Inlägg

Inlägg som XHI har skrivit i forumet
Av XHI

BOOM!

Av XHI

Nu låter väl jag som en överhypad idiot men..; Det känns som denna skidmask är starten på riktigt. Ge det 12 månader och återkom. Även om det verkligen handlar om ekosystemet genom Apple så verkar den ju ändå ljusår bättre än något annat på marknaden.

Det iaf jag hoppas på är att det ger en spark i baksidan på andra aktörer att återinvestera i detta.

Jag hoppas att detta blir stort, inte för att det behövs, men erkänn: Det är fett ballt.

Av XHI

Eftersom jag använder olika lösenord på samtliga tjänster, hur illa är detta när det är två aktörer tydligen läckt mina uppgifter?

Av XHI
Skrivet av MatteN:

Hade inte direkt tänkt att skaffa skägg, lät det växa ett tag av ren lathet, nu börjar man vänja sig.
<Uppladdad bildlänk>

Mäktigt! Samt kul att tråden lever

Av XHI
Skrivet av Edin_II:

Tack Mr. Bussovic, skönt att vara här!

Jag instämmer att dessa frågor är av högsta vikt så vi reder ut detta nu.

Kebabpizza... bara nöt som gäller för min del!
Ananas är fantastiskt gott i alla sammanhang förutom på en pizza.
Jag älskar lök, tror inte det finns en grönsak jag använder mer till matlagningen.

Gällande balkanmat, det är svårt att besvara, finns många goda rätter. Jag tar det trygga alternativet och säger cevapi.
Jag måste dock erkänna att ju äldre jag blivit, desto mindre pasteta äter jag. Men det är fortfarande gott!

Tack för de goda önskningarna!

@Bussović heter ju Bussovi_. Det är sen gammalt!

Av XHI
Skrivet av Bussović:

Om du massakrerar mitt nick som @XHI gjorde så vet jag inte vad jag gör…

Skulle jag? Aldriiig :*

Av XHI

BOOM!

Av XHI

Jag saknar verkligen gamla hederliga telefonnummer och personer i supporten. - Oavsett ämne/företag.

Av XHI
Skrivet av SnowgubbeN:

ÄNTLIGEN någon som köper brun klädsel.

Har tidigare arbetat på Volvo Cars ganska länge och den bruna klädseln
kommer bli eftertraktad hos entusiaster framöver, då den sällan specas.

Ja, den är galet snygg. Passar mig som är lite ginger x)

Av XHI

Det fick bli en ny bil. V60 med massor av lullull och BRUN läderklädsel

Av XHI

Hej kungen @Bussović eller Bussovi_ som jag säger höhöhöhöhö.

Jag körde mycket moped när jag var 15 (EU 45km/h). Vid 16 tog jag lätt mc och hade redan mycket erfarenhet av trafiken/trafikvett kändes det som att jag inte behövde så mycket mer utbildning förutom regler och trafiksäkerhet, då man även får köra på motortrafikled och motorväg. Med erfarenheten i bagaget tog jag ändå 3 lektioner 2x30 minuter - på tre veckor för att höra vad jag gjorde för fel/vad jag gjorde rätt och putsade lite på det. Gick även teori och riskettan för att hantera broms etc - vilket är ett krav.

Bokade in teorin och uppkörningen och satte båda på första försöket.

Vid 18 år efter lätt mc tog jag vad det kallades då för "beg motorcykel" idag "A2". Detta då det automatiskt blev till "tung mc" "A" efter 2 års innehav, även om man inte hade rört en motorcykel. Sjukt konstig regel, men man utnyttjar systemet..

Vid 19 var det dags för bil. Tog 5st lektioner 2x30 minuter och samma sak där, bad läraren ge mig pest eller kolera och han var rätt trygg i hur trafikvan jag var och frågade om vi skulle skippa sista lektionen.

Min syster och bror var det en annan femma. De gick tametusan på säkert 20 lektioner var och kuggade hela tiden. Vissa har fallenhet för vissa saker, andra inte.

Kontentan tycker jag är: Att börja köra med en kompis/mamma/pappa osv är rätt bra, för att känna bilen. Ur trafikvett tycker jag det kan vara rätt dumt att välja någon som är mycket äldre än dig. Detta pga. andra regler som gäller nu jämfört med förr. Vi pratar om cirkulationsplatser, ekodriving, gamla inlärda vanor osv.

Detta har jag erfarenhet av när jag hör min bonusdotters erfarenhet med att köra med hennes pappa. Hon blir så arg när jag påpekar att hon måste tänka på hur hon växlar, "ekodriving" med hennes var: Men detta är vad jag lärt mig av pappa?

Av XHI

Hysterin med hur "snabb" en telefon tycker jag har dött ut helt. Alla mobiltelefoner idag är enligt mig GALET snabba. Ge mig en kalaskamera för fyllefoton och bra batteri så är jag nöjd.

Av XHI

Damn girl. i'm old.

Av XHI

Kalas juh! Det lutar fortfarande åt en 27GR95QE för mig Får inte plats med större i min grotta. Önskar jag fick uppleva text etc innan jag köpte men det finns ingenstans att titta på irl x)

Av XHI

Tack Stephen Burke (enligt mig en otroligt nördrolig kille som gillar detaljer i sakerna, precis som jag) för något jag känt länge. Det är aldrig jag kollar på LMG för tester, mest för fjanteri då det verkligen har banat utför. GN och HUB är dit jag går för hårdvara och Sweclockers för att läsa.

Tummen upp.

LMG är enligt mig nu helt dött efter att ha sett denna video. God natt.

Av XHI

Då är det klart. Jag säljer min csgo kniv och köper en OLED skärm från LG.

Av XHI

Plex någon?

Av XHI

Efter mitt totala meltdown från tidigare inläggang värme i kåken

Skrivet av XHI:

Min sambo är på riktigt dum i huvudet. Vi har ett ”uterum” i anslutning till ytterdörren med svart plåttak som i det utrymmet blir över 50 grader. När man öppnar upp glaspartierna blir det kanske 30-40c men stråleffekten av det svarta taket består.

Hon vill ALLTID ha dörren öppen för att släppa in luft (läs KALL luft) i huset.

Jag blir så fruktansvärt förbannad när hon verkligen inte förstår VARFÖR man ska ha dörren stängd.

Hon blir så arg när jag enligt henne ”dumförklarar” fanskapet, men på riktigt… hon är ju fan dum.

Jag visar grafer från temperatursensorer i huset och lägger ihop det med när dörren öppnas, visat värmekamera och visat flera artiklar på hur man kontrar sommarhettan.

Nej, enligt henne får hon ju KALL luft utifrån.

Utöver detta… så klarar hon på att DET ÄR SÅ JÄVLA VARMT HÄR.

Skilsmässa..?

har jag lugnat ner mig en aning och accepterat läget till viss del.

Jag har målat det svarta plåttaket vitt - vilket lett till att temperaturer inte når kolossala 30-50c vid uterummet/precis vid ytterdörren och vidare 30-40g inne i huset. Så när min sambo öppnar dörren varje dag når vi som mest 29,5c.

Enligt henne känner hon ingen skillnad - vilket jag nu har svalt med ett: "Okej, det var värt ett försök." Men i själva verket är det en seger.

Av XHI

Enligt mig:

Jag tror absolut att det finns liv på andra planeter än denna, alltså... intelligent liv.
Har detta liv besökt denna planet? Aldrig. Skulle jag vilja detta? Skulle jag vilja tro på detta? Absolut... Jag hade önskat tro men varje gång jag tänker: Jajjamensan, det måste ju ha skett! Så inser jag hur dumt det låter. Då hade nog - med dagens teknik kunna avgöra mer och bevisa mer än dåliga bilder, videos och ljudupptagningar. Samma sak som övernaturliga fenomen..

Åter igen, I want to believe...

https://m.media-amazon.com/images/I/61E71phwaTL.jpg

Av XHI

Kul info, min farbror som jobbat med/under många höjdare genom åren har dessutom spelat golf med denna enligt honom själv; energiknippe. Trevlig och väldigt varm beskrev han honom som.