Inlägg

Inlägg som Stefan.Jarl har skrivit i forumet
Av Stefan.Jarl

Hej! återlivar tråden lite, Någon som har beställt härifrån? 2322kr för Seagate exos 16tb är väldigt lockande.

Av Stefan.Jarl
Av Stefan.Jarl
Skrivet av Pantburk:

Jag saknar Olws lövtunna peppar chips.

Olw jordnötsringar !

Av Stefan.Jarl

Dem blinkar rött om kortet ej får nog med ström (Detta hände mig) Sitter med ett 750w agg men det går använda datorn normalt ändå. Var väl att nätagget får jobba extra hårt.

Kan förslå att optimera strömförbrukningen på kortet genom "undervolt". Som löste mina nätagg problem.
Förlorar ingen prestanda om man inte vill, jag valde förlora 1-2% prestanda och fick ner kortet 120w i förbrukning i load. Men kan nog köra stock clocks på mindre volt och kanske tjäna 50-70w

Av Stefan.Jarl

skulle säga 2500-3500kr med rätt köpare. Själv lyckades jag få ett 3090 för 6000kr vilket jag kanske fick nån tusenlapp billigare än vad andra hade betalat.

Av Stefan.Jarl

Ser ju bra ut, utvecklingen går på rätt håll iaf. Men jag förutspår att release datumen blir förskjutna och sedan landar på ett pris som ej är värt det, precis som asus rog skärmen.

Av Stefan.Jarl

Dator hittar inte SSDn ibland

Hej!

En kompis till mig köpte nytt moderkort och cpu förra veckan och jag hjälpte han att sätta ihop grejjorna.

Det är ett problem och datorn verkar tappa kontakten med den ena SSDn (han har två). Det är den han har som lagring som datorn ibland inte hittar och får starta om datorn så många gånger det tar tills den hittar den. Vet inte riktigt om den han försvunnit när datorn kördes, han fick bluescreen en gång när han spelade och spelet låg på den disken så han har inte vågat köra mer spel så kan vara det som hände....

Har inte modell på varken SSD eller mobo just nu, men det är iaf ocz och asus som tillverkare.

Någon som har haft liknande upplevelse, eller vet någon lösning?

Av Stefan.Jarl

Grattis på Ra-den kill

//empiri Goodgame Frostmane-EU

Av Stefan.Jarl

Finns det någon lista på svenska top guilder?

Av Stefan.Jarl
Skrivet av Jackeswe:

har blivit allergisk mot mjukvaruproblem som min nuvarande LG gärna bjuder på. Sen är det ett plus om man kan spela quizkampen och liknande spel mot kompisar men inget måste.!

Då skulle jag utesluta många androidtelefoner enligt min erfarenhet. Både flickvänn och några kompisar har androidtelefoner och dem klagar ofta att något slutar svara eller fungera, och även efter factory reset. Men sen finns ju självklart många som kör felfritt också. Men upplevelsen runt mig är att det ofta krånglar (som ett windows ME)

Själv äger jag en Iphone, som även är min första och ända smartphone jag har kört själv. Fungerar bra och inte haft några bekymmer med mjukvara eller hårdvaran självt.

och låt hatet nu regna över denna post för jag talar illa om androidtelefoner !

Av Stefan.Jarl

Nick: empish spelar med eurocup clanen #l0wfly @ quakenet

Av Stefan.Jarl

Gillar själv inte konceptet med helskärms applicationer. Då jag vill att skärmen ska visa många olika fönster samtidigt.

Av Stefan.Jarl

Jag skulle rekommendera ett addon som heter Weakauras

http://www.curse.com/addons/wow/weakauras

Det är ett addon där du själv kan ställa in vad du vill ska hända om du får en speciell debuff eller om du ska interupta ett taget eller vad som. Addonet tar sin tid att lära sig men många topguilder använder det.

Kommer du fram till en ny boss. Det finns en spell du ska hålla reda på. Då konfigurerar du weakauras så när den spellen hamnar på dig så kommer det fram en stor Ikon mitt på din gubbe, kanske t.o.m en timer visas hur lång tid du har på dig kvar. Detta konfiguerar du själv. Bästa av allt är att andra som har weakuras kan dela med sig av sina konfigurationer. I min guild har vi 4-5st som är jättebra på weakauras och till varje ny heroic boss länkar dem ut några saker som vi ska ha koll på, så laddar weakauars det och det ända du får göra är att placera vart varningen ska komma.

Ett bra exempel på weakauras var när min guild progressade Amber shaper heroic i Heart of fear. Den som blir ambershaped ska ju interuppta sig själv och bossen. När bossen kastade sin spell man skulle interuppta dög det upp en stor Ikon över hela skärmen där det stod "Press 1 You stupid shit" och när casten på dig själv stod det "Press 2 for fuck sake" och dem gick inte att missa.

Av Stefan.Jarl
Skrivet av Dawidowski:

Du har en helt annan spel stil när du lirar quake, eller unreal tournament. Inga inzooms på vapnen som idag för att förverkliga aimet så som bf3, moh osv.
Inga bomber och 10000 bilar, 100 olika sikten, armors, extra perks och skit. Där var det ett vapen du fick plocka upp och kuta runt för döda.
Nyare spel kommer aldrig komma i närhetenav gamla spel då man tar realismen på för mycket allvar.

Om man tittar på quake videos, tunnringar så får man se många olika nivåer av skill, rörelse, reflexer, memorera banan till detalj, aimet var en perfektion.
Fatal1ty, än idag när man ser dem spela i gamla videos tappar man hakan på hur otroligt duktiga de är.

Är du en gammal quake spelare - Bow to you, mina rötter började där också

Spelar Quakelive idag på hyffsat hög nivå. Team Deathmatch. Men spelar även lite duel och va med i dreamhacks duellturnering i vintras. Kom till kvartsfinal. Fick även med lite frags i highlights filmen. Är du intresserad av att se kvartsfinalen kan du hitta den på: http://www.youtube.com/watch?v=Va4jR7WQh2o

Av Stefan.Jarl

Läst igenom många av kommentarerna här som gammal quake veteran, och själv kan jag inte ens komma förbi första banan i CoD4 Va någon båt eller nått. 4an? Men att spela quake på hög nivå går mycket bättre. Är väl helt vad man är van vid.

Av Stefan.Jarl

Testat att ställa ner vissa inställningar av grafiken? Jag vet iaf att när jag satte ultra på Vatten osv gick mitt spel åt helvete. typ 10fps. Men lät jag det va på high och allt annat ultra hade jag 120+.

Prova även byta mellan olika DirectX !

Av Stefan.Jarl

Jag bytte ut mina 7 år gamla hd590 mot ett par 360. Pga slitage... Jag märkte stor skillnad när det gäller ljudkvalité när jag lyssnar på musik eller tittar på film, mina hd590 var det bättre ljud i. Synd dem inte kunde vara med längre...

Har dock inget ont att säga om 360. Jättesköna att ha på sig. Blir inte jobbiga efter många timmars användande. Jättebra mic. Ljudkvalitén är jättebra till spel och liknadnde (det är väl det dem är designade för).

Efter har skrivit en stund kom jag tänka på att jag tycker det är mer diskant mindre bas i 360 än mina gamla hd590. Det som gör skillnaden vid musik och film. Det är vad jag själv tycker, inget jag har kollat upp...

Av Stefan.Jarl

Vet inte vilken prisklass du är ute efter men jag kan starkt rekommendera sennheiser 360

prisjakt länk: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=587879

hög kvalité. Bra mic. Tyg kuddar. Ligger inte på örat. Stänger ute mycket ljud utifrån. Volymratt på örat. etc. Skulle kunna säga att detta är ett av dem bästa på marknaden.

Jag har haft mina i 6 månader nu och dem är fortfarande som nya.

Av Stefan.Jarl

För mig har spelet fått tillbaka sin känsla som man kände i vanilla. Finns några negativa grejjer just nu dock.

1. Dailes: Måste fixa minst 90 charms i veckan för extra rolls på BiS gear, annars hamnar man efter i DPS och för ej spot längre.
2. 300 food, måste planteras, fiskas , döda mobs i timtal varje dag om man ska kunna raida. (går ju köpa på ah svindyrt också iofs)

Dessa är så tråkiga och har ej tid, jag vill kunna vara raidlogger, har ju annat att sköta.

Rent PVE mässigt tycker jag det håller klass. Enligt mig är spelet rätt "svårt" nu. Om vi kollar tillbaka till vanilla, tbc så raidade man 1 dag i veckan och rensade alla raid instancer varje onsdag. Nu iaf för min guild tar det en kväll att rensa HoF Hc och Terrence hc(vi arbetar på sha).

Av Stefan.Jarl

Så efter sommaren kan vi se dem i sverige ?