? Det kom så plötsligt, ser en youtube video och sen nästa sekund slutar allt att funka.

Av jehuty

Vill se LG's nya modeller av OLED. Kommer inte köpa dom men alltid kul att se vad dom nya har att erbjuda.

Av jehuty
Skrivet av MinscS2:

Säga vad man vill om Musk, men lite respekt ska han allt ha för att han faktiskt lyder omröstningen.

Han kunde lätt dratt en "jk lol" eller börjat gnälla.

Han visste vad resultatet skulle bli och använder omröstningen som en ursäkt att avgå och slippa erkänna sitt misstag.

Ingen frisk människa skulle lyssna på en omröstning.

Av jehuty
Skrivet av krEJZi:

Han skrev redan 22e nov att han planerade att lämna över till någon annan när ersättare hittats.

Betyder det VD platsen eller hela företaget (sälja)?

Av jehuty

Det här är en sån där lag som polisen inte kommer se till att den följs för att det är helt omöjligt att göra det. Förhoppningen är att folk får en tankeställare och självmant slutar med att dela sina konton.

Av jehuty

Hahaha scalpers kommer få det ännu svårare att gå +-0 nu xD

Av jehuty
Skrivet av Hulle:

Det är ju försvinnande få som sitter på 3080+, även om man ibland kan tro annorlunda när man hänger för mycket på Swec.

/hulle.

Exakt, vi är den där 1% som kan lägga en halv månadslön på ett grafikkort så det känns som att flera skulle äga en.

Av jehuty

Kollade en hemsida som avgör hur långtid det skulle ta att knäcka mitt lösenord. Skrev inte ett lösen jag använder men ett likt.
2,5 miljoner år xD

Kör på fraser så lösenordet är 14 tecken långt.
Hade en på 28 tecken men började bli för gammal så blev en ny fras.

Av jehuty

OLED kommer nog bli som Plasma. Efter att tekniken har blivit bättre är det nästintill inget problem och det verkar som att nyare modeller redan är där.

Av jehuty

#size: 65
#mgf: LG
#model: OLED65C8PLA
#time: 48
#dutycycle: 6
#usecase: tv/spel/film/mycket tv4 morgon

Osäker på timmar men frugan tittar på tv4 morgon varje dag på morgonen och efter jobbet blir det "efter fem". Hon låter tv'n rulla på under morgonen och kvällen. Sen på kvällen kan jag se på film eller spela. Helger blir det nog flera timmar då frugan ser tv4 morgon i princip när det börjar till när det slutar. 6 timmar kanske är i underkant men är i alla fall timmar som nås upp i princip varje dag då tv'n ofta är på som bakgrundsljud.

Orange är en färg där jag nästan tycker att det syns mest. Lite irriterande att se breaking bad då serien ofta har ett orange filter.

Av jehuty

Någon som har en LG som vet vart man hittar modellnamnet i menyn (om det går). Den har några år på nacken och kommer inte alls ihåg vilken modell jag har.

Av jehuty

Vet inte om det har nämnts här men Elgiganten har NHL 22 för 39kr

https://www.elgiganten.se/search/nhl%252022

Av jehuty

Istället för att skapa en ny tråd frågar jag här.

Vilken skulle ni rekommendera?
https://www.prisjakt.nu/jamfor/produkter/5724835,5688342?cate...

Den billigare är 5000kr billigare och undrar om det är något jag missar om jag köper den? Det jag kan se är 120hz och HDMI 2.1 (som egentligen bara är viktig för 120hz 4K gaming?)

Men om jag sparar 5K kan jag leva med det, jag klarar mig gått och väl med 60hz gaming på en tv. Men är det något annat som jag missar som är värt att nämna?

Av jehuty

Hur kan sånt här vara lagligt?!

Moviezine.se har reklam för att webhallen har sänkt priset på sin LG OLED 77" tv med 17K. Från 40K till 23K. Går man in på prisjakt så ser det ut så här:

2022-11-10 22 990 kr -17 000 kr
2022-11-09 22 990 kr
2022-11-06 22 990 kr -2 000 kr
2022-09-29 24 990 kr -15 000 kr
2022-09-28 39 990 kr

Så 28/9 kostade den 40K men har fått två prissänkningar efter det då en var dagen efter den 29/9 till ett pris på 25K (jag avrundar om ni inte redan har fattat det). Sen den 6/11 sänks den till 23K och sen oj helt plötsligt får den en prissänkning på med 17K den 10/11 men behåller samma pris.

Av jehuty
Skrivet av Aka_The_Barf:

Vad händer med namnen efter 1 nanometer? 0.85 nanometer?

1 nanometer+, 1 nanometer mega, 1 nanometer ultra, 1 nanometer mega ultra. Sen gör man som film och spelindustrin gör och börjar om på 1 nanometer xD

Av jehuty

Om dom drar ner betyder det att "industrin" kommer ikapp med alla komponent brister och priserna kan gå ner till normal nivå EFTER att inflationen är över?