Inlägg

Inlägg som burton666 har skrivit i forumet

Western Digital Elements External Hard Drive 12TB, USB 3.0

12 TB USB3 kostar nu 215 EUR (226 EUR När svensk moms har lagts på). ~2500:-
https://www.amazon.de/dp/B07VXKF1L4/ref=sr_1_3?crid=1ZTGGA6PR...

Ska vara WD White hårddisk i om man läser kommentarerna.

Billigt, strömsnålt och halvnytt radeon-grafikkort?

Jag behöver köpa ett billigt amd grafikkort för att kunna köra MacOS Catalina som en VM på min unraid server.
Men vad finns det för strömsnåla grafikkort från amd som inte kostar skjortan. Om det går att hitta för under 500:- beg så är jag nöjd. rx550? eller finns det något bättre alternativ?

@Christiaan: Jag har kört mullvad i ett par månader med Wireguard och maxxar mitt 1000/1000 abonnemang.

Jag har en Win10 VM där jag har skickat in usb/mus som fungerar utan problem. Men hur gör jag för att skicka in en USB-Hubb ? Hubben sysn inte i unraid innan jag kopplar in något i den.

En till värderingstråd, i7 2600k

Jag har köpt en ny dator och tänkte försöka den gamla som har hängt med ett tag. Men jag har ingen koll alls på vad jag ska sätta ut den för.

Chassie: Fractal Design Arc Midi Tower
Moderkort: Asus Maximus IV Gene-Z
RAM: 16GB Corsair Vengeance (4x4)
CPU: Intel i7 2600K
Kylare: Antec Kuler 620
GPU: GTX 570
SSD: Samsung 850 Evo 250GB
HDD: 500GB Seagate
PSU: Corsait HX 750W

Rapportera CPU och minnesanvändning i Powershell ?

Jag är väldigt dålig på powershell men behöver använda PS för att logga systemanvändning på en Windows 10 maskin till en webbsida.
Jag har aktivitetshanteraren/prestanda som mall och vill få ut så liknande världen som möjligt.

Någon som har tips på hur jag ska få till powershell-delen i detta?

Någon som kan förklara för mig hur jag installerar en Win10 VM till en NVMe från en iso-fil i unraid? Jag har en unassigned NVMe-disk och har laddat upp en win10-iso till isos katalogen. Men hur jag än trixar så händer inget när jag startar VM:en. Jag får ingen output alls till skärmen som är inkopplad.

Dominator 2200:-

Dominator 2000:-

Skickades från m.sweclockers.com

Då bjuder jag 2100:- för 64 gb 2 x Corsair Vengeance LPX Black 32GB

Vad ligger dom aktuella buden på just nu (med PM inräknat) ?

@sharadkingboy: Finns något kvar ?

X570 mobo, DDR4, Ryzen 3900X, M.2, PSU

Jag letar efter komponenter till ett nytt datorbygge och söker följande:

CPU: Ryzen 3900X
Mobo: X570 chipset
RAM: 2x16GB DDR4 3200-3600MHz
M.2: 1TB
Psu: 750W Guld

Läs hela annonsen här

@firstofmay:
Den största anledningen är att den är så slö. Så fort jag packar upp något eller scannar med plex eller liknande så slår processorn i taket och allt annat blir segt som sirap. Det sitter en E3 1225v3 i den utan HT som jag gissar är en stor del av problemet. Det verkar även vara ganska trassligt och dyrt att uppgradera processorn.

Alternativ till 3900x ?

Jag har idag en gammal stationär dator med en i7 2600k och ett 1060 grafikkort, samt en Dell T20 som kör unraid och agerar som nas och kör en massa containers som plex, torrent, homeassistant mm. Jag har börjat fundera på att byta ut båda dessa mot ett nytt system med tex. en 3900X för att sedan kombinera server och "speldator" i samma maskin och köra min "spel-dator" som en VM.

Men jag skulle vilja komma så billigt undan som möjligt och undrar om det går att hitta något med likvärdig prestanda som inte kostar skjortan.

Det som jag är ute efter är:
CPU med minst 12 kärnor
Moderkort med stöd för 2 (gärna 3) pci-e 16x grafikkort
Minst 64GB RAM
Skapligt energisnålt system

Tackar för svaret, jag får tyvärr inte ditt exempel att fungera av någon anledning kanske för att jag kör med React (jag har försökt att ändra alla "class" till "className" utan förbättring).

Jag har istället kollat lite på bootstrap och försökte följa en guide för att få till samma sak där. Allt blir som jag tänkt men jag får inte submit-knappen att lägga sig i linje med resten av fälten. Antingen så blir den lika hög som input+label tillsammans eller så lägger den sig för högt upp. Någon som vet hur jag ska få till så att knappen lägger sig i linje?

<div> <form className="form-row align-items-center" onSubmit={handleSubmit(onSubmit)}> <div className="form-group col-md-3"> <label className="control-label" for="firstName"> Förnamn </label> <input className="form-control" id="firstName" placeholder="bill" ref={register} /> </div> <div className="form-group col-md-3"> <label for="lastName">Efternamn</label> <input className="form-control" name="lastName" placeholder="luo" ref={register} /> </div> <div className="form-group col-md-3"> <label for="email">Epost</label> <input className="form-control" id="email" placeholder="bluebill1049@hotmail.com" type="email" ref={register} /> </div> <div className="col-auto"><button className="btn btn-primary mb-2" type="submit"> Submit </button></div> </form> </div>

@edgren: tackar, ja det var nästan som jag tänkt. Jag vill även ha labels beskrivningar över alla inputs som matchar placeringen på inputsen. Sen skulle jag vilja ha lite mellanrum mellan alla inputs med

CSS, Flex/Grid Layout

Jag försöker få till ett enkelt formulär där jag vill ha tre input-element med olika längder och matchande labels över varje input och submit-knappen till höger om inputarna.

Kan någon förklara för mig hur jag ska gå tillväga för att få till detta med Flex eller grid layout

Fast det är ju fortfarande samma problem även om det skulle fungera. Du kommer med största sannolikhet inte kunna ta bort glaset från den befintliga displayen utan att förstöra allting. Ocj jag gissar att alla displayer som säljs har glaset monterat redan. Att det går att köpa enbart glaset på ebay och liknande gissar jag enbart beror på att folk inte förstår att det "inte går" att byta glaset för sig, och att dessa troligen kinesiska säljare tjänar pengar på denna okunskap

@AedamB: Låter intressant men det känns ju ganska suspekt då du registrerade dig idag bara för att svara på två annonser. Har du några referenser?