Inlägg

Inlägg som deques har skrivit i forumet
Av deques
Skrivet av norrby89:

gör det minst en gång i kvartalet, hade något så enorma problem med drivrutiner till min laptop med rtx 3070 samt att man märkte av att den tappade några FPS i vissa spel efter ett tag när man installerat massa skräp på den, kringgick denna förlust genom att helt enkelt blåsa om datorn innan den blev allt för märkbar

Du kanske ska låta bli installera skräp?

Av deques

Gäller Powers 20% rabatt även för produkter som är rabatterade?

Av deques
Skrivet av CreamyBanana:

Produkt: Chromecast with google tv HD
Länk: TELIA Endast i butik
Kategori: Smart TV - Tillbehör
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5962660
Pris: 249kr

Butiksmedarbetaren sa att erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Så ring din butik innan för att vara säker att det finns

<Uppladdad bildlänk>

https://i.imgur.com/j3P1RSF.jpeg

Jag var inne i Telia butiken i Norrköping och det var tyvärr slut
Däremot kan man beställa. Går dessutom få det skickad till närmaste postombud fraktfritt

Av deques

Älvsjö av alla ställen? Skulle den inte avvecklas?

Av deques
Skrivet av Maximo:

Senast jag använde gamemaker så var det gratis. Det går i cykler.

GameMaker har aldrig varit gratis. Dom hade förut trial mode, men det läget blev sedan helt fritt att använda. Man behövde fortfarande en licens för att kunna exportera till tex Windows.

Skrivet av pine-orange:

De byter licensavtal typ stup i kvarten, lite som Unity innan Unity gjorde det fast Unity tog det till en helt ny nivå förstås.

Nu överdriver du kanske. Detta är nog andra gången de bytte licensform i deras befintliga version (GMS2). Första gången de bytte licensform var till form av prenumerationstjänst, nu är det tillbaka till engångsbetalningsmodellen som de hade innan. Nu är det dessutom fritt att exportera till Windows/Mac osv så länge det inte är kommersiellt syfte

Av deques
Skrivet av Mightybjorn:

Förstår, minns inte vad som var fördelen med Budbee men har vagt minne av att jag är missnöjd med dessa. Har dock Postnords paketbox utanför ingången samt brings paketbox 6 min promenad ifrån mig, ändå tjivas dessa om att lägga paket utanför dörren och de blir stulna för mig, får jag välja utlämningsställe är jag nöjd och glad!

Jag skulle gissa att den enda fördelen är att man kan hämta paketet när som helst med dessa skåp. Men om ingen hämtar deras paket så kommer nya paket att aldrig kunna levereras

Av deques

Jag tog kontakt med dom, men jag hade redan fått tag i Budbee, och fick en gratis hemleverans istället. Power såg detta och gjorde inget mer.
Tyvärr så lyckades Budbee ändå inte leverera paketet hem till mig pga förseningar. De skickades sms om detta kl 21. Deras senaste tid på att leverera paket var 22.30. Vilket betyder att föraren hade antingen för många paket att skicka eller tog ledigt för dagen.

Jag meddelade detta till Power, men jag gissar att Power också tog ledigt för helgen. Detta var i fredags som Budbee skulle leverera.

Fick för en kvart sedan om ett sms om att de har bokat en ny leverans idag. Få se om de lyckas fullfölja leveransen idag.

Efter detta så kommer jag aldrig välja skåpleverans. Detta är andra gången det händer mig, första gången var det inte lika allvarligt som denna. Väljer man skåpleverans så är det inte garanterat att paketet kan levereras pga att skåpen är upptagna av andra leveranser. Trots att mitt paket blev lovad att den skulle vara prioterad så blev ändå mitt paket ej levererad.
Även hemleverans så kommer jag inte välja Budbee. Hellre att det tag nån dag extra om de skickas av Early Bird eller att man själv får hämta från PostNords utlämningsställe

Av deques

Lånar tråden lite

Vad är rimligt leveranstid? Jag beställde ett par hörlurar från Power den 15:e oktober. Den skickades från lagret den 17:e, med andra ord tog det två dagar för Power att skicka det. Första leveransdatumet skulle vara 21:a oktober, men ändrades hela tiden mellan 20:e och 21:a.
Fick sms om att den finns att hämta 21:a, så jag gick till skåpen och hämtade paketet. Problemet var att skåpet var tomt, det fanns inget i den. Varför fick jag ens ett sms om att det finns att hämta? Jag ringde direkt till Budbee och frågade om detta. Enda svaret är att dom ska göra en eftersökning och att jag skulle få ett nytt sms när jag kan hämta den. Så jag fick ju gå hem tomhänt.
Nytt leveransdatum blev då, och som förra gången så har den ändrats till olika datum. Värst var det att den skulle komma 21:a oktober, vilket har redan passerats. Jag har ringt dom och då sa dom att de skulle priotera mitt paket så att den skulle levereras före alla andra paket, skulle ha fått den i tisdags.

Jag har fortfarande inte fått paketet, och jag misstänker att dom har slarvat bort paketet. Vad kan jag begära ifrån Budbee? Kan jag kontakta Power om att jag vill avbeställa hörlurarna?
Om jag minns rätt så ska det ta mellan 2-5 dagar att få hem beställningen med Budbee.

Av deques

Man behöver köpa en ny hubb för att använda dessa? Den gamle hubben funkar inte med dom?

Av deques

Brorsan säger att jag ska spana efter tangentbord på banggood.com. Är dom tangentbord som säljs där bra?

Av deques
Skrivet av edson:

Oj, missade det! Då är det en ännu bättre deal då. Lägger till det i mitt inlägg!

Erbjudandet verka har slutat gälla. Hörlurar får man fortfarande på köpet, men priset är nu i ordinarie pris

Av deques
Skrivet av bärplockaren:

Ett scenario man visar upp sitt körkort, får polisen då ta mobilen och gå iväg med den?
I och med det har man på sätt och vis gett medgivandet och polisen kan gå eventuellt gå igenom ens mobilen.

Jag skulle gissa att polisen få scanna en QR kod med polisens egna telefon, så kan dom gå iväg med den istället.

För att göra det säkrare så få man identifiera sig på liknande sätt som mobilt BankID efter att polisen har scannat qr koden

Av deques

Är det nån som har koll på detta?
Jag bodde i en bostadsrätt där bostadsrättsföreningen stod för elavtalet. Jag betalade endast elförbrukningen ej dom fasta kostnaderna.

Jag har även hunnit flytta till annat boende, har jag fortfarande rätt till elstödet?

Av deques
Skrivet av Nicklidstrom:

Produkt: HUAWEI MateView GT 27" välvd bildskärm för gaming
Länk: https://www.elgiganten.se/product/datorer-kontor/skarmar-till...
Kategori: Skärmar
Pris: 1490kr

Vad tycker ni om denna skärm?

Av deques

I kanadensiska Google sidan så kan man köpa Pixel Pro 7 för runt 8000 kr. I den svenska sidan så har den inte ens rabatt. Tror ni att den svenska sidan kommer rabattera Pro på den riktiga Black Friday dagen?

Av deques

Det var ett verkligen nice prisfel
Köpte till mig själv och två till mina barn

Av deques
Skrivet av p1er:

Windows pushar (eller pushade) drivrutiner från Nvidia automatiskt via Windows Update så du kan ha fått ny på det viset. Det hände mig utan mitt godkännande, jag tyckte den nyare drivrutinen funkade sämre så jag nedgraderade till 511.23 som rekommenderas som sagt och inaktiverade automatiska uppdateringar.

Verkar som jag har 512.336. Var kan jag hitta dom äldre drivrutiner?

Av deques
Skrivet av p1er:

Vilken grafikdrivrutin kör du på dGPU?
Det rekommenderas att använda 511.23 eller 511.79 (studio) då de är mer stabila. Testa en av dem och gör en ren installation, om du inte spelar något spel som kräver nyare alltså.

Är det drivrutiner som spökar? Kan inte minnas att jag har uppdaterat den senaste månaden

Av deques

Har detta hänt er? Inte min video, men det händer samma sak för mig
https://old.reddit.com/r/Lenovo/comments/oe2x0b/my_legion_5_p...
Skärmen flimrar. Jag hade datorn i strömspararläge och hade locket stängt. Öppnade locket och startade sen datorn så flimrar bilden. Det räckte med att stänga locket och öppna den sen så blir bilden bra igen. Detta har hänt två gånger för mig den senaste månaden

Av deques
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

1. Arbetsgivaren.
2. Du går till benifys hemsida, väljer privat. Betalar 29kr engångsavgift, väntar ett par dagar och vips livstid tillgång.

Är det nån skillnad mellan arbetsgivare och privat?